Scudo Sports

Para biriktirmek

Scudo
çocuğun sesi soluğu çıkmıyor , almıştır belki bisikletini :) girmiyordur foruma falan :) babasının başının etini yemiştir ağlamıştır surat asmıştır aksilikler yapmıştır , adamcağızda gidip almıştır bitane :) yani ben öyle yapmıştım da :D

@victory

Aynen bende sattım. Ama hala kredi kartı borçlarım var :)

Para biriktirme olayında da tam birşey diyemem ama aldığın fiyata satabileceğin birşey al. Bu sayede parayı harcamama garantin olur :)

kemeri sıkıcan.. aldığın parayı kenara koyucan 3-4 ayda çok güzel para olur

Ben çok para harcardım ama bu sene kendimi tutuyorum okulda 1 kuruş para harcamıyorum ama ne kadar harcamıyacam desende mutlaka harcıyosun ama önemli olan senin hırsına kalmış.kumbara olayına gir anahtarını kaybet bişeler yap.eğer kumbarayı açarsan kendini kandırmış olursun zaten.günlük haşlığını atarsan zaten okul tatil olunca elbet güzel bir bisikletin olur. :D

Merhabalar.Ben bu yıl güzel sanatlara hazırlık için kurs almayı düşünüyorum.Bunun için yazıp çalışıp para kazanacağım,ama sorun şu ki eylülden temmuz ayının sonuna kadar kurs almam lazım,en ucuz fiyat 11*400=4400 lira yapıyor.En iyi ihtimalle ayda 800 kazansam 3*800=2400 yapıyor ve yeterli değil.Ailemden yardım almam üstünü tamamlamaları çok düşük olasılık.Annem zaten karşılanmayacağını ima etti.Sizce ek olarak nasıl bir iş yaparsam gerekli olan rakama çıkabilirim?Okul devam ederken çalışmam mümkn değil(giriş 8:30 çıkış 15:45 okulun) 12.sınıf olacağım.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geri