Scudo Sports

Patlak önleyici sıvı

Scudo
@Cenk Akbulut
Peki iğne siboba uygulaması zor yazmışlar öylemi gerçekten?

@ophellia
Zor ama imkansız değil :D

@Mhmm@
Nasıl yani :)

@ophellia
Sökülüp takılabilen sibopsa çıkarıp rahatlıkla sıvıyı dökebilirsin diye düşünüyorum, sökülemeyen sibopsa adaptör kullanman gerek benim decathlon dan aldığım sıvıyla birlikte uyum aparatı gelmişti. Bahsettiğim şey ince siboplu lastiğe benzinlikte hava basmaya yarayan aparat

Değerli arkadaşlar bu sıvıları herhangi bir topa da uygulayabilir miyiz? Okulda kullandığım birçok top maalesef okulun bahçesinde ki akasya ağacındaki dikenler yüzünden patladı.Her bir topun bana maliyeti 50 tl gibi.Ayrıca her bir şişe bir lastiğe mi uygulanabiliyor sadece?

@yavuz ergat

Bu sıvılar yüksek basınçta işe yarar kaldıki futbol topu bu işin uygulama alanı diil boşa para verme

@ophellia Benim lastikteki sibop çıkabiliyor, o şekilde çok zorlanmadım. Bazen lastiğin içindeki hava basıncı yüzünden ne kadar zorlasam da sıkamadığım oldu, onda da büyük bir şırınga yardımıyla (elbette iğnesiz şekilde) içeri püskürttüm sıvıyı.

@Cenk Akbulut Hocam sibopların çıkıp çıkmadığını nereden anlıyoruz :)

Lastiğinin özelliklerine bakman gerekiyor.

Benimki bu şekilde kolayca çıkabiliyor. Çıkarılamıyorsa da sorun değil, o tarz lastiklere de uygulanabiliyor.

@Cenk Akbulut
Hocam bugün kargo geldi ve ürünü 2.video da gösterildiği gibi yapmaya kalktım ilkinde iğneyi kaçırdım 2. ise iğne sabit hiç oynamıyor sizin anlayacağınız yapamadım. Bu birinci videodaki gibi kendinden çıkan iç lastik almak istiyorum internetten ama özelliklerde falan yazmıyor nasıl anlayacağım.

@ophellia Geçmiş olsun, Continental iç lastiklerin valfleri çıkabiliyor bildiğim kadarıyla. Olmadı lastik önerisi forumunda bunu ayrı sorun, daha isabetli cevaplar alabilirsiniz. Internette de "removable valve inner tube" veya "removable core inner tube" şeklinde aratabilirsiniz.

Benim lastiklerim tubular olduğundan iç lastik önerisi veremeyeceğim ama aşağıdaki iki ürünün soru cevap kısmında bu ürünlerin valfinin çıkabildiği yazıyor. Yurtdışından alışverişi bekleyecek kadar vaktiniz yoksa da herhangi bir bisiklet mağazasına gidip bu ürünlerden alabilirsiniz.

(link)

(link)

• Beğen
Tepkiler: ophellia
@Cenk Akbulut
Teşekkür ederim hocam.

@Cenk Akbulut Hocam merhaba bugün Continental iç lastikleri aldım. Elimle kurcaladım ama çıkmadı, nasıl çıkarabilirim sibop iğnesini ?
(link)

@ophellia aslında şöyle bir aleti var, tubeless kitlerinden falan çıkıyor genelde:
valve-core-removal-tool-presta.jpg

@Murat B.
Nedir bunun ismi hocam :)

@ophellia
bilmem ki... ecnebiler "presta valve removal tool" veya "valve core tool" diyorlar.

• Beğen
@ophellia
Hem yedek sibop kapağı hem sökme aparatı;
(link)

Bu da tek hali;
(link)

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Büyük rahatlık bu slime denen şey var ya. Bir haftada 2 kere lastiğim patladı. Sök tak derdi yok. Şişir derdi yok. Zımparala yapıştır derdi yok. Süper bir keyif valla

• Beğen
Geri