Scudo Sports

Palace-Bike

KDV %18-19.

(link)

Biraz daha araştırınca ve yabancı forumlardan gelen cevaplara bakınca kararım değişti gibi. Sanırım dolandırıcı site. :(

Bu linki verdim ve önce ürünleri alıp sonra ödeme olanağını sordum, tatmin edici bir cevap alırsam tekrar yazacağım.

Scudo
biraz daha araştırma sonucu :

(link)

bu sitedeki orana bakılırsa %74 yani güvenilir.

evanscycles.com %88 (link)

aliexpress.com %20 (link)

bende kargo falan bedava mı diye sordum bi de hangi ülkedensiniz diye sordum.aldığım cevap kargo bedava ve 3 şubeleri varmış:Jakarta,Bandung ve Tayland.

Yes, Scott scale 35 is free shipping.

Here The total price of Scott scale 35: $1,990.00

Palace Bike Store is a Pro Bicycle shop located in Jakarta and Bandung.
Palace Bike Store has 3store, one on Jakarta (the capital of Indonesia)
and one on Bandung and one on thailand.

If you still interest to order, Please leave us your detail shipping
address, Your complete name, phone number, Detail your order, So we can
create your Invoice order.

Feel free if you have more question.

Evet Sener Bey. 3 mağazaları varmış ama göstermelikte olabilir, Google Earth'den Endonezya'dakini bulabildim. diğerlerine bakmak lazım...

Dolandırıcı olarak adlarının geçtiğini bu yüzden önce ürün sonra ödeme şeklinde talep etmiştim cevap bu geldi: İsimlerinin geçtiği site hakkında bilgilerinin olmadığını söylüyor, ödeme olmadan paket yollayamazlarmış, kesin bir ödeme yada depozite olması gerekiyormuş.

Dear Volkan,

We have sent you invoice order, we not know about
(link)

We do our best and give the best price, a lot of competition in the
business, when you give the best price and good service your competitors
will be doing a lot of things that hurt you, jikan you do not trust us,
please cancel your order, we can not ship the package without payment, at
least we are able to process the shipment if it has been there is no
certainty of payment or deposit.

Best Regards,
Palace Bike Store
www.palace-bike.com

Şimdi bir de Mağaza fotoğrafı istedim, en azından ürün varsa ellerinde görebileceğiz.

güsel bi bisiklette ben buldum.
bu site hakkında bi gelişme var mı? sahte mi değil mi...

Arkadaşlar yabancı forumları iyice okursanız endonezyalı sahte siteler tarafından bolca dolandırılmış olduklarını bulabilirsiniz. Adamların kurduğu düzene inanmak çok doğru olmaz neticede mail yolu ise bir sürü bilgi verebilirler ama gerçekte ne olacağını tam bilemezsiniz. Ki kaldıki replika olan marka ve modeller bilindiktir bu sitelerde her tür malzeme çok ucuz böyle bişeyin olma ihtimali yok.Son karar sizlerin elbette.

Ve düşününki dünyanın en büyük bisiklet firmaları bile bu markaları bir arada satamıyorlar hepsi Fransa turu gibi bir sürü turu kazanmış bisikletçilerin bindiği markalar ve diğer bir ilginç olanda bunca marka bisiklet satılırken bisiklet yedek parça ve aksesuarına dair hiçbirşey satmıyor olmaları ve buda açıktır ki tüm endüstride firmalar yedek parçalardan iyi kazançlar sağlarlar. Bu sitelerin bence güvenilecek hiç bir yanları yok.

Diğer tüm büyük mağzalar bisiklete binme kültürünün ve bisiklet sporunun en tepesindeki ülkeler , Endoneyza veya Tayland da bu gibi bisikletlere binen kişi sayısı çok sınırlıyken bu markaları satan bir firmanın bulunyor olmasıda dikkat edilmesi gereken başka bir nokta bence.

@mehmet ali bostan

Ben de konunun açıldığı tarihlerde birkaç büyük yabancı siteden bakmıştım ve direkt olarak dolandırıcı olduklarını gördüm. Binlerce dolar dolandırılanlar var. Siparişi veriyorsunuz ve paracıklar uçup gidiyor. Gelişme yok ve olmayacak da. Uzak durun bu siteden.

Bilgilendirme amaçlı söyleyeyim. Dünya'nın neresinden alışveriş yaparsanız yapın, istersahte şirket olsun ister gerçek; alışverişinizi kredi kartınız ile yaparsanız güvence altındasınız demektir. Ürün elinize ulaşmazsa bankanız aracılığıyla işleme itiraz ederek paranızı geri alırsınız. Gerisini onlar düşünür. Diğer yollarla(western union, wire transfer çeşitleri vs.) yaptığınız ödemelerin ne yazık ki geri dönüşü yok. Sonra "Param gitti, ürün gelmedi. Paramı nasıl geri alabilirim?" diye konu açarsınız...

Bu ama sanırım bankanın güvencesinde olan birşeydir çünkü kargo gelecek diye beklemekle geçen sürede adamlar parayı alıp sırra kadem basarlar bile bence.

Bir kere cevap verdiler ne tür kanıt isteğimi sorarak ben de istediğim resimleri söyledim (mağaza ve ürünler) ama bundan sonra dönüş olmadı. Ondan önce Ebay'dan vs. ilan açmalarını istemiştim (havuz sistemi) ancak ödemeyi yalnızca havale ile kabul ediyoruz dediler. Güvenilmez kesinlikle...

Geri