Scudo Sports

Patlayan lastik nasıl yapılır?

Bu kadar detaylı resimlerle anlattığınız için sizlere teşekkür ederim sizler sayesinde bir çok teknik ve detaylı bilgiye ulaştım saolun.

Scudo
Harika bir bilgi kaynağı emeğinize sağlık,çok çok teşekkürler...Herkese çok yardımı olacaktır...

acaba bu yama takımlarının içinde kaç tane vardır kendinden yapışkanlı mıdır yoksa yapıştırıcılı mı?ayrıca levye yerine kullanabilceğim ne var? levyesiz yapamazmıyım?
(link)
(link)
eğer yapışansızsa yapıştırıcıyı o yama kağıdına mı sürcem yoksa patlağın yanını zımparalayıp patlağın üstüne yapıştırıcıyı sürüp kurumaya yakın yamayı mı yapıştırcam?(bu yama takımları arasında kalite farkı var mıdır? varsa hangisi daha kalitelidir?)

Sanırım iç lastiğin, dış lastiğe yapışmasını önlüyordur. Bende bilmiyorum ama öyle bir mantık kurdum :) Eğer yanlışsa bilen arkadaşlar düzeltecektir mutlaka..

Ayrıca çok teşekkürler Ender bey çok güzel bi anlatım olmuş :)

@Tamer KAMIŞLI

bu bugün yeni iç lastiğimi takarken aklıma geldi :) sanırsam dediğiniz gibi yapışmasını önlüyor..

Bugün ben de bu anlatıma bakarak iç lastiğimi değiştirdim, teşekkürlerimi sunuyorum ellerinize sağlık :)

abi fotoları görünce çocukken milletin patlak lastiklerini tamir ettiğim günler aklıma geldi iyi para kazanırdım :D

@emircan Başbuğ06

dostum iki üründe solisyonsuz ürünlerdir direk yapıştırıyorsun sakız gibi bir üründür sağlıklı yapıştırırsan çok sağlam oluyor kendi zımparasıda üzerinde ama fiyat olarak çok yüksek bendede topeak var 2 tane iç lastik parası:D

araba sibobunu fransıza çeviren aletten yaptım ama benzincilerde patlak lastik düğmesine basmadan hava gelmiyor makine içerden hava çıkışı olunca algılayıp basıyor sanırım bi yolu var mı araba sibobunun ortasındaki iğne sökülse mesela?

Ellerinize saglık merak ettigim sey pudra sekeri lastigin neden ömrünü uzatıyor bı bılgınız varmı ?

teşekkürler

jantı sökmedende yama yapılamazmı .bilhassa arka lastiklerde selamlar

şu levye olayı işkence oldu resmen levyem yoktu kaşıklarla denedim bütün zamanım o lastiği çıkarmakla geçti,lastiği tamir ettim taktım şişirdim aradan 1 saat sonra lastik indi:) bi yerde yanlış yaptım ama nerde:) neyse ilk denemem oldu yarın tekrar denerim bu arada şu 10 liralık pompalardan aldım ama o da işkence bas bas şişmiyor az bişey şişirdim sonra gittim benzinlikte şişirdim tamamını bütün el pompaları böylemi acaba?

@Abdulkadir ARSLAN

pudra şekeri değil arkadaşım. talk pudrası. beneklerde kullanılır ya. o pudradan. sıcakta iç lastiğin dış lastiğe yapışmasını önler.

Geri