Scudo Sports

Pazar Günleri Bakırköy Sirkeci - Sirkeci Bakırköy Kısa Mesafeli Tur Organizasyonu

Genelde pazarları belgrada gidiyoruz arkadaşlarla ama bunada elimden geldiğince katılmaya çalışacağım.

Scudo
Yarın hava baya soğuk olacak sıkı giyinin arkadaşlar :)

@Kadir KAMACI

Ewet Beyler ne yaptınız çıktınızmı gezdinzmi anlamadım?

Evet gezi yapıldı kalabalık değildi ama yapıldı. ..

@Kadir KAMACI

nasıl yapıldı anlamadım, 9:10 da zeytinburnu beltur ' un önündeydim sizi bekledim, 09 :41 ' e kadar bekledim ve kimseyi görmedim, boşu boşuna bekledim , tenezzül edipte cep tel inizi bile vermediniz(özelden Cep imi vermiştim oysaki ben size ), madem katılım istemiyorsunuz- yada adammı seçiyorsunuz anlamadım, neyse konuyu çok uzatmıyım ,
siz olmayınca bende tek gezdim sirkeci dönüşünde ise Bisikletliler derneği nden arkadaşlarla tanıştım vatanda 29 ekim tören provalarına katıldık , daha iyi oldu , kızgındım size ama, böle bir şeye sebep oldunuz kızgınlığım geçti

Saatlerin geri alınması sebebi ile toplanma saatimiz eski saate göre 10 da yapıldı ayrıca bunda kızılacak bir şey yok zeytin burnu kısmında 10 dakika biz bekledik katılan olur diye bizde kimseyi göremedik hali ile kimseye kızgın da değiliz bu bir gezidir. Numaranızı verdiniz teşekkürler ama güzergah belli sizin yolunuzun üstünden geçiyor diye arama gereğinde bulunmadım. Bir daha ki pazar görüşmek dileği ile...

Bu proğram devam ediyormu acaba bende katılmak istiyorum yeni başlıyorum faydalı olacağını düşünüyorum.
nasıl irtibat kurabiliriz acaba ...selamlar

ÇOK iyi düşünce bu sayede millet bisiklet göre göre bisiklet etkinliklerini takip etmeye başlar.sayenizde pedalcılar çoğalır.
başarılar . .

Geri