Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
Arkadaşlar,

Bu akşamki (29/05/2009) gece sürüşüne kimler katiliyor????

1)Mehmet Karaçam
2)Yener ER
3)Esmahan ER
4).........????
5).......????
6)...............

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Karaçam
Scudo
Katilimin icin tesekkurler Plin....

1) Yener ER
2) Esmahan ER
3) Mehmet Karaçam
4) Selim Yücel
5) Plin
6) ....???.....
7)........???....
8)........................

29.05.2009 bostancı-pendik-bostancı gece sürüşü katılım listesi...

1) Yener ER
2) Esmahan ER
3) Mehmet Karaçam
4) Selim Yücel
5) Plin
6) bekleniyorsunuz

hareket yeri bostancı adalar vapur iskelesi önü, hareket saati 20:10...

• Beğen
Tepkiler: Yener ER
benim şuan belli değil, akşama doğru belli olacak arkadaşlar. işler malum

çok iyi olur...zaman bulduğum sürece her akşam çıkmaya çalışıyorum...açıkçası ben o kadar uzun mesafe denemedim henüz başarabilirim

• Beğen
Korkmaz kardes,

Kesin basarirsin... Bu aksam katiliyor musun?

bir arkadasim daha tura katilabilir. ona pek belli olmaz ama katilim listesi onemli bir sey gibi gorunuyor, soyleyeyim dedim.

bir de bir sey dicem pendik cok uzak degil mi yaa :) hayir ben feneryoluna (ta stadyuma) donecegim de, neyse cok yorulursam kartaldan falan donerim bunu da simdiden soyleyeyim.

@plin

:) üsküdardan katılan arkadaşlar var..fener yolu pek uzak sayılmaz bende erenköyden katılıyorum..ilk uzun mesafesi olan arkadaşlar fazla gözlerinde büyütmesinler grup halinde gittiğimiz için pendik e nasıl vardığımızı bile anlamayacaksınız..

gordum uskudardan katilanlar oldugunu da onlar katilabildikten sonra bir sey diyemem, ben kendi katilimimdan endiseliyim :)
ilk uzun mesafe surusum degil ki zaten uzun da sayilmaz, sadece butun haftanin yorgunlugu falan :)
pendik derken ido'ya kadar falan mi gidiyorsunuz yoksa boyle sahilden cikip karayolundan uzun uzun, uzun uzuun... (baska bir sey sormicam soz)

• Beğen
Yolun sonundaki menemeni dusun:)

@plin

:) istediğin kadar soru sorabilirsin sorun değil...bostancı adalar vapur iskelesinin önünde buluşup hoşgeldin beşgittin seromonisinden sonra yola çıkıyoruz ortalama hızımız 20 - 25 km/h civarı oluyor..sahil tarafı bisiklet yolundan gidiyoruz eğer orası kalabalık olursa yola yakın olan bisiklet yolunu tercih ediyoruz..pendik ido önünden içeri gidip meşhur melemencimize ulaşıyoruz orda çaylarımızı içip kısa bir mola verdikten sonra geri dönüş başlıyor ortalama saat 23:10 civarında bostancıya dönmüş oluyoruz...hatırlatmamı tekrar yapmak istiyorum kaskınız ve gerekli aydınlatma techizatınızın olması gerekmektedir..

tamam yaa bir sey degilmis :) :)

arka farim yok, o kadar zaman onsuz kullanip sonra yenisi alip, takarken kirdim! ben yol boyunca menemen sayiklarken biriniz de arkamdan gelir. sorun kalmaz :)

bn de maltepe dragostaym ama beraber başlarız bostancıdan.
grsmek uzere...

bir şeyi merak ettim.

vapur iskelesinden pendiğe kadar olan mesafeyi aranızda ölçen oldu mu??:)

29.05.2009 bostancı-pendik-bostancı gece sürüşü katılım listesi...

1) Yener ER
2) Esmahan ER
3) Mehmet Karaçam
4) Selim Yücel
5) Plin
6) mhmmd167
7) plin' in bir arkadaşı (kesin değil)

hareket yeri bostancı adalar vapur iskelesi önü, hareket saati 20:10...

• Beğen
Tepkiler: Esmahan Er
15-16 km kadar bisey olmasi lazim. IDO'dan sahil yolunun sonuna kadar deva edildiginde 18 - 19 km oluyor.

Askeriyeyi de gecip Tuzla tersaneler bolgesinin sonlarina dogru giderseniz 30 km'yi geciyor.

Geri