Hiç denemedim ama denemek isterim bu slime işini..Markadan markaya kalitesi ne kadar değişir bilmiyorum ama en azından denemelik alıp eski bir lastikte deneyebilirsin 20lir birşey.
@Anıl Erdoğan aleykümselam. Halen daha joes’i kullanıyorum sorunsuz kapatıyor. Daha önce başka markaları denedim işe yaramaz. Joes güven veriyor. Kesinlikle tavsiyemdir. Yalnız doldururken agır olmasın diyerek az miktarda koymayın ki hem uzun ömürlü olsun hem de büyük patlakları da kapatabilsin. Patlak anında tekerin dönmesi gerekli derler ancak yanlış bilgi. Patlağın yerini tespit ettiğiniz anda o kısmı aşağı bakacak şekilde konumlandırın ki içerideki sıvı doğrudan paylağa nüfuz etsin.
@H.T iyi aksamlar bende yol bisikleti var ve tubuler lastik. Daha once bisikletcimde siktigim sivi patlak kucuk olmasina ragmen kapatmadigi icin bu urunu almak istedim. Tubuler lastiklerde uygundur diye dusunuyorum dogrumudur? Bir 700*23 ebatinda lastige kac milim sikmak gerek?tesekkurler.
(link)
Urun budur eklemeyi unutmusum kusura bakmayin. 2 teker icin 240 ml yeterlimidir?
@serhat uslu yol bisikleti ve tubeless lastik icin uyumludur.Yol bisikletinde lastik basina yaklasik 40-50 ml koymaniz yeterli olacaktır. Ancak yol bisikletine yuksek psi degerinde hava basildigi icin patlak durumunda kalici olacagini cok dusunmuyorum.Yol bisikletinde hic kullanmadim. Kullanan arkadaslar yorum yazarda daha faydali olur.
@H.T tesekkurler. Daha once bisikletcimin kullandigi sivi iyi degilmis buyuk ihtimal ondan surekli patlayip patlayip tekrar kapadi. Zaten patlak kapanmayacak buyuklukte bir patlak degil. İlk patladiginda 7 km surdum eve kadar geldim halde havasi halen tam olarak inmemisti. Uzerine binilebilecek seviyedeydi.Sivi siktiktan sonra sisirince direk kapandi. Daha sonraki her surusumde acilip acilip kapandi.125 ml almam benim isimi gorecek anladigim kadariyla. Videolarda bisikletle civilerin uzerinden geciyor hic birsey olmuyor.kullandiktan sonra yorum atacagim. Umarim bir daha lastik almak zorunda kalmam cok pahaliydi. Tanesi 89 $ di. İndirimle 50$ a almistim.su an indirimli hali bile cok pahali. Tesekkurler cevaplarin icin.
Patlak onleyici sıvı bir ise yaramadi. Dag ya da sehir bisikletlerinde ise yarayabilir ama yol bisikleti lastiginde basinc fazla oldugu icin kapama yapmiyor.