Scudo Sports

patlağı unutun

suskun

Üye
Tepki
49
piyasada bulunan ucuz merdivenaltı üretim tubeless sıvılarından (sıvı lastik yaması) iç lastiğinize 250 ml kadar kadar doldurabilirsiniz. ince subap ise doldurmak için delik açıp dolum sonrası iyice kuru olan yüzeyi yamalayın. bir yıl sürekli asfalt dağ tepe çalı çırpı demeyip kullanım sonrası lastiği açtığımda 10 civarı ince tel ve dikene banamısın demediğini gördüm. rafta çok beklemiş ve ayrışıp tortulaşmamış olmasına dikkat edin.

Scudo
@suskun

Bir yasima daha girdim!:)
Subapi cikarip siviyi doldurduktan sonra geri vidalarsaniz ne olur?

patlaksız zevki çıkmaz bu işin tubeless set kullanıyorum ama eski günlerimi aramıyor değilim :p

@ihtiyar

gayet iyi olur. bizde ince subap iç lastiklerden piyasa malı ucuz olanları daha yaygın ve açılabilir değil bunlar.

@suskun
Su ic lastigin subapinin bir resmini gönderseniz, veya markasini ve fiyatini yazsaniz! Cok merak ettim, acilmayan subapli lastik ne kadar ucuz ki kullaniyorsunuz!

• Beğen
Tepkiler: ihtiyar
Cevap oldukca gec olmus, ve ayrica sinirlenecek bir sey yok! Ben hala o subapin sökülemeyecegine inanmiyorum, ama öyle diyorsaniz öyledir diyeyim. Söyle söyleyeyim; o subapi nasil taktilar o lastigin icine? Gönderdiginiz resimden pek belirli olmuyor zaten.
Türkiye kosullari deyince, bu lastiklerin hepsi ayni yerlerde yapiliyor. Lastikler de uzaydan gelme degil!

• Beğen
Tepkiler: Osman D.
mekanisyenim neyin ne olduğunu biliyorum. hepsi aynı yerde yapılmıyor tayvan çin hindistan çekoslovak...... subabın iç aksamı arkadan yerleştirilip uçtan sıkıştırma somunuyla montajı tamalanabilir mesela.. neticede hazırlanmış subablar iç lastikle birleştiriliyor...

• Beğen
bazı iç lastiklerin (özelliklede yolların)sibobu sökülemiyor.)

• Beğen
Geri