Scudo Sports

P.Tgm Şehit Furkan Yayla 2017 Erzurum, Görele Trans Anadolu turu

SerkanNamazcı

Forum Bağımlısı
Tepki
2.012
İsim
Serkan Namazcı
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Kıymetli arkadaşlarım,
2013 yılından gelen ve simge halini alan Trans Anadolu turu Erzurum, Görele yine 2014,2015,216 da olduğu gibi 18 martta devam ediyor.
18 Mart Çanakkale zaferinin yıl dönümü ve Çanakkale şehitlerimiz ile bütün aziz şehitlerimiz için yola çıkmayı düşünüyorum..
P.Tgm Şehit Furkan Yayla 2017 Erzurum, Görele Trans Anadolu turu isimi verdiğim bisiklet turu 2 geçit (Kop dağı Erzurum kop şehitlik anıtı)

(Vauk dağı Gümüşhane) olmak üzere bir takım zorlu koşulların geçilmesi ile hem turun anlam ve önemli daha iyi anlaşılması için düşünüyorum.

Fakat ülkemize yeni bir soğuk hava dalgasının gireceği malum belki biliyorsunuz yada bilmiyorsunuz.

Velhasıl 2409 rakımda şartlar bayağı çetin olabiliyor 2013 turun buna örnek gezi yazısını vermiştim.

Bu turda belirli aralıklarla eşlik edecek veya misafir edebilecek arkadaşlar var mı?
Tur Aşkale (Erzurum) başlayıp 17 Mart Cuma Görele Aşkale otobüs ile intikal.
18mart Aşkale, Gümüşhane 1. Etap (şartlara göre değişebilir)
19 Mart Gümüşhane Giresun'un Görele ilçesinde son bulacaktır.

Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyorum,
Siz değerli arkadaşlarımın bilgisine sunuyorum

Serkan Namazcı.

Scudo
Guzel tepkılerın gelecegını dusundugum tur baslıgı ins hakkıyla yerıne getırırsınız.Kazasız belasız bitirmeniz temennisiyle :D

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
17,03,2017 tarihi 19:15 arabası ile Görele-Aşkale yolculuğu başlasın.

Tercanlıyım ama şu an orada değilim. Olsaydım Aşkale - Kop Geçidi'ne kadar size eşlik ederdim. Kop Dağı'nın her tarafını yürüyerek dolaştım. Güzel ve anlamlı yerler. Kop'dan geçerken birde müziğiniz "Bir Sandığım Vardır" olsa yolun her metresi bir başka olur. Yolunuz açık olsun. Fotoğraflar bekliyoruz.

Tur tamamlanmıştır,
Hikayesini yazacağım.

Yoğun kar -10 sıcaklık.

Şehit Teğmen Furkan Yayla turu içinden bir video .

Geri