Scudo Sports

Paris-Roubaix 2020

Cemal Ç.

Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵‍♂️🚴‍♂️
Tepki
24.802
İsim
Cemal ÇELİK
Başlangıç
1992—93
Bisiklet
Diğer
Bisiklet türü
Diğer
Scudo
bende aynı haberi okudum sitesinden hadi bakalım,bu yıl kim alacak van avermaet,gilbert için son şanslardan, yoksa yılların sakarı van marcke mi galip gelir,yağmur olursa ii yarış olur:)))

Ama hem Vuelta hem de Giro ile çakışıyor... bakalım kim gelecek???

Ama hem Vuelta hem de Giro ile çakışıyor... bakalım kim gelecek???

Emin ol ki 2017' de 2018 'de 2019 'da kimler geldiyse yine onlar gelecek.Uzun düz yol roulerleri, klasik spesiyalistleri, bahar sprinterleri.Bu saydığım bisikletçi tiplerine daha doğrusu Paris Roubaixde iddialı olabilecek bisikletçilere üç büyük turda ancak birkaç etap uyar.(Sadece Degenkolp,Sagan tarzı bahar sprinterlerinin hem Paris Roubaix'de hem de üç büyük turdaki etaplarda birden çok şansı olabilir) Diğer Nicki Terpstra ,Oliver Naesen,Sep van Marcke, Yves Lampeart tarzı rouleur vasfı olan klasik spesiyalistleri, üç büyük turda çoğu zaman genel klasmandaki takım liderlerine domestik olabilir ve ancak pelotonu çeker, kırk yılın başında bir etap düşerse belki etaba gider.Bundan dolayı bu tarz yıldız klasik spesiyalistleri kesinlikle Paris Roubaix i seçer.

Zaten üç büyük turda iddialı olabilecek olağan şüpheli genel klasman liderlerine Paris Roubaix hiçbir zaman uymadı ve uymayacak da.

Aslında o cümleyi, olumsuz anlamda kurmamıştım...
Zaten, Giro ile Vuelta da çakışıyor, bu yüzden kimin hangi turu daha çok isteyeceği önemli...

TDF'e Ineos ve Jumbo Visma çok güçlü gelecek, tahminimce... O yüzden bu takımların dışındaki takımlar, Giro ve Vueltayi hedefleyebilir... bu yuzden de o rouleurlar klasikler yerine turları hedefleyebilir... ama bir tahminde bulunmam gerekirse, bisikletçiyi bilemem ama DQS kazanır... mesela Stybar şimdiden klasikler hedeflediğini açıklamış.. Dediğim gibi bence, TDF sonucuna göre şekillenir...

• Beğen
Tepkiler: Özcan
  • Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Bisiklet üreticileri 2020 Paris-Roubaix için ürettiği modellerini nasıl test edecek şimdi!!??...... :kötü::kahve:

Bisiklet üreticileri 2020 Paris-Roubaix için ürettiği modellerini nasıl test edecek şimdi!!??...... :kötü::kahve:
Gondersinler bana Kaleici liman dan yukari cikarim denerim ben onlari guzelce 😜

Gondersinler bana Kaleici liman dan yukari cikarim denerim ben onlari guzelce 😜
O kadar kargo masrafına gerek yok. Bana versinler seve seve denerim. Hemde pavélerin üzerlerinde.😅
Tam bir deneme olur yani.🤣
Bu yıl izin kullanmadım zaten. Her gün biriyle Paris-Roubaix yaparım. Uzman yarışçılardan yavaş olur ama maksat deneme değil mi?🤪

@Cemal Ç. Sana bisiklet emanet edilmez🤣 Dağ bayır köy bucak demeden her yola vuruyon 😀

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@ErzincanLee o güzelleri Paris-Roubaix yarışında benim sürdüğümden daha sert süreceklerdir.😁

Profesyonel bisiklet dünyasında saygı duyup değer verdiğim tek yarış budur.
Benim açımdan bisiklet sezonu kapanmıştır.
Aynen katılıyorum hocam. Twitterda da yazdım. Benim içinde 2020 yol yarış sezonu bitmiştir. Cross-country dünya şampiyonasını izlerim artık.

Geri