Scudo Sports

pantol dişliye kapılmasın diye siz ne yapıyorsunuz?

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
selamun aleykum arkadaşlar hayırlı forumlar iyi pedallamalar ve hayırlı günler.

yaz havasına uygun pantol doğal olarak biraz genişçe oluyor. bu fazla cepli olanları kastediyorum tabi.
kendi bisikletimi almadan önce abiminkinde biraz tur atarken köpek parçalamış gibi paçam dişli tarafından parçalandı :D
sıcak havalarda tabi şortla sürücem ama hava şartlarına bağlı olacak pantol da giyicem. ama pantolnu çorabın içine sokmadan başka bi yöntem varmı :D

Scudo
geniş lastiklerden alıp iki ucunu dikin. alın size paça tutucu. yada decathlonda falan plastik klips gibi olanlar var

paça bandı kullanabilirsin. benim paça bandım ayağımdan koptu gitti tabi o ayrı. en iyi çözüm çorap bence. paça bandı sıkıyor bileği rahatsız ediyor.

• Beğen
Tepkiler: Abdullah Cimis
Paça bantları var. Onlardan alıp paçalarını toplayabilirsin.

teşekkür ederim. paça takılacak diye rahat süremiyorum tedirgin tedirgin nere kadar :))

zamanında çorabın içine sokup binmişliğim var. dediğim zamanlarda ülkemizde bisiklet kaskı bulmak zordu. paça bandını hayal etmek mümkün değildi.

bu hafta sonu arkadaşla sirkeciye gidip bazı eksikleri alıcaz. paça bandınıda listeme almalıyım :D

Ben bunu kullanıyorum (link)

Geçen hafta benimde takıldı, paça yırtıldı o değil yırtılmasa düşüyordum tam pedallarken bi anda takılınca,

Bende en kısa zamanda paça bandı almayı planlıyorum

linkteki bide fosforlu galiba. çok daha iyimiş.

@Tolga Atasagun

sakaryanın neresindensin. :) bende sakaryalıyımda

@Tolga Atasagun

Resimdeki yol bisikletinizi mi pantalonla sürüyordunuz??

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Toros
Evet 15 mt görünürlüğü var. Ben gece gündüz sürdüğüm için her zaman iyi bir çözüm oluyor.

Şöyle bi toka bulup çorabın üzerine geçiriyorum, okula gidince pantolonun altında kalıyor. Okuldan çıkınca çaktırmadan paçanın üstüne çekiyorum, ne paça bandı taşıma derdi var, ne 7-8lira paça bandına vermeye. Bacağıda öyle deli gibi sıkmıyor, çok kullanışlı bana göre.

http://www.resimmix.com/toka_resmi_06.jpg

Tabiki paça bandı ve ya lastik :)

@c. kırmızı

Paça bandı vs. gibi parçalar için Sirkeci değil de Decathlona gitmeniz daha yararlı olacaktır.

ozaman bu hafta sonu sirkeci sonraki de dekatlona giderim :)

tayt giyiyorum veyahut paça bandı kurtarıyor :)

Geri