Scudo Sports

Pazar Sabahı Performans Turu

Mur@t_Ok

Teşkilat Bisiklet Grubu
Tepki
833
İsim
Murat OK
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Yol bisikleti
(link)

Arkadaşlar 13 Ekim 2016 Pazar Sabahi Beylikdüzü - Zeytinburnu Performans ağırlıklı sabah sporu yapılacaktır.

Hava şartlarına göre 06:30 da Beylikdüzü Cumhuriyet Durağı Çıkış noktası olup E5 üzerinden devam edip Esenyurt ve Avcılardan gelecekler 07:00 da Avcılar Metrobüs İstasyonu Köprü altndan alınarak E-5 üzerinden K.Çekmece sahile bağlanarak Florya,Yeşilköy,Bakırköy,Zeytinburnu yapip tekrar aynı güzergahtan geri donulunecektir.
Tur Performans turu olup ortlama 25-30 km hızla Zeytinburnu 5 dk su molası ve dönüşte Florya benzinlikte 5 dk. su molası verilecektir.
Performansına güvenen tüm arkadaşlarımızı bekleriz.
Yanınızda bulunması şart olanlar Kask, Eldiven,İç Lastik, Yama Seti,Pompa, Ön arka lamba.

(link)
(link)
TUR.PNG
IMG-20161113-WA0001.jpg

Scudo
serkan bu saate kadar forumda operasyon yaptım anlarsın neyse özelden anlatırım sonra,,

serkan daha önce rekoruna baktım,114 km yapmışsın ama saat yazmıyor kaç saatte aldın ?

(link)

fakat saati yazmıyor,,,

• 123.8km
    DISTANCE
  • 4h 25m
    TIME
  • 1,274m

o.k buldum

(link)

E-5 kısmı sakat

Çoğunlukla o istikamette sürüyorum, yan yol kullanılırsa çok sıkıntı olmuyor.

K.cekmeceye kadar E5 yanyolu kullaniyoruz

Bizim de planımız sabah 06:00 Avcılar dan haraketle Eminönü yapıp dönmek ama o saatlerde sağnak yağış Ve yaklaşık 40 km ile esen rüzgar olacağı ihtimali yüksek. Kararsız kaldık bizde.

• Beğen
Tepkiler: Mur@t_Ok
Geri