Scudo Sports

Padallı günler: Baba ve Oğul (ilk turumuz)

Çok güzel olmuş pedallarınıza sağlık delikanlıyıda Allah nazarlardan saklasın. Bizde 9 yaşındaki kızımla birlikte kısa turlara çıkıyoruz ama ödüm patlıyor dönene kadar akla karayı seçiyorum, ara yollardada olsak araç sürücüleri çocuk falan demiyor silme geçiyorlar 70-80 km hızlarla Allah hepsini korusun.

• Beğen
Tepkiler: tamer ulu
Scudo
@eyupozturk

Eyüp bey merhabalar size katılıyorum anayolları bende tercih etmek istemiyorum malesef memlekette bisiklet yolu olmadığından mecbur kalıyoruz. Dediğiniz gibi çocuklar çok sabırsız olduğundan defalarca ikaz etmeme rağmen yinede anayola taşmaları oluyor.yorum için tşk ederim

@alipulhan

Ali abi dediğine katılıyorum ara yollarda bile sürücüler kimseyi takmıyor.Vallahi bu çocukları nasıl koruyacaz. Allah hepimizin çocuklarını korusun bisiklet yolu şart abi

@niyazi akarken

Niyazi kardeşim planlı bir gezi değildi ani oldu inşallah bir dahaki sefere

• Beğen
Tepkiler: Ali Pülhan
Süper. Babadan oğula kalabilecek en iyi miras spor kültürüdür. Çok doğru yoldasınız tebrik ederim.

• Beğen
Böyle baba olabilirim inşallah ileride :).Babam yaşındaki insanları bisiklet sürüyorken görünce ayrı bir mutlu oluyorum.Muhteşem bir çiftsiniz.Kazasız belasız pedallamalar.

• Beğen
tek kelime ile "mükemmel".. benim çocuğum yok ama kayınbiraderimin 9 yaşındaki oğluna bu yaz aldığım yeni bisikleti ve kaskı ile bizde kısa turlar yapıyoruz.. Yeni nesili bu şekilde bisiklet bilinci ile yetiştirmek harika... tekrar tebrik ediyorum.. devam....

• Beğen
Merhaba,
Baya imrendim size. Benim de oğlum 5 aylık henüz büyüsün, ablasıyla birlikte inşallah bisiklet turları yapacağız ailece.

Allah nazarlardan korusun, maasallah. O kadar tatlı ve doğal duruyorsunuzki, ilerde insallah böyle bir oglum olur da beraber turlariz dedim. Kazasiz belasiz inşallah

• Beğen
evlat, erkek evlat, sevimli erkek evlat, bisikletçi sevimli erkek evlat, kask takmayacam diye mızmızlanmayan bisikletçi sevimli erkek evlat...neyse daha fazla uzatmayayım.allah nazarlardan korusun, yolunuz her zaman açık olsun.

• Beğen
Öncelikle, size tebrikler :in: oğlunuza da alkışlar :alkis:

Oğlunuz simdiye kadar gördüğüm en karizmatik tur bisikletçisi. Ayrıca, tahminime göre sizden gizli turlara katılıyor olabilir. Ben şehir tabelalarının önünde böyle pozlar veremiyorum hâlâ.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/q77/s720x720/994432_576413272446583_565507751_n.jpg

Şunu da eklemeden geçmeyeyim, ben oğlunuzun yaşındayken, babamla denize giderdik. Onun yüzlerce metre yüzmesini, suya dalışını hâlâ hatırlarım. Oğlunuz da bu turu ömrü boyunca unutmayacak, arkadaşlarına da anlatacak. Yani turunuz umduğunuzdan da etkili olacak.
Beraber, sağlıklı, neşeli turlarınız olsun.

Tebrikler, güzel bir tur olmuş. Ben de oğlumu böyle bir bisikletle başlatmıştım. Sanırım sizin eleman da yakinda 26 cant bis bisiklete geçer gibi görünüyor. Gidon alçak gelmeye başlamış bile...

Keyifli pedellar.

• Beğen
Cok hos kareler. Bence bir baba olarak oglunuza beraber gecirdiginiz bu anlardan daha degerli ne bir ögüt verebilir ne de miras birakabilirsiniz. Tebrik ediyorum.

• Beğen
Geri