Scudo Sports

Parmağım Rotora Sıkıştı :(

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Arkadaşın evindeydik, kendisi bisikletten pek anlamaz -şu disk sürtüyo bi ayarlasana- dedi, bende tamam dedim ve bisikleti ters dönderip ön tekeri çevirdim acaba ne kadar sürtüyo diye, neyse o ara teker dönerken bisikletin dengesi bozuldu düşecek gibi oldu bende düşmesin diye maşadan tuttum düzeltiyodum, normalde elimi disk tarafına yaklaştırmam o hatayı yapmam yani ama olacağı varmış, derken sol elin orta parmağı diskin arasına bi girdiii,...

OOOvvvv!!!!!

Kanlar anında fışkırmaya ve laminat parkenin üzerine akmaya başladı, (iyiki halıyı kaldırtmıştım arkadaşa :D) ama ben kötü oldum, çok acıdı çook :(
Arkadaşım komşularını çağırdı, teyzeler buz koydu falan ama bu böyle olmaz acile gidin dediler bizde acile gittik, yakındı zaten sardılar ettiler çıktık.

ALLAHtan fazla girmedi araya yoksa daha kötü şeyler olabilirdi çünkü teker hızlı dönüyodu, neyseki ucuz atlattım çok şükür.

Sonuç: Tırnağın yarısı gitti-diğer taraf mosmor kesildi ve rotorun esas kestiği taraf ise biraz derin, Siz siz olun dikkat edin lütfen disk dönerken işlem yapmayın,
ALLAH hepimizi en ufak kazalardan bile korusun..

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/t1.0-9/10593062_1439842962971776_7503235476207117386_n.jpg

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10540919_1439843039638435_9113579796276987232_n.jpg

Scudo
Geçmiş olsun.Allah beterinden korumuş.Parmağın kopabilirdi valla.Bir müsipet bin nasihattan iyidir derler bundan sonra daha dikkatli olursun.Tekrardan geçmiş olsun.

Geçmiş olsun :) Bende sıkıştırmıştım bir keresinde ama hemen çektim geri, azıcık kaptırmama rağmen çok acımıştı :)

Çok geçmiş olsun.Aynı hataya bende düşmüştüm kendimizin olan bağa bisikletle gelmiş ve sadece ev gibi sakin bir ortamda dururken duyulabilecek sesi kesmeye çalışıyordum (bu konuda çok takıntılıyımdır :D ) Kulağımı yaklaştırdım bir bakayım derken sağ veya sol hatırlamıyorum orta parmağımı rotora kaptırdım.Tırnağımı ve parmağımın 1/3ünü boylu boyunca yarmıştı.Tekrardan çok geçmiş olsun...

Abdülsamed büyük gecmis olsun, gercekten verilmis sadakan varmis. Daha kötü durumlar olabilirdi. Bu sargiyi acil de mi yaptilar, eger öyleyse o acili kiniyorum.

@Yusuf T.
Aynen o şekil kardeşim ;) daha dikkatli olcam tabiki, çok teşekkür ederim

@Ömer B.

Teşekkür ederim :) çok kötü bir ağrısı var gerçekten :(

@emre özbay

Ovvv, kardeş seninki daha beter olmuş, o kadarda takma bu sürtme işini, sanada banada geçmiş olsun :)

@Murat Cömez

Çok sağol abicim, sargıyı acilde yaptılar bende pek beğenmedim elime dondurma çubuğunu koydu, bi tane kız sardı işte :)

Çok geçmiş olsun bende iç lastik takarken ufak bir hareketle işaret parmağıyla baş parmak arasında kalan yerin adını bilmiyorum orayı kaptırdım çok küçük ve o bile fena acımıştı . Sizi kendimden dolayı çok iyi anlıyorum ve çok geçmiş olsun diyorum :(

Geçmiş olsun.

Genelde bu tip kazaları zincir aktarmalı motosiklet kullanıcılarının, zinciri temizlerken "rolantide yapayım daha kolay oluyor" tercihlerinde görüyoruz.

Arkadaşın artık diskten ses gelmesini heralde önemsemiyordur?!

Çok geçmiş olsun bu tür vakalardan çok korkuyorum. Daha hiç başıma gelmedi ama sakınan göze çöp batar derler. :( Tekrar geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Rotora değmek gerçekten sakıncalı, bir ara parmağımı maşa ile arasına kaptırmıştım. Ufak kesmişti Allahtan.
Bıçak gibi mübarek.

@halil ibrahim duran

Çok sağol abicim teşekkür ederim.

@Efecan UZUN

Mm orada fena ağrıtır yaa :( sağolun bida olmaz umarım bu tür kazalar.

@Ahmet SARI

Teşekkür ederim :) arkadaşım her ne kadar üzülsede diskin sürtmesini yine halletmiştim ;)

@Berkay*

Korkmana gerek yok dostum sadece dikkat gerekiyo ama olacağı varsa kimse durduramaz, dileğin için teşekkür ederim :)

@Ali Uzel

Acile sardırmak için gittim sadece aşılık bir durum söz konusu olmadı hiç.

@GökhanRR

Teşekkür ederim, ALLAH korusun diyelim :)

@Yunus Emree
Kesinlikle, heleki dönerken yaklaşmamak gerekir yoksa sonuçları kötü oluyo ALLAH muhafaza.

Bende hidrolik freni yeni taktırmıştım. Fren sürtüyordu bisikleti ters çevirdim son sürat ön teker dönerken parmagımı rotora iyice yanaştırdım (maksat rotorun düzğünmü egrimi onu kontrol edmek ) saateki hızı 20 felan var yani bir anda rotorun arasına parmagım girdi owww işte o an anlatılamaz. Allahtan tırnaga geldi yoksa parmak kopardı bence. Bu parmak bir moraldıki . 1 hafta sürmedi tırnak düştü yenisi çıktı şimdi ama o olay olduktan sonra 2 gece uyuyamadım ağrısından. Geçmiş olsun gerçekten yaşayan bilir derler ya öyle bir şey.

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun...

@Serkan HODANCI

Sağol varol Serkan abicim.

@YEK

Arkadaşım dikkat etsene çok tehlikeli bir harekette bulunmuşsun sen, ALLAH beterinden korumuş valla ayrıca teşekkür ederim.

@Emrah GÜLEZ

Teşekkür ettim abicim sağolasın.

Geri