Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Hocam 27 LG nin bir monitörü buldum max çözünürlük 1920x1080 p yaziyor bunu alsam yine bu piksel sıkıntısı yaşarmıyım
27'' Full HD bir monitörde, monitöre yakın oturursanız pikseller sayılabiliyor. Full HD bir monitör en fazla 24'' olmalı naçizane görüşüm.

Scudo
Bu arada Steam'de 279₺ değerindeki Battlefield 1 Ultimate Paket (kısayol kiti) 23 Eylül'e kadar ücretsiz, kaçırmayın arkadaşlar.

Ben gibi sadece origin hesabınızda mevcutsa hayal kırıklığı olabilir, steam hesabında BF1 olanlar kaçırmasın. Yine de teşekkürler.

1631966854692.png

• Beğen
Tepkiler: Adem Tırpancı
bu gün LG nin 27 inc monitörünü aldım 1 ms tepki süresi 75 hz 1920x1080 p kullanıyorum şuan piksel sayma ekranda oyunlarda kayma vs yok 21.5 inclik monitörden sonra bu devasa geliyor şuan bayağı iyiymiş :) 1599 tl ye aldım

Prime gaming kapsamında yine bir kaça oyun ve oyun içi içerik veriyor GTA online için para, WOT için paket vs vardı. Belki işine yarayacak birileri çıkabilir.
(link)
(link)

1080ti'li, r5 3600'lü, g pro wireless mouseli, g410 mekanik klavyeli, cloud 2 kulaklıklı, garantili, kutulu sistemimi satıyorum, steam hesabı, oyun masası hediyeli şekilde, ilgilenen olursa link atabilirim.

bu gün LG nin 27 inc monitörünü aldım 1 ms tepki süresi 75 hz 1920x1080 p kullanıyorum şuan piksel sayma ekranda oyunlarda kayma vs yok 21.5 inclik monitörden sonra bu devasa geliyor şuan bayağı iyiymiş :) 1599 tl ye aldım

Hayırlı olsun , 27 inçde full hd çözünürlük nasıl görünüyor merak ediyorum , 24" den büyük ekranlarda 2k 'ya geçmek gerek sanki.

Hayırlı olsun , 27 inçde full hd çözünürlük nasıl görünüyor merak ediyorum , 24" den büyük ekranlarda 2k 'ya geçmek gerek sanki.
sağolasın abi bir sıkıntı yok gayet güzel çalışıyor gerek oyunlarda olsun gerek film vs de yani iyi ki 27 almışım

online olarak diablo 3 oynuyorum oynamak isteyenler alıntı yaparak battle tag adresierini yazarsa eklerim =) offline olarak da önerebileceğim skyrimdir. 100 lerce saat geçirseniz bile sıkılmazsınız. önce oyunu dlcleri ile alıp temiz bir şekilde bitirip ( 100 lerce kitap var oyun içinde onlarıda okumanız oyunu daha iyi anlamınızı sağlayacaktır. kesinlikle öneririm. ) daha sonra modlama yaparak hem daha fazla görev ekleyebilir, hem de oynanışı daha çok güzelleştirebilirsiniz. 1000lerce belki mod bulunmakta.. oyunu neredeyse hem grafik hem de oynanış olarak baştan yaratıyorsunuz..oynun en başta dosya boyutu yaklaşık olarak 10 gb, ama sonra bir bakmışsınız modlama yapa yapa boyutlar 90-100gb olmuş :) bunun gibi bir oyun bence daha gelmedi, değerini bilmek lazım :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Star Wars Battlefront II'yi online olarak oynayan var mı? Biraz taktik lazım :)

War thunder alman oynayan varsa birlikte girebiliriz akşam

Diez’de rez lazım acil pm beyler
Ayrıca: Buy iron set :ssrtcbya:

Battlefield 2042 beta Steam'de erişime açıldı arkadaşlar.

• Beğen
Tepkiler: Salih ölmez
Riders Republic, Epic Games'te erişime açıldı arkadaşlar. Ben şahsen Steam'e gelmesini bekleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
En son olarak Witcher 3 Wild Hunt ve her biri ana oyun kalitesinde iki adet te DLC'sini bitirdim. Bu oyun ile birlikte Assassin's Creed Odyssey'i de bitirmiştim. :) Bunların öncesinde Skyrim.
Her 3 Oyun da çok çok başarılı. Gerek hikayeleri, gerek atmosferleri. Tarih olarak Skyrim en eskileri, sonra Witcher ve en son Odyssey geliyor. Ama Witcher'ın grafikleri tam bir sanat çalışması olmuş. Bazen durup güneşin batışındaki kızıl ufuğa ve onun yansıdığı orman ortasındaki göle bakıp "vaaay beee, adamlar yapmış" diyorsunuz. Gerçekten her bir alanı özenle yerleştirilmiş yağlı boya tabloları gibi. :)

20211019165213_1.jpg20211008102430_1.jpg20211007152212_1.jpg

En son olarak Witcher 3 Wild Hunt ve her biri ana oyun kalitesinde iki adet te DLC'sini bitirdim. Bu oyun ile birlikte Assassin's Creed Odyssey'i de bitirmiştim. :) Bunların öncesinde Skyrim.
Her 3 Oyun da çok çok başarılı. Gerek hikayeleri, gerek atmosferleri. Tarih olarak Skyrim en eskileri, sonra Witcher ve en son Odyssey geliyor. Ama Witcher'ın grafikleri tam bir sanat çalışması olmuş. Bazen durup güneşin batışındaki kızıl ufuğa ve onun yansıdığı orman ortasındaki göle bakıp "vaaay beee, adamlar yapmış" diyorsunuz. Gerçekten her bir alanı özenle yerleştirilmiş yağlı boya tabloları gibi. :)

276442 dosyayı görüntüle276443 dosyayı görüntüle276444 dosyayı görüntüle
Sırada AC valhalla var galiba :)

Sırada AC valhalla var galiba :)
Uygun fiyata indiğinde önce RDR 2 alacağım :D. Red Dead Redemption 2... Sonra Walhalla.
Bu arada uygun fiyat demişken, Türkçe dil desteği (Tüm alt yazılar, kitaplar, menüler vs.) olan Witcher 3 Wild Hunt ve DLC'leri kaçırmayın. Sanırım 60₺ idi, DLC ler de 18₺ falandı sanıyorum. Ya da çok çok daha uygun olacağı özel günleri bekleyin. Zaten dizisinin 2. sezonu da yakın zamanda yayınlanacak. Gaza gelip tekrar oynayabilirim :D . Sizlere de şiddetle tavsiye ederim, kaçırmayın... :)

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin

276442 dosyayı görüntüle276443 dosyayı görüntüle276444 dosyayı görüntüle

İşte burada altında at değilde bisiklet olacak :ssrtcbya: :ssrtcbya: :):)

Hocam bizdekiler de bir çeşit at sayılır. Geneline Mekanik at diyorum ben.
Tabi ki kendi içinde alt türleri var:
DemirAt
AluAt
Karbonat... :komik:

Demir at bizdeki katılıyorum

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geri