Scudo Sports

İnceleme Pack 2 Ride / Inna Kadro Çantası

BerkEvren

Forum Bağımlısı
Tepki
12.866
İsim
Berk Evren
Başlangıç
1983—84
Bisiklet
Diğer
Uzun süredir hemen hergün kullandığım Pack 2 Ride Inna çantaya ufak bir inceleme videosu hazırladık. ( @Gökay Akçay 'ın da ellerine sağlık diyoruz burada)

IMG_20200302_075738.jpg

Ürünün kendi sayfasındaki teknik detaylarını da buraya ekliyorum;

Çok hafif, su itici Cordura 1000D kumaşından yarım kadro çantası. Detaylara özenilerek elde üretilir. Her türlü sert koşula, yağmura, çamura karşı sağlam ve çok dayanıklı.
Üst, alın ve sele borusuna güvenli bir şekilde sabitlenir. 2 suluk için yer bırakır.
Günlük uzun turlar için gerekli ekipmanı, yağmurluk, atıştırmalıklar, tamir ekipmanı, yedek lastik vs hepsini alır.
Her iki tarafta fermuar ile çift hacimlidir. Telefon, elektronik vb. için file organizasyon cepleri. Gizli iç pasaport cebi.
Hem tur hem yol bisikletleri kadroları için uygun ölçü:
Inna L : 51cmx 15cm x 6cm - 6 lt
Büyük boy Inna L yalnızca 260 gr.
Su geçirmez fermuarlar, uzun ömürlü, dayanıklı, esnek ve kolay açılır.

Kablo veya suluk hortumları için gizli ön çıkış.

(link)
(link)

Videoyu tamamen doğaçlama ve plansız çektiğimiz için eksikler olabilir. Sorularınızı alabilirim :)

Scudo
Bulent beyin markasi olan p2ride ciddi sekilde dunyadaki rakipleriyle kafa kafaya gidiyor kalite acisindan

Bulent beyin markasi olan p2ride ciddi sekilde dunyadaki rakipleriyle kafa kafaya gidiyor kalite acisindan
Kesinlikle. Bir diğer artısı ise geri bildirimleri toplayıp ürünleri geliştirmeye devam etmesi :harika: Kullanıcı memnuniyetini es geçmiyor kesinlikle. Böyle yerli üreticilerin olması umut verici gerçekten.

@BerkEvren çanta doluyken dizler çok çarpıyor mu? Uzun turda rahatsızlık verir mi?

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kesinlikle. Bir diğer artısı ise geri bildirimleri toplayıp ürünleri geliştirmeye devam etmesi :harika: Kullanıcı memnuniyetini es geçmiyor kesinlikle. Böyle yerli üreticilerin olması umut verici gerçekten.
Ben bayk pekink cantalarinda Blackburn tasarimlarini cok begeniyorum. P2ride da ayni yenilikçi, gelisime acik politikasini uyguluyor

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve BerkEvren
@BerkEvren çanta doluyken dizler çok çarpıyor mu? Uzun turda rahatsızlık verir mi?
Çantayla uzun tur yapmadım ama 1500 km civarı sürüş yaptım.
Eğer doğru doldurur şişirmezseniz dizlere sürtmüyor kesinlikle. İçinde yağmurluk, yelek, kimi zaman tshirt kot pantolon taşıyorum.
Ekipmanlar, pompa ve yedek lastiğim hep çantada. Kimi zaman marketten aldıklarımı dolduruyorum içine. Püf noktası çantayı enlemesine deforme edecek şekilde doldurmamak.
İçinde sorunsuz şekilde çadır taşıdığından bahsetti @Gökay Akçay Çadırın modelini paylaşırsa fikir verebilir.

Uludagda kesmek icin cantaya karpuz koymayacan Özcanim. Yukarda alirsin yol kenarlarindan felan. Illa uyguna Bim'den alirim dersen ikiye bölüp koyabilirsin. Tsk.ler

Sevgili Özcan Abi, ben deneme amaçlı en dandik kubbe şeklinde olan 2 kişilik market çadırlarından birinin pollerini çıkarıp bu çantaya tıkıştırdım polleride üst boruya çantanın kendi cırt bantlarıyla sıkıştırdım, kısa bir deneme sürüşü yaptım, çanta öyle bacaklara sürtecek sallanacak gibi değil kullanılan malzeme çok kaliteli. Günlük turlarda çantanın içine bir büyük polar üst, yağmurluk, tamir ıvır zıvırları, minik ilk yardım kiti, uzun eldivenler, bere, powerbank vs koyabiliyorum, gerçekten göründüğünden daha büyük kapasitesi ...

Sevgili Özcan Abi, ben deneme amaçlı en dandik kubbe şeklinde olan 2 kişilik market çadırlarından birinin pollerini çıkarıp bu çantaya tıkıştırdım polleride üst boruya çantanın kendi cırt bantlarıyla sıkıştırdım, kısa bir deneme sürüşü yaptım, çanta öyle bacaklara sürtecek sallanacak gibi değil kullanılan malzeme çok kaliteli. Günlük turlarda çantanın içine bir büyük polar üst, yağmurluk, tamir ıvır zıvırları, minik ilk yardım kiti, uzun eldivenler, bere, powerbank vs koyabiliyorum, gerçekten göründüğünden daha büyük kapasitesi ...
Al diyorsun yani 🤔

@BerkEvren çok teşekkür ederim :)
Merak ediyorum acaba ne kadar suya dayanıklı 🤔 Hiç duş başlığı altında denediniz mi 😆

@BerkEvren çok teşekkür ederim :)
Merak ediyorum acaba ne kadar suya dayanıklı 🤔 Hiç duş başlığı altında denediniz mi 😆
Duş başlığı ile denemedim :) Ama son bahar, kış ve ilk bahar boyunca tek bir yağmurlu günü es geçmeden sürüş yaptım. Islanan eşyam, param, kimliğim vs olmadı 👍

Çok teşekkür ederim @BerkEvren Ilk fırsatta alacağım:)

Ben de az önce sele altı 18L 'lik INOVA çantasını sipariş ettim siyah olanı. Bu yaz yapmayı planladığım (inşallah) 4-5 günlük turum için doğru düzgün ürün bulamayınca biraz pahalı da olsa taksit tuksit almışken kaliteli olsun , yağmur geçirmesin ve yerli üretime de destek olalım diyerek aldım.

Bekliyoruz :)

6-1.jpg

Suluklar nasi olacak 🤔

Suluklar mevcut kadro yerlerinde olacak yine. Ama yer kalırsa ki 18Litre iyi bir hacim , termosu soğuk suyla doldurup çantanın içine koyarım , toplamda 3 şişe olur.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Yok Kadro çantasında :) birde fiyatlar yüksek degilmi
Evet diğer modellere göre yüksek ancak kaliteli ve uzun yıllar kullanılabileceğini düşünürsek aslında kendini amorti edecek gibi.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri