Scudo Sports

Paris Roubaix 2014

OnurA

Aktif Üye
Tepki
186
Bisiklet
Trek
Bisiklet dünyasının en prestijli yarışlarından olan Paris Roubaix 2014 (Pari Rubayi diye okunuyor) yarın koşulacak.(13.04.2014)Bu yarışın özelliği 20 adet arnavut kadırımlı sektör barındırması.Yol inanılmaz kötü.Zorluğundan dolayı yarışa "The Hell of the Norh" (Kuzey Cehennemi), prestijinden dolayı ise "Queen of Classics" (Klasiklerin Kraliçesi) adı verilmiş.Bu yarışta sadece formda olmak kazanmak için yeterli değil, koşullar yüzünden mekanik ekibinde çok sıkı çalışması icap ediyor.Yarışta çok sık kaza oluyor her yarışta ciddi yaralanmalar sakatlıklar meydana geliyor.Yerde ağlayan kıvranan yarışçılar görmek normal sayılıyor.Bu yarışı kazanana, bugünü hep hatırlayacağı asla unutmayacağı ironik bir ödül veriliyor:Bir arnavut kaldırımı parçası. Yarışla ilgili güzel bir video paylaştım:

Scudo
Kupa kaya mı :D ayıp yaa adamlar o kadar çile çekmiş o kadar yol katetmişler ver eline kayayı :D

Tüylerimi diken diken eden bir yarış :) Kendisine yakıştırılan isimleri gerçekten de hak eden bir organizasyon. Fırsatı olanlar kesin izlesin derim.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Yarınki yarış için bir ön değerlendirme yazısı yazdım. bisikletsporu.com/2014/04/12/paris-roubaix-2014-on-degerlendirme/ buradan okuyabilirsiniz.

Sizin favorileriniz kimler?

• Beğen
Tepkiler: OnurA
Üstad, yarın sabah favori listenizi de bekliyorum. Güzel yazı elinize sağlık. Yarın öğleni heyecanla bekliyorum.

iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Fabian Cancellara bence en büyük favori katıldığı yarışlarda onu favori listesine yazmadan olmaz:)Sep Vanmarcke,Boonen ve Sagan diğer favorilerim...

youtube dan vs canlı yayın yapan siteler veya kanallar varmı int üzerinde?

Wiggins bu yarışa hazırlanmasına rağmen lider olarak gitmeyecekmiş. Sky'ın lideri Boasson Hagen olacakmış bu yarışta.

1 numaralı favorinin kim olduğunu yazmamıza gerek yok. Benim 2. favorim Sagan.

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
Takımların bisiklet listesini google ladım ancak bulamadım. bulabilen var mı acaba ??

@gökhangenel

Buyrun: (link)

Siteyi sık kullanılanlara eklemenizi tavsiye ederim. Her yarış için detaylı istatistikleri bulabilirsiniz.

(link)

satır aralarında da olsa liste ve güzel bilgiler var.

Vanmarcke yarışa böyle hazırlanıyormuş. :D

https://pbs.twimg.com/media/BknF_mSIAAASfcF.jpg

Cancellara'nin insanustu kacislarindan birini daha yapmasina izin verilmezse favorim Alexander Kristoff. John Dagenkolb alirsa da surpriz olmaz.

Boonen bu sefer alacak gibi duruyor..

Sagan bu kadar parke taşlı yolda kazanamaz yine Cancellara, Bonnen arasında geçer Niki Tepstra ya da Zdenak Stybar da OPQS takımının gizli favorileri bence.

Sınavdan çıkıp koşarak eve gidip izleyeceğim yarış :)

eurosport mu vericek ve saat kaçta ?

Evet, Eurosport TSI 14:15'ten itibaren yayınlayacak yarışı. Yarışın startı 11:15'te verileceği için ilk 110-120 km yayınlanmayacak, zaten önemli olan da son 100 km.

TV yayını başlayana kadar yarışta neler olup bittiğini görmek için:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Y.
Geri