Scudo Sports

Pazarları yetmedi çarşamba akşamları geziyoruz. Aykut (şişli) Ersen (beşiktaş)

Bir kaç haftadır ne foruma giriyorum ne bisiklete biniyorum.
Malum okul açıldı, bir de ince lastiklerim, zaten yağmurda çıkmaya çekiniyorum.
Projeler, ödevler hafif hafif başladı. Herkese selamlar, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle.

Scudo
arkadaşlar selam....olsun herkese...

26.11.2008 çarşamba gecesi turumuzu gerçekleştiriyoruz. gelmek isteyen arkadaşlar her zamanki gibi Beşiktaş Barboros Hayrettin Paşa heykeli önünde buluşuyoruz..

buluşma saati : 20:30

hareket : 21:00

hayırlı olsun......

Merhaba,

Sayin arkadaslarim Istanbul u, guzel gezilerinizi cok ozledim... Seni de ozledim Izzet :D :D :D Bensiz eglencelerinizde bol keyifler dilerim.

Sevgiler,

çarşamba geceleri geziler devam ediyor mu?

evet arkadaşlar yavaş yavaş canlandırmak lazım buraları:D

Bir kere katılmıştım , artık devam etmiyormusunuz gezilere ?

Geziler devam ediyor,Haliç Turu ve Gezici Team konu başlıkları altından takip edebilirsiniz.Facebook'ta da bir grubumuz var.Oradan da haberleşiyoruz.

Osmanbey-şişli tarafında hafta içi hafta sonu bisiklete binenler. Ben de turlarınıza katılmak isterim. Bu ekibi canlandırırsanız güzel olur. Bu arada alicanpek nuri akın lisesinden alican pek mi? eğer oysa ben sınıf arkadaşın cengizhan moruk. mesaj atamadığım için burdan yazdım komik oldu ama olsun :) sana da selamlar :)

@gugus

bende diyorum nerelerde bu hızlı hanım:)

meğer o da istanbul özlemi çekenlerdenmiş benim gibi:rolleyes:

bu tür gezilere bende katılabilirim...

@oceanist

Beni mahcup ediyorsunuz :D , geldim. Istanbul'dayim, dizimde bir sakatlik oldugu icin uzunca bir sure binemeyecegim galiba... Istanbul a hasretlik bitti ama :( Iyi misin sen?

Gorusmek uzere

Bu grubun artik aktif olamamasina cok uzuldum, guzel organizasyonlar yapilmisti...

Herkese sevgi ve selamlarimi iletiyorum, bisikletciler olarak her daim birlikte olabilmeyi temenni ediyorum.

@gugus

bende konuyu yukarı tasımak istiyorum bir tanesi görürde tekrar grup toplanır diye dua ediyorum :D

• Beğen
Tepkiler: gugus
Ben Avrupa yakasında otruyorum...Hemen hemen İstanbul içi tek başıma kafama göre geziyorum.Herhangi bir güzergah belirlemeden.Akşamları veya haftasonları geziler olucaksa katılabilirim.Hazır konuyu da hortlatmışsınız :)

• Beğen
Tepkiler: gugus
O halde soruyorum, ne zaman toplanalim?

Not:Mart ayinda bu konuyu gundeme getirip bu gune kadar birsey yazmayisimi hos karsilayiniz lutfen :).

Geri