Scudo Sports

Paris-Nice 2016

Scudo
Yayıncı arkadaşa sordum; canlı yayınlanacakmış arkadaşlar :harika::harika: Tireno battan yine ama yarın ikisi de canlı dedi, iyiyiz :komik::komik::mzkdnlmk:

Düzeltme geldi :(

upload_2016-3-12_14-13-54.png

Benim anlamadığım Sd yayını Hd yayını olsun, Tv platformların tamamında farklı yayınları mı yapıyorlar yada farklılık olabiliyor mu?

@taner07

Bu ne demek şimdi ya ? Digiturk'te 71'de Eurosport 1 HD 72'de Eurosport 2 HD var. Yani izleyemeyecek miyim ?
@Zafer KAPLAN

Aynen böyle bir şey yok. Yayın aynıdır sadece görüntü kalitesi farklıdır. Çok garip..

NOT : Digiturk 872. kanalda SD yayın buldum ama gösterecekler mi bilmiyorum :)

Kanal 872,Digitürk te HD aboneliği olmayanlar üyeler için olan kanal yani farklı yayın akışı yok. Umarız yayın olur.

Eurosportplayer'da spikersiz yayın başladı ancak Eurosport 2'de maç yayını var, kendi sitelerinde verdikleri yayın akışına da uymuyorlar.

(link)

20 dk sonra cyclinghub.tv de başlayacak arkadaşlar,

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
Bir kraliçe etabı daha maç yayını için hiç ettiler. Spikersiz izleyeceğiz artık. :acpsnr:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
872. kanal 72.kanal ile aynı sadece görüntü farkı var. Yarış falan vermiyor bunlar Digiturk için.

Emre Gürkaynak bile bilgisiz olaylar karşısında..

• Beğen
Tepkiler: taner07
Andrew Talansky uçurumun kenarındaki duvara çarparak durabildi aşağıya düşüyordu az daha. :krktm:

• Beğen
Tepkiler: Kazuya ve taner07
Tinkoff matthews u mu çekiyor :)

Contador'unkini kaçtı...
Edit. Puan için kaçmış.

Sky tempo yaptı.
Matthews kaldı.

şu etabı vermemeleri ne kadar saçma ya
güzelim etap gitti

Peleton kaçanı yakaladı.
Sky...

Geri