Scudo Sports

Oyun Seçimi

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
bilgisayarımın özellikeri şu
intel i7 core dual 3.75 ghz işlemci
16gb ram 1600mhz o.c.z marka
asus 2gb 512 bit ekran kartı
lg 17 inç led moniter hdmı çıkışlı
windows 7 ultimate yüklü
hangi oyunları kaldırır
P7D55P PRO ANAKART ADI BÖLEYDİ HERALDE YANLIŞ HATIRLAMIOSAM

Scudo
Fatih Bey;

Lütfen bu tip gereksiz konular açarak forumu daha fazla meşgul etmeyin.

Şayet bu bilgisayarı siz toplamışsanız ya da para verip aldıysanız ve gerçekten sizin masanızın üzerinde duruyorsa, neyi çalıştırıp neyi çalıştıramayacağını çok iyi bilmeniz gerekir.

Radeon 5970 ekran kartı alıp 17 Monitor kullanıyorsanız zaten endişe etmeyin, o ekran kartının 5 de biri fiyattaki bir ekran kartı da aynı görüntü kalitesinde tüm oyunları oynatacaktır.

Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: FarukDemir
arkadaşım internetten hangi oyunu istediğinin afişine bak
minimum özelliklerini gösterir hepsi :)
ama windows ultimate yüklü ise bağızı oyunlar uymayabilir

@Fatih Şimşek
Cevabı verdiğimi düşünüyorum.

Gürkan Abi'ye katılıyorum,bu sistemle oynayamayacağınız oyun yok ve böyle bir sisteme sahip olan herkes bunu bilir.

bu özellikleri yazmayı biliyorsan hangi oyun oynayacagını bilmen gerekir çok çelişkili bir durum olmuş

@Hasan Topcan

:) Eh biraz öyle, aynen yabancı forumlardan fotoğraf alıp koyarak bakın arkadaşımın bisikleti demek gibi...

@gurkan

kim demiş linki atarmısın bende göreyim :)

estf. kafa takmak değil bu donanımları uyumlu bir şekilde toplamışsın ama hangi oyun kaldırır onu bilmiyorsun yada oyun yüklemekle uğraşmamışsın sanırım sana tavsiyem crysislerle başla onları kaldırırsa genelini kaldırır

@Fatih Şimşek

Çünkü yalan söylüyorsunuz ve bundaki amacınızı hala anlayabilmiş değilim.

Basit 2 soru sormak istiyorum;

Monitorun ürün kodunu
ve
işlemcinin ürün kodunu yazar mısınız?

adam oyun tavsiye edin dememiş mi niye bu kadar yüklendiniz ki?
assassins creed 1 ve 2 oynayabilirsiniz güzeldir fallout 3 ü çok severim strateji istiyosanız anno nun son versiyonu falan.. çalışmayacak oyun yok o sistemde bu arada..

Geri