Scudo Sports

Paris-Nice 2016

@Ahmet Onur Çakmak

Ben sadece dirsek sanıyordum ama bildiğin kalçasını çakmış adama :)

La marseillaise'de ki sözler gerçek olmuş resmen :D

Scudo
3. Ayakta tutturduk. Hadi bakalim.

Bouhanni'nin kazandığını ne zaman göreceğiz yahu? Ya düşüyor ya diskalifiye oluyor. Lastik patlatıyor vs vs...

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Ahmet Onur Çakmak

Bugünden sonra bende kara listeye aldım diyebilirim. Bu yaptığı hareket direkt rakibinin hayatına kastetme,adam yaralamaya teşebbüs gibi bir şey. Matthews iyi ki düşmedi düşse çok kötü şeyler olacaktı.

@sabitkamera

evet yeni moda parkurlar..
tek günlük klasıkların bazıları hariç normalde yarışllarda sık görmediğimiz hatta hiç görmediğimiz etaplar moda oldu bu sezon ve geçen sezon

Bouhani açık bir şekilde faul yaptı bence 3. bile sayılmaması gerekiyordu ve kesinlike ceza alması gerekiyor 60-70 km hızla giderken bu hareket ölümcül olabilir; ikisinin de düşmemiş olması tamamen şans eseri...

@Serkan.ÇABAŞ

Size etraflıca açıklamak isterim. Bahsettiğiniz en yeni yarış Strade Bianche 2007'den beri düzenleniyor. Bu yıl 10.su düzenlendi.
(link)

Gelelim Paris Roubaix'e, bu yıl 117.si düzenlenecek ve yeni moda gibi değil sanki.
(link)

Tour of Flanders, Kuurne-Brussels-Kuurne, Omloot Het Nieuwsblad gibi bisiklet tarihinin en önemli organizasyonularına da göz atabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek isterseniz aşağıdaki bağlantılara da göz atabilirsiniz.
(link)
(link)

Umarım bunun yeni moda olmadığı sizin bilmiyor olduğunuz konusunda ikna edici olabilmişimdir.

@taner07

Yanlış anlamadım. Tartışmam da zaten, açıklamaya çalıştım. : ) Hem geçen yilki TdF'de parke taşlı sektörler hatırlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Çelebi
Neyse tartışmayı bırakalım :)
Contador soğuk ve gergin günü kurtardık. Yarın tırmanış finişi var !! diye mesaj yazmış.

@taner07 Tirreno adriatico takımımızı kurduk. Lig bekliyoruz :D :D

@sabitkamera

Yeni moda diyince bende garipsedim çünkü 100 küsür yıllık mazisi olan bir Paris-Roubaix var orada :)

@x-rayted

3.3 km boyunca %7.7 bazı yerleri 8 olan bir etap finişi var. Muazzam olacak ;)

Yarın ki etaptaki son yokuş ; Ağzımın suları akmaya başladı şimdiden :)

image.jpeg

Son 2 km'nin ortalama eğimi 8,6 :ssrtcbya: Contador kısa yokuşlarda daha iyi ivmesini alırsa bir anda kimse tutamaz :) Sürpriz biri de kazanabilir tabii.

@Tolga Çelebi yok be hocam Contador'un kısa yokuşlarda bir numarası yok, kazanması ciddi söylüyorum çok ağır sürpriz olur :harika::harika: Elbette 20-30. falan olmasını beklemiyorum ilk 10 yapar ama kazanamaz, mantıken de kazanmaması lazım :komik::komik:

Tirreno konusu açıldı arkadaşlar :) Tirreno-Adriatico 2016

@taner07
Contador antrenman modunda takılıyor.
Kendini zorlamaz, riske atmaz.
Bu yokuş çok zorlayıcı değil. Puncher'lara göre.
Geçen haftaki gibi bir kaçış grubu olur, içlerinden biri alır.
Ben olsam öyle yaparım yani :) Son 20 - 30 km'de 6-7 kişilik bir kaçış grubu işi bitirir.
Ama yarışın başından itibaren kaçmaya çalışanların takati yetmez. Hava soğuk ve rüzgarlı...

Bugün geçilecek etabın asıl sorusu; Matthews dayanabilir mi bu kadar tırmanışa? Dayanmasını ben imkansıza yakın görüyorum, ben tırmanışçıyım diyen adamların bile yüksek tempo geldiğinde zorlanabileceği bir profil var önümüzde. Yokuşları geçebilen klasikçilerin ve sağlam genel klasmancıların günü olacak bugün.

@Murat A dediği gibi ilk kaçanların değil de sonlara doğru kaçanların şansının daha yüksek olabileceği bir etap gibi gözüküyor. Favoriler zaten aşşağı yukarı belli; Thomas, Porte, Costa, Bardet, Dumoulin, Vuillermoz, Henao, Yates, Contador, İzagirre, Sanchez ve Roche gibi adamlar. Ama benim gözüme birkaç tane sürpriz çarpıyor; Julien Simon, Serge Pauwels, Felline, Rosa, Albasini ve genç yeteneklerden Latour :harika::harika:

http://www.procyclingstats.com/uploads/uploads00001/original/Stage-1456480329.png

@taner07 işte ben onu Tirreno sanmıştım, içeriği yazmıyor sadece bisiklet yazınca.Fransa turunu yayınlamaları daha mantıklı tabii düşününce :)

Geri