Scudo Sports

patlak onleyiciler

@alper 76 eğer çok yol yapıyorsanız ve patlak olmasın diyorsanız (elbette garantisi yok) forumda yol bisikleti kullananlar tarafından en çok beğenilen lastik şu

(link)
yanında 2 tane de iç lastık bedava:)

ama şuan o kadar para veremem derseniz(ki bence kesinlile parasına değer) benim gibi şunlardan alabilirsiniz
(link)
iç lastiğin linklini şimdi bulamadım ama çok ucuz diye btwin iç lastiklere gitmeyin bence, f/p ürünü ama bu lastiğin iç lastiği değil bence

Scudo
formula X jel kullanıyorum 1 aydır, 700x35 şehir bisikletimde. gayet de memnunum. lastiğin havasını da tutuyor (pompa kullanmadım henüzz).

@Kazuya :) Maşşallah Michelin ne kadar güzel fiyatlıymış:islik::islik:
keşke biraz ucuz olsa.
Yine de teşekkür ederim, biraz gidelim bakalım üzeirndeki KENDA lar da zıhlı görünüyor, belki sorun çıkarmaz. Yakında anlarız

@alper 76 kenda da iyidir, katlanırımda kullanıyorum, daha hiç patlamadı, sık sık havasını kontrol edin yanlız; yol bisikletinde düşük basınç direk patlamaya davettir.

• Beğen
Tepkiler: alper 76
@Kazuya Evet basınç ciddi sıkıntı. Bu konuda ben de çok takıntılıyım, sık kontrol ederim. Benzinlikte şişirebilmek için ara aparat almam lazım. Güzel bir pompam var ancak yine de dediğiniz gibi emin olmak gerek.
Zaten yollar da berbbat, yoldakiler de..

Bu arada MERLIN de schwalbe nin fiyatı da bana iyi geldi, TR de bakmadım ama ihtiyacı olan varsa kaçırmasın.
(link)
tabi bilemem belki ağır geliyordur kullananlara vs, çünkü "yol için yapılmış patlamaua en dayanıklı lastik" diye yazmış adamlar...
(link)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Geri