Scudo Sports

Özel olarak teşekkürler...

Scudo
@Atilla Gobel sen ve Samet o esnada aşağıya doğru yürüyordunuz galiba fark etmedim tam olarak ama öyle hatırlıyorum şu an :D ben normal fotoğraf çekeyim dedim ama Cihan sağolsun kareyi tamamladı :D

@Atilla Gobel ansızın oldu eagle telefonu çıkarmasıyla benim duvara sıçramam bir oldu :D

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
@Atilla Gobel Aynen biz aşağıya doğru yürüyorduk ama fotoğrafın çekildiğini de gördüm :p Ayrıca güzel gündü beyler :) Bir sonrakinin bisikletli olması dileğiyle :)

@Anonim Hocam sen de bir dropbar al bisikletine, olsun sana cyclocross :D

@Samet Arslan Önerilerinizi dikkate alacağım :p evet ikinci buluşma mutlaka bisikletli olmalı. Cihan'da MTB olduğu için o da Bulldozer misali önden gider yolu açar :D

Yalnız oturduğumuz mekanı beğendiyseniz sahibini tanıyorum, bisikletleri güvenli bir yer bulması için ikna ederim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Atilla Gobel ben beğendim çok güzeldi ayrıca kafa dinlemek için ideâl bir yerdi. Oturduğumuz yer de güzeldi. :D Ayrıca işte benim ışıklandırmalar iki tane kullanıyorum nükleer füze gibi taktım onları :D

@Anonim savaşa mı gidiyon onlar ne öle :ssrtcbya:

• Beğen
@chnkrmz geceleri de çok bisiklet kullanıyorum o yüzden lazım oluyor. Karanlık bölgelerde gerçekten çok işe yarıyor. Onlar sayesinde kaç tane mazgal ve çukur atlattım ben :D mazgal ve çukurlarla savaşıyorum işte o füzelerle :D

@Anonim doğru. :D gerçi benim cree t6 nın roket başlığından bi farkı yok :D

• Beğen
@chnkrmz yalnız pilli olmaları can sıkıcı. Şarjlılar daha güzel ama çok pahalılar. Gerçi şarjlılar BMW'nin civalı farı gibi aydınlatıyor şöyle:

32253 dosyayı görüntüle

Bu ürün de şurada: (link)

Pahalı olsa da günün birinde alacağım inş. Bana böyle ışıklandırma lazım. :D

@Anonim uhhh ne mübarek bi şeydu o öyle :ssrtcbya:

@chnkrmz oradaki bir yetkili kaç saat gittiğini de söylemişti bana. Büyük ihtimalle gece 12'den sabah 6'ya kadar rahat gidiyor ama aydınlatma süper işte. Gece bisiklet keyfi o aydınlatma ile çok zevkli oluyor. Bendekiler de güçlü ama pilli olması can sıkıcı. Bir kere de tam 6 tane pil alıyorum yahu. İşin yoksa sök çıkar sök çıkar bir ton da pil parası ver yani pilli aydınlatma uğraştırıyor. Şarjlı olsa sadece şarj ediyorsun mis gibi. :D

@Anonim al bikere de şarjlı pil uzun vade de daha karlı oluyor. benim fener full de 3 saat anca gidiyo da orta da kullanırsam benimki de 5 - 6 saat gidebilir ama seninki fazla nurlu bi fener :D
benimki fatihada kalmış seninki hatim indirmiş kadar nurlanmış :D

@chnkrmz eheheh ya gözden kaçmış bilgiler zaten yazıyormuş paylaştığım ışıklandırma 4w 2.8 saat 2w 5.3 saat yanma süresi var.

@massaget evet çok pahalı ama benim gibi geceleri çok bisiklete binenler için çok güzel. Bilhassa çok karanlık bölgelerde bu tür ışıklar epey riskten kurtarır. Ama bütçeye göre alternatif çok elbette.

@xarismas e bir daha toplanınca buyrun gelin İstanbul'a bekleriz :) aslında Cihan'la ben Balıkesir'e gitmeyi düşünüyorduk bisikletle. İzmir'e de mi uğrasak ne yapsak.

Geri