Scudo Sports

Param var ama tüketmeye hakkım yok!

@Genç89 hocam valla öyle oluyor. Ben 2 senelik mtb mi satip yol bisikleti aldigimda, cok uzuldum onu biraktigima. Hala resimlerine baktigimda bi burukluk oluyor icimde :)
Bu eski sevgilim. Yine baktim yine uzuldum. Esyaya baglanmamak lazim :D
94355 dosyayı görüntüle

Scudo
@mehmetlevent Aslında okulda bir arkadaşla tanıştım her gün okula 90km uzaklıktan gelip gidiyormuş aslında ondan etkilendim ki kendisi köy yollarına bile çatır çutur girdiğini söylemişti tabi abartıyor da olabilir bilemiycem :) Bu arada benim bisiklette 63mm giriş seviyesi yaylı maşasıylada pek offroad yaptırmıyor özellikle önceki mtb bisikletimden sonra :)

@Auron Sanchez Kadro rengide pek güzelmiş bu carraro cidden ilginç firma kadrosunu belkide kendi üretse aslında çok daha güzel geometrilere sahip kadrolar yaratacağından eminim. Bende de 2014 model crp-710 vardır sırf kadro boyu küçük diye satmıştım ama hala özlüyorum.

@vela2016 Yani nereden geldiğini sorunca Urladan daha uzak bir ilçeden geldiğini belirtmişti ki Urla 50km uzaklıkta İzmir'e hadi 90 değil de abartmış olsun 50km olsun gidiş geliş günlük 100km eder ki cidden çok çok iyi. Tabi dediğim gibi cidden belirttiğim yerde oturuyorsa

En çok özendiğim şey şu nat. geo. people kanalında doğanın içinde her şeyden uzak yaşayan bir kaç kişiyi gösteren bir program var. Hayatları o kadar hoşuma gidiyor her şeylerini doğadan karşılıyorlar elektrik-su-para hiç bir şey yok dertleri temel ihtiyaçlar sadece barınma ve hayatta kalma, hiç bir lüksleri yok gündüz çalışıp gece yatıyorlar. Ondan olsa gerek aklıma hep şu resim geliyor. İnşallah ben de aşağıdaki resimdeki gibi olmam.
BE8QtkHCIAEZRbw.jpg

Geri