Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Paris-Roubaix 2011'i canlı izlemek

Barış Kılınç

Forum Bağımlısı
Tepki
1.105
Herkese merhaba,

Bu sene, 10 Nisan Pazar günü yapılacak bu tek günlük yarışların şahı, nâm-ı diğer kuzeyin cehennemini yerinde izlemeyi düşünüyorum. Roubaix'ye iki saatlik mesafede yaşadığım için kalkıp gitmemenin ayıp olacağını düşündüm. Acaba aramızdan daha önce bu tip bir tek günlük yarış takip etmiş olan var mıdır? Özellikle bu yarışın en çok görülmeye değer noktaları nelerdir? Elbette pavé tabir edilen bir kısımdaki geçişleri görmeye çalışacağım ama oralara nasıl ulaşım sağlarım, ne yapılır ne edilir pek bir fikrim yok. Henüz yabancı forumlarda detaylı araştırmaya girmeden önce burada sondaj yapayım dedim. Hatta gelen olursa orada (parkurun neresi olur meçhul) görüşmek dileğiyle. :)

Scudo
Tekrar merhaba,

Zorluk kategorisi 4 yıldız olan Cysoing-Bourghelles veya Bourghelles-Wannehain kısımlarını izlemeye karar verdim. Peşi sıra gelen 1300 ve 1100 metre uzunluğundaki pave yollar bunlar. Bu sene 31 adet pave kısım koymuşlar, bu saydıklarım ise sondan 7 ve 6ıncı kısım oluyor. İzleyip göreceğiz cehennem mi cennet mi? :)

(link)

Kıskanmadaım desem yalan olur:) Yarış günü yağmurlu olursa bide tadından yenmez,senin için durum farklı olabilir tabi:) şimdiden iyi seyirler,iyi eğlenceler...

• Beğen
Tepkiler: Barış Kılınç
Bu yılki dağ filmleri festivalinde bahsettiğiniz yarışın belgesel tarzındaki filmini izledim.Road to Rubaix orjinal adıydı filmin.Film gerçekten çok güzeldi sizin gibi izleme fırsatım olmasını çok isterdim.Özellikle de arnavut kaldırımlı olan bölümleri izlemenizi tavsiye ederim.

• Beğen
@özgür bağdatlıoğlu

Ben de oraya bisikletle gitmeye çalışacağım için yağmur biraz üzücü olabilir. Ama heyecanı artıracağı kesin ;)

@Ali ŞAHİNLER

Teşekkürler, filmi sonradan izleme fırsatı buldum. Acısıyla tatlısıyla her şeyi gösteriyor. Gerçekçi olmuş. Özellikle yarış bittikten sonra yapılan portre fotoğraf çekimine bayıldım. Bahsettiğim kısımlar taş döşemeli, aslında 5. dereceden zorluk seviyesine sahip olan diğer yerleri de düşünmüyor değilim.

(link)

İzlemeyi düşündüğün yer yokuşsa ayrı bir güzel olur! Üzerinde milli takım forması,kulüp formaları giyersen hatta yol kenarında mangal yaparsan:D tv'de bir türkünde bu yarışı yerinde izleyip mutlu oluruz bizde:)

gecen seneki tour of turkeyde bazı bisikletciler son gunlerdeki etaplarda asfalt yolun fazla sarsıntı yaptığını,gece otelde kalça ağrılarından muzdarıp olduklarını söylemişlerdi..sonra o ulkeye karşı saygılı olması gerektiği konusunda uyarı alınca özür dilemişlerdi.e şimdi bu anot kaldırımlı yada arnavut kaldırımlı(nasıl ifade ederseniz edin) taşlarda yarışlara katılıyolar.acaba ne yorum yapıoalar.

• Beğen
@LEVENT AYDOĞAR

Roubaix'deki yarışın yarısı bisikletçi vs. bisikletçi ise, diğer yarısı da bisikletçi vs. yol. Özel üretim bisikletlere kadar gidiyor bu. Türkiye'deki beklenmeyen bir durum. Ama gerçekten Denizli civarındaki geniş yolların asfalt kalitesi yol bisikleti için kötü. Arabalar bile müthiş gürültülü gidiyorlar.

(link)

izleyebıldınmı yarışı barış.eurosportda bahsettıler son 15-15,5 km lerde turk bayrağiyla beklıyoruz die twit atıldı.sen sandım.izleyebıldıysen ne mutlu sana.muthışti yıne.yağmur yok ama kaza yıne varoğlu var.

@LEVENT AYDOĞAR

evet izleyebildim. o bendim :), tam 15,2'de bekliyordum. cancellara'nın kamera motoruyla arasına kolumu uzatıp bayrağı tuttum, ama sanırım kamera o sırada başka bir yeri gösteriyordu. o taşları yerinde inceleme imkânı buldum ve hatta bisikletle üzerinden geçtim. yağmur yağmasa bile bu yol yol değil :) detaylı yazacağım birkaç güne. teşekkür ederim.

(link)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
@Barış Kılınç

Sanırım Eurosport'a da mesaj atan sizdiniz, Türk bayrakları ile bekliyoruz diye. Ben de çok baktım ama göremedim sizi

• Beğen
tmm beklıyoruz detayları.evet malesef kamera göstermedi.dirc fermeilien bile türk bayrakaları nerde diye hatırlattı bir ara caner elere.resimleri atarmıısn buraya.heycanla beklıyoruz

• Beğen
Geri