Scudo Sports

Pazarları yetmedi çarşamba akşamları geziyoruz. Aykut (şişli) Ersen (beşiktaş)

Tur duyurusunu yapar mısınız arkadaşlar?Yer-saat ve güzergah bilgileri ile diğer açıklamaları yazarsanız sevinirim kaptanlar;)

Scudo
tur herzamanki gibi....

geleneksel tur dediğimize göre her arkadaşımız neresi ve ne zaman olacağını biliyor..

Barbaros Hayrettinpaşa Heykeli

Buluşma : 20:30
Hareket : 21:00

hava şartlarına göre yanınızda gerekli ekipman olmanız tavsiye edilir...

@ferdionat

Ben biliyorum,sen biliyorsunda yeni gelecek arkadaşlar biliyor mu bakalım:?:D

Arkadaşlar ben yokken neler oluyo bakem burada
Her çarşamba turlarımız devam ediyor tabiyki
buluşma ferdinin dediği gibi
Saat 20:30 buluşma
saat 21:00 kalkış

yetişememe durumunda telefon açıyoruz
tel:0535 268 49 78
bekliyoruz 21:15 e kadar
sonra doğru yolumuz nere onu heykelde söyleriz
ama en kötü sarıyer dir efenim
saygılar saygılar saygılar :D

bu akşamki tura bende katılmak isterim.
ortalama süretiniz ve tam güzergah neresidir?
son haritada gisterilenler mi geçerlidir yoksa farklı birşeyler olacak mıdır?

@oceanist

ortalama suratımız 25 gıbı tamamen gezı suratı olucak yanı kımse kasmıyor besıktas barboros meydanında kı heykelın orda olucaz beklıyoruz toplanma saatı20:30 kalkısımız bugun avrupa yakası pğedal gurubunu beklıyecegımız ıcın 21:30 tahmını gıbı kalkarız

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
@glopusgold

teşekkürler.
o zaman 20:30 da barbaros meydanında görüşmek üzere(yağmur yağmazsa...)

herkesın bılgısı olsun bu saat ıtıbarı ıle ıkıtelıde yagmur baslamıstır karakoy besıktasta yagmıyoırmus hayıorlısı dıyelım gezıye devam ekıpmanları ona gore ayarların aksama yagmur yagmıyabılırmıs

beşiktaştada yağmur bulutları toplanmaya başladı, yağar gibi duruyor. umarım akşama yağış kalmaz.

yagsada farketmez cok surdum yagmurlu havada cok gusel oluyor :) ıslanmak dısında:)))))

yagmur olayı bıtmıstır arkadaslar gezımıze tam gaz devam edıyoruz yer besıktas barboros meydanı heykelın yanı bulusma 20:30 kalkıs 21 :15 olcaktır

Arkadaşlar şahane bir yağmur gezisi yaptık. zaman zaman su birikintilerinden azımıza gözümüze sular geldi değişik tadlarda ki sular da ilginçti amaaaa
ÇOOOK EĞLENDİM ÇOOOOOOOOOK

ilk yağmurlu hava deneyimimdi, evet çok eğlenceli, değil su birikintileri,göletler, ırmaklar gördük ve içinden geçtik mecburen, hele tarabyadan hacıosmana rampada o ne akıntıydı:))
kazasız belasız, 1 patlak tekerle geri dönüldü.
herkese teşekkürler...

Selamlar,

Burun ameliyatı olduğum için bu hafta katılamadım, bir aksilik olmazsa önümüzdeki hafta gelmeye çalışırım.

drol geçmiş olsun....

dün geceye gelince ilk defa bu kadar ıslandım desem yeridir sanırım.. bütün ihtişamıyla yağan yağmura karşı güzergahımızı değiştirmeden tarabyaya kadar geldik ve ordan hacı osman istikametinden devam ettik çok güzeldi eğlenceli. bol sulu.. hayatım boyunca bu denli ıslanmamıştım birde üstümde yağmurluk olduğu halde :) bundan sonra böyle ıslanırmıyım yok yok hayır sanmıyorum çok teşekkürederim keyifli bir geceydi

Geri