Scudo Sports

Özel mesaj kullanımı

Kontrol Paneli / Secenekleri düzenle / Özel mesajlasma

kutucugunun icinde tercümesi yapilmamis alanda söyle bir ibare var;
Receive Private Messages only from Buddies and Moderators

Bunun yanindaki kutucugun bos olmasi gerekiyor. Baska bir problem yoktur büyük ihtimalle.

Scudo
Tamam'dır doluymus bosalttım ınsallah ıse yarar tesekkurler...

@JuMPeR

Yarar, orada söylenilen;

"Sadece arkadaslarimdan ve moderatörlerden özel mesaj al"

Bunun da detayli aciklamasi; Bu kutucuk secili oldugunda özel mesaj sistemi ile sana sadece, forumdaki arkadas listene eklemis oldugun kullanicilar mesaj gönderebilirler. Ben bir özel mesaj gönderip deneme yapiyim diyecegim ama benim sana mesaj gönderebilmem icin o kutucugun ne durumda oldugunun bir önemi yok :) Arkadaslarindan birisinden rica edersen test etme sansin olur.

Niye böyle abes bir uygulama yapılıyor merak ediyorum, foruma 1 yılı aşkın süredir üyeyim fakat hiç mesajım yok evet, ama sadece takip ediyorum, bilmediğim konuda da mesaj yazıp insanları yanlış yönlendirmek istemiyorum. 10 Mesaj falan olsa hadi neyse de, 50 mesaj çok fazla ve gereksiz kanımca.
Saygılar.

Forumda bu konu ile ilgili bir çok açıklama ve tartışma konusu mevcut sebepleri araştırarak bulabilirsiniz...

Bazen yöneticilere bazende forum üyelerine özel mesaj yoluyla ulaşmak istiyoruz ama ö.m kutuları dolu olduğu için ulaşamıyoruz. Başka türlü ulaşmak istesek bazılarının msn adresi vs. olmuyor. Peki bu insanlara nereden ulaşacağız.Bunun önüne geçmek için aklıma mesela burada bir topik oluşturup ya da oluşturduğum topik üzerinden o konuyu sabit yapıp buradan o kişiye çağrı yapmak gibi bir fikir geldi.

İsterseniz ben bir çağrı yapayım.

20 Mart 2010 21:03 -- Halil ÖZTÜRK

Şimdiye kadar hiç özel mesaj gönderememe durumuyla karşılaşmadığım için soruyorum:

Mesela birisine özel mesaj atacağım ama o kişinin Ö.M. kotası dolu. Bu durumda benim haberim oluyor mu dolu olduğundan? Sistem öyle bir uyarı veriyor mu?

@Serden Us

Evet veriyor.Ve aynen şöyle yazıyor.

**** **** adlı üyemizin mesaj kutusu dolu olduğu için mesajınızı iletemiyoruz.Bu kişiye özel mesaj gönderebilmeniz için kendisinin mesaj kutusunda yer açması gerekmektedir.

• Beğen
Tepkiler: S26
restart adlı üyemizin mesaj kutusu dolu olduğu için mesajınızı iletemiyoruz.Bu kişiye özel mesaj gönderebilmeniz için kendisinin mesaj kutusunda yer açması gerekmektedir.

hem örnek hem seslenme =)

Hem bu sayede kişinin kendisi göremese bile arkadaşları görüp ona ulaşabilir diye düşünüyorum.

Hasan özel mesaj kutusu boşalmadıysa bil ki foruma uğramıyordur, onun için ne kadar çağrı yaparsak yapalım görmeyecektir :)

Bu müthiş çağrıya katılmamak elde değil.. Hem adminlerde yedekleme yaparken boşu boşuna yer kaplamaz mesajlarınız..

Lütfen gereksiz özel mesaj kutularınızı boşaltınız..

Çok güzel bir konu hasan...Bazen bu tür proplemler de oluşabiliyor..Aslında yönteim olarak daha hassas olunsa daha iyi olur sanırım..Güzel fikir..

• Beğen
Tepkiler: sadana
@Hasan Kuru

Öncelikle uyarın için çok teşekkürler Hasan.

Sıkı forum takipçileri farkedeceklerdir ki ben çok uzun süredir doğru bir tempoyla forumu takip edemiyorum. Haliyle mesaj kutum normal bir üyeninkine göre daha geniş kapasiteye sahip olmakla beraber dolmuş ve farketmemişim. Boşalttım az evvel. Ama kolay kolay olacak bir durum değil, zaten artık normal şekilde foruma girebiliyorum tekrar...

evet güzel bir konu bende bu sayede bağzı kişilere ulaşabileceğim :)

@sadık1964

Ee tabii ki. Yoksa biz neden böyle bir çalışma yapalım ki :)

Aslında ö.m. kutusu dolan kişiye auto mesaj gelmesi daha yerinde olmaz mı? ö.m.'ı gönderen kişi gönderdiği kişinin ö.m. kutusu dolduğunu biliyor ama elinden birşey gelmiyor,türlü yollardan kişiye ulaşmaya çalışıyor vs...

@reha genç

Evet bu da mantıklı bir çözüm.

Geri