MakRo
🤘Forever Metal🤘
- Tepki
- 10.231
- İsim
- Alperen Atman
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
İtopya'da malum black friday/muhteşem cuma/güldüren cuma haftasından dolayı acayip indirimler var. Maalesef GPU miningten doalyı ekran kart stokları yok denilecek kadar az ve uçuk fiyatlarda. Ve artık işlemci CPU miningte başladığı için işlemci stokları da yok olmuş durumda. İşlemcisiz ve ekran kartsız güncel bir sistem topladım, normalde olacağı fiyatın yarısına geldi. Ekran kartı ve işlemci için artık temiz ikinci el, newegg, amazon.jp gibi siteleri kovalamak gerekecek.
Corsair marka sıvı işlemci soğutucu 901 lira yerine 400 lira
(link)
Bu ana kartta 1089liradan 399 liraya düşüyor AMD kullananlar işine yarayabilir. Ana kartı PC Hocası adlı kanalda gördüm, zaten sipariş ettiğiniz üründen tekrar almak istediğinizde fiyatı orijinale dönüyor.
(link)
@sspl steamde forza horizon 4 oynadıkça canım çekti. Gerçek araba fiyatları can yakıyor azıcık dahi araba alabilirim diye ümidim kalmadı bari bilgisayarda süreyim, hem çevreye ve cebe daha az zararı olacaktır.
Corsair marka sıvı işlemci soğutucu 901 lira yerine 400 lira
(link)
Bu ana kartta 1089liradan 399 liraya düşüyor AMD kullananlar işine yarayabilir. Ana kartı PC Hocası adlı kanalda gördüm, zaten sipariş ettiğiniz üründen tekrar almak istediğinizde fiyatı orijinale dönüyor.
(link)
@sspl steamde forza horizon 4 oynadıkça canım çekti. Gerçek araba fiyatları can yakıyor azıcık dahi araba alabilirim diye ümidim kalmadı bari bilgisayarda süreyim, hem çevreye ve cebe daha az zararı olacaktır.