Scudo Sports

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Bostancı/Pendik gece sürüşleri

02 Ocak 2010 Gezi Seçim...

• BALLIKAYALAR

• ÇEKMEKÖY PARKURU

• Toplam katılım
    15
@naz34

Pof sibel abşacım benim çok çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm umarım ciddi bişeyin yoktur :(

• Beğen
Tepkiler: naz34
Scudo
@ALP KUTERDEM

Çantası ilk yardım olanlar illaki olucak ve iyiki vardın :D yardınların için teşekürler alp =)(

haftasonu için bir program yoksa pazartesi bende katılmak istiyorum inşallah
Kaza geçiren bütün arkadaşlara geçmiş olsun

• Beğen
@Zuhâl

Çok Çok Çok haklısın zuhal ama bişeyi unutmuşsun bence cüssesi nekadar iri ve kuvvetli olursa olsun oda rüzgara karşı yorulacaktır ve arkadaki onun sayesinde dinç kaldığı için o iri cüsseli arkadaşın önüne geçmeli ve onu dinledirmeli gruplar hep böle yapar. (NOT) Yoksa O koca cüsseli arkadaş Deed :D

@Bogac_o

Pazartesi Çarşamba Cuma biz herzaman saat 20:10da Bostancı İdo İskelesinin önünde toplanıyoruz ve 20:20de hareket ediyoruz umarım senide aramızda görebiliriz hafta sonu olacak programlarıda dinlenme yerimizde konuşuyoruz iyi günler dilerim sağlıcakla kal :D

Teşekkür ederim Kenan pazartesi zaten katılacağım inşallah ancak bugün adaya falan gidileceksede katılmak isterdim nitekim birazdan çıkacağım iskeleye doğru.
Sevgiler

Gecmis olsun Sibel abla, üzüldüm.

Buz koymakla iyi yapmıssınız, yüksek ihtimalle ödem oluşmuştur, gece ağrı yaptı mı? Bir şeye ihtiyacınız olursa elimden geleni yaparim.

Bu arada 1 haftadır bisiklet sürmüyorum, üstümde acayip bir miskinlik ve isteksizlik var.

• Beğen
Sibel geçmiş olsun umarım ciddi birşey yoktur.İhtiyaç olursa tel. sende var çekinme ara,görüşmek üzere

@Canokan Fidanoğlu
Canokan adı üstüne gecesürüşü. Yani gündüzleri sürüş yok . Ama geçen cumartesi sabahı erkenden ilk kez riva gezisi yapıldı. Tekrarlanırsa onlara katılabilirsin:cool:

Başta Selim olmak üzere tüm arkadaşlar,lisans vs. gibi işlemlerle son anda kendi adıma konuşayım; "uğraşamıyacağım"...Ama isterseniz buluşup izlemeye gidelim sabahtan?Ne dersiniz?Ayrıca bu hafta sonu için baya kişi soruyor ama bir program yok gibi,haftaya belki olur...

ben de yarisi izlemeye gidebilirim. hem zuhal'e destek de oluruz :)

Geri