Scudo Sports

Pazarlıklı ne olur :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@c. kırmızı

Daha ucuz yapsa iyi yahu :D

@Berke Kazankaya

Görmediysen kendine sakla kardeşim türkiyeyimi kurtardın.

Scudo
http://i.imgur.com/XJ8UvxE.jpg

Mesaj yazdıktan sonra 10 dakika bile beklemeden "güncellll" (4 L ile) yazmanızın mantığı nedir?

Esas konuya dönecek olursak. Şimdiye kadar 10 bisiklet almışsınız, resmen müptela olmuşsunuz; ben bayinin yerinde olsam hiç indirim uygulamam, nasıl olsa gene alacaksınız...
(esnaf değilim, saçmalıyor olma ihtimalim oldukça yüksek ama böyle bir başlıkta saçmaladığım için fazla üstüme gelmeyin lütfen.)

10 bisiklet aldiginiz, aranizin cok iyi oldugu bayii indirim yapar mi diye buraya soruyorsunuz... :D

Bu forumda ne kadar çok yanlış anlaşılıyorum :) Benim sorum indirim yapmazsa indirim yapan yerler neredir diye soruyorum forumdaki elebaşlar laf atmaya çalışıyorlar 2 kişide beğendimi yorumu tamamdır sonra böyle böyle insanları ezikliyorlar böyle olmaz forumun seviyesi ne böyle sanki köy kıraathanesinde atışma yapıyorlar hep bi laf atma çabası kendiniz olun az.

@Abdullah T.

Yanlis anlasilma sebebin forumdakiler degil, sensin.
Noktalama isareti yok. Cumle nerede basliyor nerede bitiyor bilmiyoruz. Ustune garip bir baslik...
Okuyorum 1 kere, ne anliyorsam ona gore cevap yaziyorum. Buradaki herkes de ayni sekilde anladigina gore, senin seviyende bir sorun var demektir.

Sana tavsiyem; ilkokul 2. sinif kitaplarindan baslayarak, yavas yavas seviyeui arttirarak okuma yapman.
Bu sayede, 1-2 ay sonra nasil cumle kurulur, noktalama isaretleri nasil kullanilir ogrenmis olursun diye dusunuyorum.

Okumam ben usenirim dersen de, bi dilbilgisi kitabi falan alip soyle bi goz gezdir en azindan. Virgulu gectim, sadece nokta kullansan yine anlariz sanirim ne demek istedigini.

@Gökhan Toros

neden muhatabını küçük düşürücü sözlerle onur kırıcı konuşup küçümsemeye çalışıyorsun ?

@Abdullah T.

Kardeşim sen bu adamdan söylediğine göre 10 tane bisiklet almışın, neredeyse adamla akraba olmuşsunuz, bundan önceki bisikletlerinde de indirim yapmış şimdi niye indirim yapmasın?
Dünden beri 3 sayfa mesaj olmuş burada vakit kaybedeceğine gidip konuşsaydın şimdiye almıştın bisikleti...

@c. kırmızı

Avukati geldi, hosgeldiniz.

Hemen benim mesajimin ustune bakarsan, forumun seviyesine (sen de dahil) laf ediyor. Ben de uzerime alindim.
Kimse burada kiraathanede atisma yapar gibi mesaj atmiyor.
Arkadasa sorunun neden kaynaklandigini, tatli bir dille (bence) anlattim, cozum onerdim.

Savunmam bu kadardir...

@Gökhan Toros

cevap yazmaya değer birisin sanmıştım. yanlış sanmışım pardon.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri