Scudo Sports

Paris-Roubaix 2010

KaraSinek

Daimi Üye
Tepki
42
İsim
Dogukan
Başlangıç
1993—94
Bisiklet
Corratec
Bisiklet türü
Yol bisikleti
canlı seyretmek isteyenleri için:
(link)
(link)
http://www.steephill.tv/2010/paris-roubaix/arenberg-trench-770.jpg

(link)

• Beğen
Tepkiler: mcanb
Scudo
Tam ona benzer birşeyler yazacaktım, daha güzel açıklanamaz, umarım son km lerde bir aksilik olmaz, gittikçe açıyor farkı istikrarlı bir şekilde

Şu an seyrederken benim bacaklarıma ağrılar girdi!!

Contador'un kurtlar vadisinden fırlamış göründüğü reklam çok kötü ya

Cancellara arayı 2' 46" ya çıkardı, arkasında kim varsa ciklet gibi çiğnedi, balon yapıp patlatıyor...:D

Bir efsanenin bittiği diğerinin başladığı gün :)

Cancellara 2'40" gibi bir arayla Paris - Roubaix yarışını 2.kere kazandı.
Muazzam bir tempo, bu adam neredeyse finish'e 45km. kala gurubu bağırta bağırta kopardı ( shred the shit out of 'em) ve temposunu sürekli yükselterek arayı açtı.

• Beğen
boonen ın pili son anda da yetmedi...

@mcanb

adamın gözüne sokar gibi ayakkabıları gösterişide bi o kadar.ama pozzato daha sempatik,tüm vücut hatlarıyla özellikle:)

Cancellara sanırım 2. kez kazandı,2006 ve 2010. eğer kazansaydı Boonen 4leyecekti ama olmadı

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
@Mustafa İçdağ

bir düzeltme yapalım üstad.bu 2. paris-roubaix zaferi.hatta ilk zaferi bu kadar keyifli olmamış,önündeki üçlü gurubun diskalifiye olmasından ötürü.

Cumhurbaşkanlığı turunu sırf spiker yüzünden izleyesim gelmiyor;bunun tersine Paris-Rubaix turunun anlatımı bir o kadar düzgündü ve güzeldi, demekki bu ülkede bu işi yapabiilen insanlar var. Neden tur organizatörü kendisini bu yarışı sunmak zorunda hissediyor anlamıyorum... acaba bir tek benmi anlayamıyorum?

• Beğen
Geri