Scudo Sports

Pazar Günleri Bakırköy Sirkeci - Sirkeci Bakırköy Kısa Mesafeli Tur Organizasyonu

KMCPro

Forum Bağımlısı
Tepki
305
İsim
Kadir
Başlangıç
2000—01
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Triathlon
Merhabalar arkadaşlar ! Gezinin amacı tamamı ile bölgede bulunan bisiklet severleri birbiri ile buluşturmak ve sürüş keyfini hep bir arada yaşamaktır.
Kısa mesafe olmasının nedeni performans ağırlıklı olmayıp her yaştan bisiklet sürücülerinin bir arada spor yapması ve yeni başlayanlar için iyi bir antrenman olmasıdır.
Gezi, katılımın yüksek olması halinde her pazar düzenlenecektir. Gidilecek yol bisiklet yoludur 1 km kadar araba yolu kullanılacaktır.
Başlangıç : Bakırköy sahil yaya üst geçidi altında olacaktır. 09:00
Mola : Sirkeci sahil
Bitiş : Bakırköy sahil yaya üst geçidi altında olacaktır.
Bisikletiniz her ne tarzda olursa olsun kask zorunludur.
Unutmamanız gerekenler matara ( Suluk ) ellerin su toplamaması için eldiven. Unutmayalım ki sağlık herşeyden önce gelir.
Olası bisiklet arızaları için Metin bisiklet olarak gerekli tamirler yapılacaktır.
Katılmak isteyen arkadaşlar katılmak istediklerini bildirirler ise sevinirim. İyi Forumlar...
(link)

Scudo
Ben katılmak isterim

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

• Beğen
Tepkiler: KMCPro
Katılımcı arkadaşları bekliyoruz şimdilik 7 kişiyiz...

Bende katılırım fatihteyim ama mesafe uzatmak için z.burnudan katılırım ama saat çok önemli sabahın erken saatlerini bu iş için çok seviyorum , siz kaç gibi planlıyorsunuz?

09.00 da Bakırköy den start verilecek...

ok . saat çok iyi c.tesi burdan netleştirelim olayı

• Beğen
Tüm çevrenizi yönlendirmenizi rica edeceğim...

Bu hafta şehir dışında olacağım için yokum. Bir sonraki hafa etkinlik devam ederse bende katılırım.
Zaten sürekli kullandığım güzergah. İyi eğlenceler herkese.

• Beğen
@Ahmet F.ELBİR

Hocam bende eyupteyim beraber gidebiliriz

ok , olur hocam c.tesi mesajlaşırız

@Sefa coskun

kadir dostum,
eskilerden ,neydi eski günler, evet sana başarılar.

Kudret baba eski günler çok güzeldi yine olacak inşallah ama bu resimdeki canavar ile araziye giremiyorum biliyorsun :hasta:
(link)

@Kadir KAMACI

cyclo cross yol gidonlu bisikletlere yönelme durumu ,çok sert arazide cyclo 'da pek iş görmez ,biliyorsun mtb dağ için tasarlandı ,yarık topraklara amortisör ile korkmadan girmece ,fox yüzlük harika idi,artık benim bisiklet dönüşüme uğradı ,çatal takıldı ağırlık 10.9 kilo,düz toprak zeminlere ve stabil yollara girebiliyorum 700x32 teker, 28 jant.

https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/p417x417/1913405_706528486059612_8897354387238970422_o.jpg

mtb bu hale geldi,,

Şaşırmadım desem yalan söylerim :) zaten rekor düzeydi senin Scott bende MTB var ama 14.5 kg onunla katılırım artık :) vakit bulabilirsem..

Yarın saat 09:00 da üst geçit altında buluşmak üzere çevredeki herkesi bekleriz...

Ben bir aksilik gelecegim. Istanbulu pek bilmiyorum eyup- sehitlik cevresinden katilacak olan var mi beraber gitsek??

ya yarın sabah
(link)

böyle bir etkinlik varmış

@Sefa coskun

aslında edirnekapıya gelebilirsen (edirnekapı tramway durağı önü) beraber ordan zeytinburnunda arkadaşlara katılabiliriz.

@Ahmet F.ELBİR

Decathlon aktiviteside guzelmis gayet ama gec kaldik, hava yagmurlu olabilir fakat yinede etkinlik olacak mi? Olacaksa edirne kapinin oraya gelebilirim

@Sefa coskun

walla ben yağmurda olsa çıkarım , başkalarını bilmem.
Kadir bey e pm attım cevap gelmedi

Arkadaşlar bizim organizasyonumuz farklı her pazar düzenlemeyi düşünüyoruz maksadımız bisiklet severleri buluşturmak tanıştırmak bisikletler ve doğru kullanımları hakkında bilgi vermek içerimizde profesyoneller olacağı gibi amatörlerde bulunacak maksat birlik ve beraberlik...

Geri