mustafa üzümcü
Aktif Üye
- Tepki
- 88
- İsim
- ÜZÜMCÜ
- Bisiklet
- Merida
arkadaşlar merhaba bu gün öğle saatleri sırasında Denizli den Pamukkale'ye gittim 35-40 dakikalık yolculuk sonrası Pamukkale'ye vardım biraz gezdikten sonra merkez den alışveriş yapmak için şehir içine girdim alışverişini tamamladıktan sonra yaklaşık hızım 15-18 km civarında giderken sıralanmış şekilde park halinde duran araçların arasından 7-8 yaşlarında kız çocuğu önüme Atladı aramızda 1 metre bile mesafe olmadığı için çarptım ve takla attım ekipmanlarım tam bir şekilde olduğu için elimde,dizimde ve de kolumda ufak sıyrıklar oluştu
Hani hep konusu geçiyor ya kask vb. Kullanım konusunda,yaşamış olduğum kazada eldivenim olmasaydı elim de büyük sıyrıklar olacaktı ve kafamı yere vurmaktan son anda kurtardım
Anlatmak istediğim şudur o kadar uzun mesafe gidersin hiç bir şey olmaz ama ara Sokak ta kaza yaparsın daha büyük olaylarlara sebeb olursun kısa mesafe deyip tedbiri elden bırakmamak lazım
Hani hep konusu geçiyor ya kask vb. Kullanım konusunda,yaşamış olduğum kazada eldivenim olmasaydı elim de büyük sıyrıklar olacaktı ve kafamı yere vurmaktan son anda kurtardım
Anlatmak istediğim şudur o kadar uzun mesafe gidersin hiç bir şey olmaz ama ara Sokak ta kaza yaparsın daha büyük olaylarlara sebeb olursun kısa mesafe deyip tedbiri elden bırakmamak lazım