Scudo Sports

Patİka Patİnaj/bİsİklet Yarenlerİ/konya

Scudo
SUCUK TURU
<embed src="http://img28.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Plme" width="480" height="380" allowFullScreen="true" wmode="transparent" type="application/x-shockwave-flash"/>

paylaşım için teşekkürler üstadım.çok güzel olmuş.pedalınıza emeğinize sağlık.

Sadi kardeşim seni ve eşini yürekten kutluyorum sizin gittiğiniz yerlere ben tam 22 senedir gidiyorum bir farkla araç ile ama allah kısmet ederse bu yıl anzak kutlamalarından sonra eşimle beraber ve bisikletle gitmeyi düşünüyorm ecaabattan başlayıp bütün şehitlikleri vıdeoya alıp bisiklet dostları ile paylaşmak istiyorum tüm şehitlikleri içine alacak şekilde oralara hiç gitmeyen insanları aydınlatacak bir çekim yapmayı diliyorum bisiklet için çok güzel bir yer çünki bazı yerler var araç ile giremiyorsun ve bende çanakkale ve şehitlikler hakkında çok bilgi var onları paylaşmak istiyorum allah nasib ederse saygılar ali baba

@ali albut

Sayın Ali Bulut!
Ben Çanakkale ili Merkez İntepe Beldesi doğumluyum. Az çok gördüğüm ve okuduğum kadarıyla Çanakkale Savaş alanları ile ilgi nacizane bilgi ve görgüye sahibim. Eğer buralarda yapmayı düşündüğünüz veya planladığınız turda ben iznimde Çanakkale'de isem eşimle birlikte size katılmayı ve bu turu birlikte gerçekleştirmeyi canı gönülden isterim. Tabii sizin burayı öncelikle eşinizle birlikte gezmeyi ve paylaşmayı istoyorsanız ona da saygı duyarım. Yalnız şunu unatmayın burayla ilgili olarak benden sormak istediğiniz bir şey varsa çekinmeden sorabilirsiniz. Zira ben de geçen yıl buranın sadece bir kısmını bisikletle dolaştım. Tasarladıklarımın hpsini grçekleştiremidim. Size ayrıca Çanakkal Savşlarını anlatan İsmail BİLGİN'e ait olan iki kitap var. Eğer onları geziden önce okursanız yapacağınız gezinin daha anlamlı olacağı kanısındaım.

Teşekkürler, ayağınıza sağlık
Video haline getirmeniz daha güzel olmuş

KONYA-PATİKA PATİNAJ/BİSİKLET YARENLERİ’NİN
2011 TEMMUZ 9 GÜNLÜK TUR ORGANİZASYONU
(HÜSEYİN BALTA-ALİ GÜLER- SADİ BENDEŞ-ÖZGÜR ARSLAN)
Turun, Temmuz ayının ilk veya ikinci haftasında gerçekleştirilmesi düşünülmektedir. İzinler netleştikten sonra kesin tarih grupça belirlenecektir. Toplamda aşağı yukarı 650 km’lik yol gidilecektir.
(link)

KONYA-YERKÖPRÜ ŞELALESİ
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

ÇİFTEPINAR
(link)

YERKÖPRÜ ŞELALESİ-ERMENEK-KAZANCI-TAŞELİ PLATOSU- KARAAĞA-LALE-YAKACIK/AKOLUK-ESENPINAR-ÜÇKONAK-ÇİMENBAĞ-YENİGÜNEY-KARAÇUKUT-KORUBAŞI-GAZİPAŞA-SAPADERE KANYONU-KUŞ YUVASI-KARAPINAR-GEVNE ÇAYI/BEYRELİ(TAŞKENT) VADİSİ-TAŞKENT-KONYA
GÜZERGAHI İŞARETLENMİŞ TUR YOLU(link)

PATİKA PATİNAJ/BİSİKLET YARENLERİ
23 OCAK 2010 PAZAR TURU
REAL-500 EVLER-MALAS(ARDIÇLI)-YÜKSELEN-KESTEL(BEYKAVAĞI)-LADİK-BELENBAŞI-KONYA
YARENLİK EDENLER:ÖZGÜR ARSLAN-ALİ GÜLER-SADİ BENDEŞ
(link)
(link)
(link)
DOSTUM! BUGÜN KIZININ YÜZMESİ OLDUĞU İÇİN MALAS’IN ZİRVESİNE KADAR EŞLİK EDEBİLDİ. HER NE KADAR BİZİMLE OLMASA DA KALBİNİN BİZİMLE OLDUĞUNU BİLİYORUZ. TURUMUZ BOYUNCA BİZİ TEKEFONLA ARAYARAK BUNU GÖSTERMİŞ OLDU. TEŞEKKÜRLER DOSTUM!
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
KARTAL YUVASI
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
SUYUNU SIKTIĞIM KASKIMIN ALTINDA GİYDİĞİM BONENİN SUYU. ALİ YAREN! MÜKEMMEL YAKALAMIŞSIN DAMLAYAN SUYU!
(link)
KESTEL(BEYKAVAĞI)/KADINHANI GÖLETİNİN YÜKSELEN/SELÇUKLU TARAFINDAN GÖRÜNÜŞÜ
(link)
(link)
(link)
(link)
ALİ YAREN! ANAM OLSAYDI BENİ BU HALİMLE EVE SOKMAZDI. ZİRA GENÇLİĞİMİZDE TARLADAN GELİP DE ÜSTÜMÜZ BAŞIMIZI ÇAMUR İÇİNDE GÖRÜNCE EVİN ÖNÜNDE BİZİ SOYDURUR, ELİMİZİ YÜZÜMÜZÜ AYAĞIMIZI GÜZELCE YIKAMADAN İÇERİ ALMAZDI. ALIŞKANLIK OLMUŞ. ŞİMDİ BİLE YAZ TATİLİNDE KÖYDE İŞE GİDİP GELDİĞİMDE DE AYNI ALIŞKANLIK DEVAM EDİP GİDİYOR. ŞU ANKİ HANIMLARLA OLAN HALİMİZ BİZDE SAKLI KALSIN.(link)
ÇAYIN TADI DA BİR BAŞKA OLUYOR TUR ESNASINDA...
(link)
BU ARADA RADARA DA YAKALNDIK VESSELAM!
(link)

• Beğen
Tepkiler: Özgür ARSLAN
Dostum,
Bir kaç gün katılamadıysak,

olmaz ki.. Bu kadar da hız yapılmaz ki!

http://img19.imageshack.us/img19/8839/201101180115.jpg

• Beğen
Tepkiler: engin güner
20 MAYIS 2010 AİLECE BİSİKLETLİ-ARAÇLI PİKNİK TURU