Scudo Sports

Param var ama tüketmeye hakkım yok!

Yahudi de 46 kromozomdan oluşuyor Müslüman da. aklı Allah herkese vermiş. Biri kullanıyor öbürü kullanmıyor. Hepsi bu.

Scudo
doğru ,katılmamak elde değil,200 yıldır batmayan yahudi ailesi isim vermeyeyim.

Lityum pilleri var ya hani yassı. cr kodlu. onlar yahudi patentli. yani her pc içinde 1 tane ondan var. Annem kulaklık cihazında haftada 2 tane kullanıyor. tanesi 2 lira. müslüman türkiyede yaptığı camilerin kıblesini bile doğru yapmıyor. 1.5 milyar müslüman nüfüsu belki 2. kaç tanesi KKTC yi tanıdı şimdiye kadar? kaçı İsraili tanıyor ? İsraili tanınmaya ihtiyacı yok. o piller ile seve seve tanıyor tüm dünya. bu kadar basit.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@mehmetlevent insanlarla 3 gündür resmen dalga geçiliyor. Olanları artık aklım almıyor. Hortum çok çabuk ezilmiş demek ki...

müslüman sömüreceğine yahudi sömürsün... en azından sokak ortasında kafamızı kesmiyor adamlar.

konu tüketmemek arkadaşlar. ne ara yahudi-müslüman-satanist-pastafaryan muhabbetine girdiniz yine. tüketmeyeceksin, bu kadar basit. senede bir telefon değiştirmeyeceksin. her sene 5 ayakkabı eskitmeyeceksin. 2 senede bir arabanı yenilemeyeceksin. aldığın eşyayı iş göremez duruma gelene kadar kullanacaksın. bu yani olay. yahudi de sömürse, müslüman da benim için farketmiyor. sonuçta sömürülüyorsun işte.

@Anonim

savaş,
ortadoğuya yakınsın ,tanklarımız cerablusta,çoktan harpteyiz,içerde bombalar patlıyor ,dolar 3.17
sonumuz hayrola...

@vela2016

katılıyorum ha yahudi,ha müslüman,ha hristiyan

Bende diyordum ki hergün okula gidip geldiğim cross bisikletimi satayımda üzerine biraz daha para koyup yol bisikleti alip daha hızlı ve rahat gideyim. Şimfi bu yazıyi okuyunca hadi gel de yap bunu sirf biraz daha hafifletip hizini 3-5 arttirabilmek için biraz daha harca.Pufff bir yanda vicdan meleği obur yanında tutkularım pardon egom :((

@Genç89

yok yok karıştırmayalım,7 bisiklet eskittim, 8 inciyide eskitecem,bisiklete giden para helal para..

@Genç89 alma demem. sadece azıcık off road yapmak istersen yol bisikletini sırtında taşıman gerekir bunu hatırlatırım.

• Beğen
Tepkiler: Genç89
Yahudiler neden kötülenir anlamam. Eger onlar olmasaydi muhtemelen su an taş çağını yaşıyor olurduk. Çalışkan, üreten ve zeki insanlar.
Bircok is arkadasim ve musterim oldu bu cemaatten, profesyonel anlamda en olumlu is iliskilerim bu insanlarla olmustur.
Her toplumun iyisi kötüsü vardır. Bir toplum hakkında genelleme yapıp tum bireylerini gunahkar gormek islam inancina gore kul hakkina girer.
Musluman olmayanlarla ilgili bakara suresinde ilgili ayetler mevcut. Lutfen bilip bilmeden atmayalım.

• Beğen
Tepkiler: Zafer KAPLAN
Yahudiler neden kötülenir anlamam. Eger onlar olmasaydi muhtemelen su an taş çağını yaşıyor olurduk. Çalışkan, üreten ve zeki insanlar.
Bircok is arkadasim ve musterim oldu bu cemaatten, profesyonel anlamda en olumlu is iliskilerim bu insanlarla olmustur.
Her toplumun iyisi kötüsü vardır. Bir toplum hakkında genelleme yapıp tum bireylerini gunahkar gormek islam inancina gore kul hakkina girer.
Musluman olmayanlarla ilgili bakara suresinde ilgili ayetler mevcut. Lutfen bilip bilmeden atmayalım.

kuzey ege,,,,,

tüm uluslar eleştirilecektir....

artı ve eksi yönleri ile...

@mehmetlevent ben de eleştiriyorum. İslam dünyası başına gelen her kötü olayı batı dünyasına veya israil'e bağlar. Kendileri mükemmel olduğu için.
Neyse, bunlar siyasi konular, burada irdelemek hata olur, bundan 400 yıl önce batı dünyası rönesans ve reform ile bilinçlendiyse bir gün elbet islam dünyası da gerçeklerin farkına varacaktır.
Uzak görmüyorum. Bu ölümlerin, terörün, yolsuzlukların, sömürülerin insanların canına tak edeceği günlerin gelmesi uzak değil.

• Beğen
Tepkiler: mehmetlevent
@maboc
Hocam o söz facede muslumanlari gaza getirmek icin söylenen bi söz kanimca :D Kendisi neden musluman olmamis madem biliyor :D ya da baska anlamda söyledi o sözü.
@Genç89
Hocam hevesin varsa al, farkli alet sonucta. Aldiktan sonra farkli bi seyler yapmaya basliyorsun, ufkun aciliyor :D Tabi.ben ugrasmam, okul ev git gel yeter diyorsan alma derim :D Ben hem ulasim, hem spor icin kullaniyorum. Yaz-Kiş bisikletteyim :D

@Kuzey Ege hocam valla muslumanlarda en son uyanma İran'da oldu. Onda da seriat geldi :D Yine eskisine gore iyiler elbette de belgeselini izlemek lazim, kadinlara neler yapiliyor neler. Bizim burdaki tekmeciler, orda surata kezzap döküyor, ortada devlet yok. Bizi de onlara benzetmeye calisiyirlar. Akil fikir yok. Islam dunyasinda olsa olsa antidevrim olur ve seriat gelir. Baska da bi sey olmaz.

@Kuzey Ege ben sizin kadar iyimser değilim. ilk emir "ikra" yani "oku". bundan çok uzak islam alemi. Qur'an okumakla ile ilim okumak arasında çok fark var. 2010 lu yıllarda Hac'ca gidip deve idrarı içen insanlar var hala şifa niyetine. ben sizin kadar iyimser olmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
@Auron Sanchez İşte bende yağmur çamur demeden hem spor yapıyorum hem geziniyorumda bakalım benim düldüle de kıyabilecekmiyim emin değilim :)) aramızda bir bağ oluştu sonuçta :)

Geri