Scudo Sports

İnceleme Parasının hakkını veren Bianchi Touring 827 incelemesi

Scudo
@Tur Şoförü 1200 liraya kadar bir bisiklet arıyordum arkadaşım için yardımı dokundu teşekkür ederim. Arkadaşımın boyu 1.64 Metre. Hangi kadroyu almamız gerekir bilginiz var mı?

Öyle olması değer kaybettirmiyor bence. Bisiklet gibi bir pazarda, isim hakkı italyan dahi olsa yerli üretimin belirli bir kalitede olması bence oldukça iyi bir gelişme. Kaldı ki incelemesi yapılan bu modeli kullanıyorum v3 cidden memnunum aldığıma.

@seomam

Tabi. Ben o anlamda söylemedim zaten.

Videoda 1800lu yıllarda Milanoda üretilmeye başlandı dediği için yazdım.

• Beğen
Tepkiler: seomam
Accell'in bisikletleri iyidir. Ben bunlarin sadece ön ve arka göbeklerini sevmiyorum. Bu gayet guzel bir tur bisikleti, ama gobekleri aldigin gibi degistirmek sartiyla

• Beğen
Tepkiler: seomam
@Kuzey Ege
Ben bir problem görmedim ama konuda pek bilgi sahibi olmadığımdan olabilir; üzerindeki göbeklerin memnun etmeyecek tarafı nedir ve değişimi - yükseltilmesi için genel tavsiyen nedir?

@seomam
Ya aslinda gider.. Hatta binlerce km gider.. Dunya turu bile yaptirir. Ama iste bu firma nedense gobekleri en ucuzundan kullaniyor. Kaliteyi bi tık daha arttirsa aslinda ne guzel olacak. Neyse sakin soguma bisikletinden, jant ve göbek manyagiyim ben, bu isin sonu yok, bosver :)

İnceleme için teşekkürler.

Tur bisikleti dediğin, orijinal halinde arka bagaj ve çamurluklu olur. Bu şekilde bir tur bisikletini almam ben. Çünkü sonradan alıp takmayı sevmiyorum. Tak ve fiyatı neyse ona göre sat. En azından kadroya ve bisikletin genel durumuna uygun olan şeyleri takmış olursun. Ben arka bagaj aldım, ama kadroma mı uygun değil ben mi takamadım bilmiyorum, ve şuan rublenin en küçük dişlisini kullanamıyorum. Çünkü bagajın ayaklarını sabitleyen vida, en küçük dişlideyken zincire sürtüyor. Tur bisikleti diye satıyorsan en azından arka bagajın ve park ayağın olacak aga... başka yolu yok.

Geri