Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

İtopya'da malum black friday/muhteşem cuma/güldüren cuma haftasından dolayı acayip indirimler var. Maalesef GPU miningten doalyı ekran kart stokları yok denilecek kadar az ve uçuk fiyatlarda. Ve artık işlemci CPU miningte başladığı için işlemci stokları da yok olmuş durumda. İşlemcisiz ve ekran kartsız güncel bir sistem topladım, normalde olacağı fiyatın yarısına geldi. Ekran kartı ve işlemci için artık temiz ikinci el, newegg, amazon.jp gibi siteleri kovalamak gerekecek.
Corsair marka sıvı işlemci soğutucu 901 lira yerine 400 lira
(link)
Bu ana kartta 1089liradan 399 liraya düşüyor AMD kullananlar işine yarayabilir. Ana kartı PC Hocası adlı kanalda gördüm, zaten sipariş ettiğiniz üründen tekrar almak istediğinizde fiyatı orijinale dönüyor.
(link)

@sspl steamde forza horizon 4 oynadıkça canım çekti. Gerçek araba fiyatları can yakıyor azıcık dahi araba alabilirim diye ümidim kalmadı bari bilgisayarda süreyim, hem çevreye ve cebe daha az zararı olacaktır.

Scudo
@MakRo
Forza 5i de oynadım ben, senin de dediğin gibi oynadıkça sahibindende buluyorum kendimi :)

*b450m anakart bir önceki nesil, geleceğe yönelik bir sistem toplanıyosa çok tavsiye etmem zen3 işlemcilerle kullanılması için bunlara bios güncellemesi vs. yapmak gerekiyor. ha, iş görür mü? görür ama ilerisi için çok mantıklı bir tercih değil artık. bende b450 kullanıyorum 3500 işlemci ile ama 5600x işlemciye geçsem bir ton güncelleme vs. ile uğraşmak lazım. (5600xe geçmeyi düşünüyorum bu arada)
*sıvı soğutma konusunda ise sağlam bi şey alınmıyorsa kule tipi soğutucu almak daha mantıklı. bende cooler masterin 240lık olanı var en basit olan modeli, iş görüyor mu görüyo ama bu fiyatlara alınan daha sağlam bi kule tipi soğutucu daha performanslı çalışacaktır.

Dosyalar

• 17DEE54A-DEBF-4787-8809-B437D3E203F8.jpeg
    17DEE54A-DEBF-4787-8809-B437D3E203F8.jpeg
    57,7 KB · Okunma: 20
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
@MakRo
Forza 5i de oynadım ben, senin de dediğin gibi oynadıkça sahibindende buluyorum kendimi :)

*b450m anakart bir önceki nesil, geleceğe yönelik bir sistem toplanıyosa çok tavsiye etmem zen3 işlemcilerle kullanılması için bunlara bios güncellemesi vs. yapmak gerekiyor. ha, iş görür mü? görür ama ilerisi için çok mantıklı bir tercih değil artık. bende b450 kullanıyorum 3500 işlemci ile ama 5600x işlemciye geçsem bir ton güncelleme vs. ile uğraşmak lazım. (5600xe geçmeyi düşünüyorum bu arada)
*sıvı soğutma konusunda ise sağlam bi şey alınmıyorsa kule tipi soğutucu almak daha mantıklı. bende cooler masterin 240lık olanı var en basit olan modeli, iş görüyor mu görüyo ama bu fiyatlara alınan daha sağlam bi kule tipi soğutucu daha performanslı çalışacaktır.
Tavsiye ve fikirler için teşekkürler. Yaş 30'a dayandı aile ve akrabaların standartlaşan "artık yaşın geldi evlendi" istekleri oldukça zaten pek bir geleceğe yönelik sistem olmuyor. En güzeli hazır her şey daha da uçmadan dediğin gibi gelecek odaklı ddr5li falan bir sistem toplayıp rahat etmek lazım. Sıvı soğutmada çok bilgim olmasa da cooler master 'ın adı yeter. İşlemci olarak 5600 bir tane ikinci el buldum rtx 2060 kartla beraber yirmi bin dedi arkadaş biraz uçuyor, aynı sayfada aynı ekran kartını 8-9 arası satan var. Keza yanına da sıfır işlemci alsam daha karlı oluyorum.

geçen gün steam indirimler başladı, ve ben gibi beleşi sevenler için epic games ücretsiz oyun serisini kaçırmayın derim. Özellikle DBD kaçırılmaması gereken bir oyun. Oyunu ilk aldığım dönemde İskoç ve İngiliz bir grup ile tanıştık onlara uzun dönem oynamıştık. Bir çok paketi bende de yok, farklı paketler ile gelen karakterler kaçırılmamalı. Favorilerim de Michael Myers, Bubba Sawyer, Amanda Young yer alıyor. Benim oynadığım dönemde en son Clown gelmiş üzerine baya karakter gelmiş.
(link)

(link)

1638127536192.png

İtopya'da malum black friday/muhteşem cuma/güldüren cuma haftasından dolayı acayip indirimler var. Maalesef GPU miningten doalyı ekran kart stokları yok denilecek kadar az ve uçuk fiyatlarda. Ve artık işlemci CPU miningte başladığı için işlemci stokları da yok olmuş durumda. İşlemcisiz ve ekran kartsız güncel bir sistem topladım, normalde olacağı fiyatın yarısına geldi. Ekran kartı ve işlemci için artık temiz ikinci el, newegg, amazon.jp gibi siteleri kovalamak gerekecek.
Corsair marka sıvı işlemci soğutucu 901 lira yerine 400 lira
(link)
Bu ana kartta 1089liradan 399 liraya düşüyor AMD kullananlar işine yarayabilir. Ana kartı PC Hocası adlı kanalda gördüm, zaten sipariş ettiğiniz üründen tekrar almak istediğinizde fiyatı orijinale dönüyor.
(link)

@sspl steamde forza horizon 4 oynadıkça canım çekti. Gerçek araba fiyatları can yakıyor azıcık dahi araba alabilirim diye ümidim kalmadı bari bilgisayarda süreyim, hem çevreye ve cebe daha az zararı olacaktır.
120, 240, 360mm radyatörlü sıvı soğutmaları farklı 3 markada denemiş biri olarak, 120 mm radyatör yerine o paraya kule soğutma çok çok daha iyi performans sunar. Ben de geçen hafta HBde kampanyadan 360lık H150i elite capellix aldım, onu henüz denemedim.

• Beğen
Battlefield 2042 standart sürümü Steam'de %34 indirimle 277,19₺
Assassin's Creed serisi de yine Steam'de toplu olarak indirimde.

Epic kupon ile, indirimlere ek 60tl indirim sağlıyor

• Beğen
Tepkiler: Adem Tırpancı
Steam'de Horizon Zero Dawn %50 indirimle 137,50₺, ilgisi olan varsa.
Ayrıca bugün Steam kış indirimleri başlıyor, 22 Aralık 2021 - 5 Ocak 2022 tarihleri arasında.

En son RDR 2'yi almışım, üzerine bir de doğru düzgün çalışan bir Türkçe Altyazıyı çakmışım. Değmeyin keyfime...
Eski kovboylardan kim kalmış. Biraz da vahşi batı soluyalım bakalım.
1640158360384.png
Bu arada, Witcher’ın dizi uyarlamasında Geralt karakterini canlandıran Henry Cavill, "Red Dead Redemption 2 oynamaya başladım ve bundan gerçekten zevk alıyorum. Dolayısıyla böyle bir şeyi bir filme dönüştürmenin eğlenceli olacağını düşünüyorum” demiş. :ssrtcbya:
Yine daha önceki bir röportajında Mass Effect dizisinde de yer almayı çok istediğini belirtmiş.
Yani Mass Effect oyunu da dizi oluyor :ssrtcbya:.
Bir ek daha, Assassins Creed'in de dizisi planlanıyor...

Sıfırdan topladığım sistem için termal macun arayışı içindeyim. Geçen hafta hepsiburada üzerinden artic mx-4 termal macun almıştım. Bir kaç facebook grubunda ürünün sahte olduğunu belirttiler. Daha önce aynı durumda olanlarda da durumu onayladı, paketi açmamış olmama ve süresi olması ile iade talebinde bulundum. Gerçek ürün bile olsa kafamda oluşan soru işaretlerinden dolayı farklı bir marka bakmaya karar verdim, önerilere açığım.

Aldığım ürün: (link) aldığımda 89 liraydı. Ürün distribütörü olarak teknobiyotik görünüyor orada da aynı ürün 110 lira hiç olmadı onu alacağım.

Ayrıca Prime hesabınız varsa (en son aylık 8 liraydı) alınabilecek oyunlar içinde Star Wars Jedi: Fallen Order oyunu var. Keza bilindik bir çok oyun içinde haftalık içerik ve paket veriyor.

Dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    125,3 KB · Okunma: 13
RİDERS REPUCLİC bu oyunu oynamanız lazım. Epic Games indirimi ile beraber aldım. Oyun oldukça eğlenceli. ancak kesinlikle kol gerekiyor. Xbox pc uyumlu bir kol alacağım artık. Aslında Tv ye bağlanan bir platform olsa direk bisiklet üzerinde bunu deneyimlesen muhteşem olur.

• Beğen
Point Blank oynayan var mı ?
Çok eskidi biliyorum ama ayrı bir bağımlılığı var Oynayan varsa görüşebiliriz. :)

Sıfırdan topladığım sistem için termal macun arayışı içindeyim. Geçen hafta hepsiburada üzerinden artic mx-4 termal macun almıştım. Bir kaç facebook grubunda ürünün sahte olduğunu belirttiler. Daha önce aynı durumda olanlarda da durumu onayladı, paketi açmamış olmama ve süresi olması ile iade talebinde bulundum. Gerçek ürün bile olsa kafamda oluşan soru işaretlerinden dolayı farklı bir marka bakmaya karar verdim, önerilere açığım.

Aldığım ürün: (link) aldığımda 89 liraydı. Ürün distribütörü olarak teknobiyotik görünüyor orada da aynı ürün 110 lira hiç olmadı onu alacağım.

Ayrıca Prime hesabınız varsa (en son aylık 8 liraydı) alınabilecek oyunlar içinde Star Wars Jedi: Fallen Order oyunu var. Keza bilindik bir çok oyun içinde haftalık içerik ve paket veriyor.
Güvenli alışveriş açısından Vatan Bilgisayardan alabilirsiniz. Teknobiyotik'in sahte ürün satacağını hiç sanmıyorum.

• Beğen
clash of clan oynayan varsa özelden msj atsın bana clan sağlam

Güvenli alışveriş açısından Vatan Bilgisayardan alabilirsiniz. Teknobiyotik'in sahte ürün satacağını hiç sanmıyorum.
Aynen tek orijinal satıcı Teknobiyotik, diğer mağazalardaki genelde sahte ürünmüş. Vatan Bilgisayar'da çalışan arkadaşımın da kullanıcı tavsiyesi üzerine cooler master mastegel pro v2 aldım.

RİDERS REPUCLİC bu oyunu oynamanız lazım. Epic Games indirimi ile beraber aldım. Oyun oldukça eğlenceli. ancak kesinlikle kol gerekiyor. Xbox pc uyumlu bir kol alacağım artık. Aslında Tv ye bağlanan bir platform olsa direk bisiklet üzerinde bunu deneyimlesen muhteşem olur.
Kendim kol olarak logitech f310 kullanıyorum. Özellikle yarış oyunları ve ets2 de çok memnun koldum. yine aynı ürünün üst modeli olan f710 kablosuz modelini de bir arkadaşım kullanıyor. Bunların dışında bir ürün isterseniz, ps4 kollarını önerenler var.
Şöyle teşhir ürünü var mesela : (link)
Ayrıca bugün bir grupta linkteki ürünü gördüm alıp memnun olan sayısı da bir hayli fazlaydı.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Eser Sevinç
Tavsiyeden ziyade olumsuz eleştiri. Sniper elite 4.

Sırf co-op için hem kardeşime hem kensime aldım. Standart alışkanlık hardcore açtık. Kardeşim sniperda uçan sineği kanatlarından vurur bu oyunda sinirden mause fırlattı duvara. Sorun sniperda değil oyundaki kontrol mekanizmasında. Duvar dibinden bakıp gördüğünü gördüğün yönü sniper açtığında göremiyorsun duvar görüyorsun. Adam tam karşımda tabanca ile sağ tuşa basıyorum. Mal mal başka yerlere başka yönlere hedef alıyor. Zıplama zaten yok. Boşta canım zıplamak istedi. Yok. Sürünme varsa da ben bulamadım. O da yok. Ben gerçek canlı kanlı sniper kullandım. Rtx 2060 full grafik oynadım. Sniper aynı değil. Bükülmüş çelik aynadan bakarmış gibi salvador dali görünümü var oyunda. Ayrıca duvara kapı pencereye sağa sola takılmaktan kafayı yedik oyunda. Bir de bugisoft derler laf atarlar. Far cry 3-4 te tek sıkıntı yaşamadım. Gerçi o çöktü açılmıyor. Bahtı s...k bedeviyim hem steam hem ubisoft çözemedi meseleyi. Format attım yine düzelmedi

Microsoft Activision'ı satın alıyor:

Microsoft, sürpriz bir açıklamayla oyun dünyasının dev ismi Activision Blizzard’ı satın alacağını açıkladı. Satın alım miktarının 68,7 milyar dolar olduğu belirtilirken, işlemlerin 2023 mali yılında tamamlanmasının hedeflendiği ifade edildi. Haberin tamamı (link)

Bu gelişmeyle birlikte; 90'ların, çocukluğumun oyunu Crash Bandicoot'un yeniden doğuşunu görmek beni çok heyecanlandırmıştı. N. Sane Trilogy'nin ardından Crash Bandicoot 4: It's About Time'ı da Steam'de görmeyi dört gözle bekliyorum. 😍

Steam’de Lunar yeni yıl indirimleri başladı.

Yine Epic’te de indirimler var ve mail listesine abone olursanız 199 TL üzeri oyun alış-verişine 130 TL indirim yapan kupon tanımlanıyor hesabınıza 😍 Kuponu dikkatli harcayın çünkü önceki 60 liralık kuponlardan farklı olarak tek seferlik kullanımı.

Ben şimdilik Steam’den Rayman Origins ve Legends aldım, bu aralar hatunla oyunlar oynamaya alıştık, birlikte oynarız diye. AOE II: DE hediye ettim Steam hesabına, kafalayabilirsem daha komplike oyunlara alışsın :D Yine Trine 4’ü düşünüyorum coop seçeneği yüzünden. Önceki indirimlerde It Takes Two’yu almıştım, ondan sonra tatmin edecek coop oyun bulmak zor. Yine indirime girmiştir, birlikte oynayacağınız kimse varsa her türlü tavsiye ederim. Son yıllarda oynadığım en doyurucu oyunlardan.

Epic’in kupon sağlam olunca kullanmak zorunda hissettim 😅 GOW vardı aklımda Steam Deck alırsam üzerinde oynarım diye düşündüm ama aletin Epic gibi farklı uygulamalarda performansı nasıl olacak kestiremediğim için almadım, zaten ilgimi çeken bir oyun değil. Dying Light 2 oyununa baktım ismi çok geçtiği için, onu da pas geçtim. Çıksın piyasaya, olumlu geribildirimler alırsa büyük indirim aldığında değerlendiririm. Anno 1404 bedava verildiğinde bile kütüphaneye eklememiştim, vakit alan oyunlara zamanım olmuyor diye. Tezat olarak Anno 1800’ü aldım sonunda kuponla. Hem Steam’de olmaması, hem GeForce Now desteklemesi derken en mantıklı seçenek o gibi geldi kuponu kullanmak için.

Resident Evil Village oyunu var istek listemde. İndirim sonuna kadar aklıma yatarsa onu alırım belki.

Son düzenleme:
Geri