Scudo Sports

Paris-Roubaix 2021

Scudo
Yarış beklenildiği üzere bir çok süprize sahne oldu.Vermeesch beni şaşırtmadı.MVP ne kadar güçlü bir bisikletçi olduğunu tekrar izleyerek gördük 2.40 dk en önden geride iken atak yaptı colbrelli takip etti.Tek günlük yarışlarda banane ya biri grubu çeksin demedi boonen cancellara vari bir atak yaptı.Tabi moscon lastik patlattı düştü mental olarak çöktü bu da yarışın güzelliği.22 yaşında vermeesch yaklaşık 5 saat en önde idi hep önde veya ön grupta idi u 23 de boşuna uci world tt de 3. Olmadığını gösterdi bence. Son olarak tüm yarışanlara tebrikler inşallah Birgün granfondosunda bende sürerim 😚

Yarışa özel olarak bazı takım ve sporcuların tercih ettiği donanımlar..

İlk defa yapılan kadınlar yarışını kazanırken avuçları darbelere dayanamayıp kan içinde kalan Diegnan üzerine...
(link)

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Arkadaşlar bu pazar yarış olacak galiba 2022 başlığı göremedimde.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Arkadaşlar bu pazar yarış olacak galiba 2022 başlığı göremedimde.
Aynen yapılacak hatta yağmur çamur zevkli olacak yine,sitesinde geri sayımı dahil,her türlü bilgide var takip edebilirsiniz.
Buyrunuz resmi sitesi efenim,(link)

Cumartesi kadınlar pazar erkekler yarışı eurosportta...

Anıtsal klasiğimiz bu yıl kendi mevsimine döndü..
Yeni konu açmaktansa 2021'in bir çok yönden unutulmaz başlığından devam edelim dedim .
Bugün kadınlar yarışıyor, yarın erkekler. Geçen yılı birinci bitirenlerden Colbrelli sağlık sorunları ( kalp ) , Diegnan da bebek beklediği için bu yıl yoklar.
Hava kuru, sıcak ve rüzgârlı...
Kaza belasız iki gün olsun..

Kadınlarda Elisa Longo Borghini kazandı, ben yarışı açtığımda 30 küsür km vardı ve tek başına kaçıyordu, muazzam bir performansla kazandı. İzlemesi zevkli bir yarış oldu.

Toz duman içinde, bolca kaza ile devam ediyor cehennem ...

Toz duman içinde, bolca kaza ile devam ediyor cehennem ...
Ganna'nın mekanik problem sonucu geri kalması,ineosun planlarını altüst etmişe benziyor dimi sn cazci abi,yarışın başındaki o güçlü temposu gitmiş görünüyorlar.

@seko35.50 dostum, Ganna bu fizikle favori görülüyordu. İneos O geride kalınca tempoyu düşürdü.
Yarışın en zor bölümlerine daha gelmedik.Sağ salim devam edenler arasından kaçacak bir grup bekliyorum. Gönlümden İneoslu olmayan biri kazanır diye de geçiyor.

Bu aracın bu hale gelme nedeni ne, bilen var mı? Fontain-au-Pire'deydi sanırım. Bohain-en-Vermendois'ya kadar yarış güzergahından gittimde.
20220417_133640.jpg

Lastik patlatmayan kalmadı neredeyse...
Olasılıklar değişti, kaçanlar birer birer sorun yaşadı ve favoriler toplu olarak geliyorlar...

• Beğen
Tepkiler: Ekincan
Bitime son 5 km kala seyirci trajedisi yasandi.
Bisikletciyi alkislamak icin yola tasan seyirci taslik sektorde elleri ile sporcuya carpip kotu dusmesine sebep oldu.

Geri