Çağlar Çağlayan Cascade Kayıt 4 Eylül 2009 Mesaj 541 Tepki 732 Şehir İzmir - Denizli İsim Çağlar ç Başlangıç 2004—05 Bisiklet Peugeot Bisiklet türü Yol bisikleti 8 Şubat 2016 #1 Herkese selamlar, daha önceden sık kullanılanlara eklediğim bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim. Günümüzdeki para düzeni ve ekonomiyle alakalı, iktisatçıların da zaten bildiği bir konu (link) Tepkiler: kobalamin, Uğur Erol ve Yusuf !!WOW!!
Herkese selamlar, daha önceden sık kullanılanlara eklediğim bir yazıyı sizlerle paylaşmak istedim. Günümüzdeki para düzeni ve ekonomiyle alakalı, iktisatçıların da zaten bildiği bir konu (link)
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 459 Tepki 311 10 Şubat 2016 #2 Keşke birisi özet geçse desem çok kaba gözükecek ama gerçekten vaktim olmuyor bu kadar uzun uzun okumaya +Takip
Keşke birisi özet geçse desem çok kaba gözükecek ama gerçekten vaktim olmuyor bu kadar uzun uzun okumaya +Takip
Çağlar Çağlayan Cascade Kayıt 4 Eylül 2009 Mesaj 541 Tepki 732 Şehir İzmir - Denizli İsim Çağlar ç Başlangıç 2004—05 Bisiklet Peugeot Bisiklet türü Yol bisikleti 10 Şubat 2016 #3 @Rampage En basit şekliyle günümüz piyasası, faizin kaynağı, bankalar,komisyoncular vs... hikayeleştirilerek anlatılmış. Umarım okumaya vakit bulursunuz
@Rampage En basit şekliyle günümüz piyasası, faizin kaynağı, bankalar,komisyoncular vs... hikayeleştirilerek anlatılmış. Umarım okumaya vakit bulursunuz