Scudo Sports

Pazar günü topluca çine gidiyoruz!

Konu sahibine ve yorum yapanlara tesekkurler. Allah sizi de güldürsün. Çok iyi ya.....:);):):):):):):)

Artık Afrika macerası ne zaman olur bekliyorum.:koptum::koptum::komik::komik:

• Beğen
Tepkiler: dodurgalı_06
Scudo
vallahi helal olsun size bu konu ilk açıldığında galiba bende sizi tiye alanlardanım, şimdi bu yazıyı görünce utandım. Ed Stafford, Bear Grylls, namı değer çıplak ayak Cody Lundin, Dave Canterbury, Dick Strawbridge, Matt Graham, Joe Teti gibi hayatta kalma uzmanları sizden ders alır umarım kamera karşında yapmak basit 7.5 ay boyunca tek başına hemde ateş yakması en zor olan nemli ormanda kalmak her baba yiğidin harcı değil helal olsun size. Umarım devlet böyle bir yeteneği saygı görmesi gereken kişiye sahip çıkar. bundan sonra ki hayatta kalma idolüm sizsiniz.

@akutant

Evet doğrudur ben buldum, hatta bulduğumda bisikletiyle birlikte fotoğrafını bile çektim:
sf2-chunli-stage.jpg

araya tanımadığımız bir kadında girdi ama neyse. Sonra arkadaki tavukçudan bi güzel çevirme alıp yedik afiyetle :D:D

Durmaksizin kanallari be tum medyayı tariyorum:

“Flaş flaş flaş!!! Pandalarla balta girmemis bambu ormanlarında 7,5 ay kalan turk bisikletci elindeki baltasi ile kurtarildi!”

Halen su habere denk gelemedim :kptmya:

@suat akman
yapmayın hocam çinin en önemli gazetesinde çıktı siz nerde arattırdınız, işte linki: (link)
çinin yeni zelanda denen kısmında bulduk. Arkadaş insanlardan korkar hale gelmiş aylardır insan görmemekten. İlk önce kaçmaya çalıştı, ama tabiki benim tilt500'den kaçma imkanı yoktu:
çin1.png

Buda 7 ay ormanda kaldıktan sonraki hali:
çin2.png

artık internet var herşey bulunuyor...

@Kamış Tornavida

Koca ağaçlar var orada. Ağaçların kütlesi uzay-zamanı bükerek bir solucan deliği açıp elemanı amazonlara ulaştırmış olabilir. Bu sırada zaman algısının kaybolması gayet doğal. Halisünasyonlar da zaman algısının kaybının bir yan etkisi. Ben inandım şahsen.

İlk başta okurken gerçek zannettim ama sonradan anladım:D

Geri