Scudo Sports

Özceylan bisiklete teşekkürler

bono

Forum Demirbaşı
Tepki
523
Başlangıç
2015—16
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Özceylan Bisiklet üzerinden aldığım Selle-Royal-Mano-Royal-Athletic-Elcik ve Crank Brothers M19 alyen set elime hızlı bir şekilde ulaştı. Üstüne bir de indirim isteğimi kırmamaları beni daha da sevindirdi. Teşekkür eder, herkese bu siteyi alışveriş için tavsiye ederim :)

Scudo
Reklam a neder site bilmiyorum. bende sadece o firmadan alış veriş yapiyorum

Bende kandilerinden 16 liraya zefal çamurluk

Tanesi 18 liradan Katlanır bisiklete Schwalbe lastik.

48 Lira'ya'da Selle Royal Dardo sele almıştım.

Çok hızlı ve sağlam kargoladırlar gerçekten güvenilirler.

Yakın zamanda alışveriş düşünüyordum iyi oldu teşekkürler.

benim de alışveriş için planlarım vardı, göz atmakta yarar var teşekkürler.

benim de güvenerek ve memnuniyetle alışveriş yaptığım bir sitedir :)

Bende eşime sedona gusto lady aldım kendilerinden kesinlikle bende çok memnun kaldım yetkililerin ilgililerinden....

Ön vites almıştım. Uymayınca geri yolladım. Daha iyisini yolladılar.
Adamlar esnaf.

• Beğen
Tepkiler: muhyt
2011 yılından beri özceylan bisikletten alışveriş yapmaktayım.Üniversite yıllarımda Konya da olduğum için Haydar Ceylan ve oğullarını tanırım.Son derece iyi insanlar.Bu zaman kadar ki tüm alışverişlerimi sorunsuz gerçekleştirdim.Ellerinden geldiğince indirim yapmaya çalışıyorlar.Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Özceylan bisiklet tanıdığım en iyi ve dürüst bir işletmedir sürekli kendilerinden alışveriş yaparım
Uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler bulundururlar kargo süreleri çok hızlı ve müşteri ilişkileri oldukça iyidir kendilerine bir teşekkür de benden

• Beğen
Ben de özceylan bisiklete teşekkür konusu açacaktım ama açılmış, yorum bırakmadan geçemem.

Sigma 16.12 sts kadans km saati aldım. Piyasanın çok altında fiyatıyla ve hızlı kargosuyla mükemmel bir iş yeri.
Böyle yerlerin reklamını yapalım ki aynı güzellikler hep olsun, kaybolup gitmesin. İyi, dürüst çalışanla insanları kazıklayanlar birbirinden ayrılsın.
Teşekkürler Özceylan Bisiklet çok memnun kaldım fiyat, hızlı kargo ve bilgilendirme maillerinizden:harika:

• Beğen
Bende dun aradim gorustum bir kac ekiipman icin cok yardimci oldular en yakinda zamanda alisveris yapacagim guvenilir satici

@oktayakgoz
Sıkıntı yok, reklam değil tavsiye bunlar. Bu tip tavsiye veya eleştirilerle ilgili onlarca konu var forumda. Reklam diye engellenecek olsa, forumun anlamı kalmaz :) Maksat görüşlerimizi paylaşmak burada ;)

evet arkadaşlar konyada özceylandan başkasına gitmem mehmet abi çok yardımcı oluyor fikir açısındanda tavsiye ediyor hep teşekkürler.:tskler:

• Beğen
Tepkiler: ayhandeniz71
Bende daha 2 hafta önce bisikleti istanbul'dan konya'ya götürüp nexus 8 li sistem taktırdım daha önce internetten de alışveriş yapmışlığım vardı müşterileriyle ilgililer bu nedenle övgüyü hakediyorlar

Dün ayaklık siparişi verdim, bugün geldi..
Cidden, tekler bana göre.

Bende geçen ay Konya'ya gittiğimde uğrayıp birkaç parça aldım.Gerçekten samimi,ilgili ve dürüst insanlar.Ayrıca hiç ummadığınıź parçalarıda bulabilirsiniz.İhtiyacınız olan bir ürünü internet sitelerinde bulamazsanız telefon ile sormayı deneyin.100 tl üzeri ücretsiz kargo denmiştı bana.

Bende dün xlc siyah kelebek gidon sipariş ettim bugün elime ulaştı. Piyasada şuan bir tek orda bulabildim siyah gidonu fiyatları da bence gayet makul. Bir sipariş daha vereceğim yakın zamanda.

Ben de geçen yıl aynakolu kirdigimda bir sipariş te bulunmuştum sagolsunlar yanlış sipariş ettim doğrusunu yollamislar sonra arayıp nasıl tamam gerektiğini önem gostermem gereken noktaları tek tek tarif etmişlerdi hem aynakol da gayet uygun fiyata gelmişti. Tesekkur bölümünü yeni gordum hemen tesekkur edeyim

bende bir çok alışveriş yapıyorum kendilerine teşekkür ediyorum diğer firmalara nazaran gördüğüm kadarıyla fiyatlarda uygun

Geri