Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

7 seneden beri alman merakından luftwaffe oynuyorum. modern jetler çıkmasına rağmen ww2 devri uçak ve tankları hala en zevkli olanlar. . Sonra alman uçaklarında nazi sembolü vardı kaldırdılar. Eskiden RB ve SB de takımlar safkan alman oluyordu şimdi karışık olmaya başladı. Eventler vardı Ruhr bölgesini savunma Battle of Britain gibi. Zamanla kafa göz dalmak yerine belli taktikle oynamaya başladım olay da zaten burda başlıyor. Gidip uçakların verimli olduğu irtifaları gerçek tarihselliğini falan araştırmaya başladım. Oyunda radiatoru manual açıp kapatanlar var. pervaneye pitch ayarı verenler. Sonra gittim joystick aldım simulator için. Evente denk gelirse güzel oluyor ama normal simulator savaşlar çok uzadığı için sarmıyor. Tanklar da ise en zevkli olan şey bence uzak mesafeden atış yapmak. Özellikle ww2 tanklarıyla. Düşman mesafeyi hesaplarken tek atışta vurmak kadar zevkli bişey yok.

Ben amerikanciyim arkadas :D amerikayi fulledim ucaklarda ama amerikan ucaklarina fuze bakimindan haksizlik yapiliyor gibi geldi f4lerin aim9s fuzeleride var ama yalnizca aim,9j eklenmis evet iyi bir fuze ama ondan onceki f4unde aim9j fuzeleri var ama oyunda 10g aim9e eklenmis ruslarin 30g fuzelerine karsi aim9e cok yetersiz

Scudo
War Thunder oyuncularına bir sorum var. Steam üzerinde yazılan yorumlarda "pay to win" bizdeki tabiri ile parayı veren düdüğü çalar demişler. Bu durum ne kadar geçerli? Yani şöyle 1-2 gündür videoları falan izliyorum havada karada veya denizde her alanda eğlenceli ve çekişmeli geçiyor görünüyor ama bu pay to win olayı biraz kafamı karıştırdı.

@gmfaruk Bende uçaklar içinden namı değer Red Baron 'a karşı ayrı bir sempatim var. Modern savaş uçakları içindense Fairchild Republic A-10 Thunderbolt II ile Lockheed AC-130
1630863231551.png

• İnanılmaz
Tepkiler: Road_Runner
War Thunder oyuncularına bir sorum var. Steam üzerinde yazılan yorumlarda "pay to win" bizdeki tabiri ile parayı veren düdüğü çalar demişler. Bu durum ne kadar geçerli? Yani şöyle 1-2 gündür videoları falan izliyorum havada karada veya denizde her alanda eğlenceli ve çekişmeli geçiyor görünüyor ama bu pay to win olayı biraz kafamı karıştırdı.

@gmfaruk Bende uçaklar içinden namı değer Red Baron 'a karşı ayrı bir sempatim var. Modern savaş uçakları içindense Fairchild Republic A-10 Thunderbolt II ile Lockheed AC-130
273400 dosyayı görüntüle
a10 henüz gelmedi c130 geleceğini sanmıyorum ben oyuna hiç para yatırmadan 1 yıl içinde amerikayı fulledim a10 yerine a7d var o da güzel bir uçak ancak tank savaşlarındaki uçaksavarlar yok ediyor para olayı bir hızlı gelişmek için 2. olarakta paralı araçlar var ama o araçların çoğu normal oyun içerisinde ücretsiz olarak var sadece o araçlar preminum özlleikleri taşıyor daha çok para ve daha çok araştırma puani veriyor
henüz 3. nesilde en yeni uçaklar f4e su27 mig23 ancak zamanla 4. nesil uçaklar gelecektir hatta isveç ağacı oynamak isterseniz 1 günde jetlere ulaşabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Brawl Stars oynayan var mı ?

• Hahaha
Tepkiler: Kadir İLBAY
Ben amerikanciyim arkadas :D amerikayi fulledim ucaklarda ama amerikan ucaklarina fuze bakimindan haksizlik yapiliyor gibi geldi f4lerin aim9s fuzeleride var ama yalnizca aim,9j eklenmis evet iyi bir fuze ama ondan onceki f4unde aim9j fuzeleri var ama oyunda 10g aim9e eklenmis ruslarin 30g fuzelerine karsi aim9e cok yetersiz

hocam modern jetler tanklar öyle bi boyuta ulaşmış ki herkes birbirini artık spawn noktasından vurur olmuş. her yerde termal kamera vs. oyunluk bi tarafı kalmıyo modern taşıtların. jetle irtifa kazanmanın motor gücünün vs hiç bi anlamı yok. Mesela spitfire la p47 arkama yapışıyor. BF109G-6 yla tırmanmaya başlıyorum 6000 7000 mt rede spitfire ın nefesi kesiliyor p47 yoksa peşimde gidip ona çöküyorum. ama olayın şu kısmı da var p47 ye 7000 metreye kadar fark atarken onun performansı da oralarda açılmaya başlıyor. o civarlarda dönüp turn fightla p47 yi egale etmeye çalışıyorum vs. veya uçağı doksan derece havaya dikiyorum adam da beni kovalarken dikiyor yetişemiyor sonra stalla düştü mü vurmak vs. bunlar jetlerde olmayan şeyler

Red Baron devri uçakları yok ama ispanya iç savaşı uçakları var. Sizde biraz BF1 havası var bence o da çok sağlam oyun bence
bence oyunun pay to winlik bi tarafı yok. her taşıtın kendine göre artısı eksisi var o olay wot da daha çok dönüyo diyolar. parayla bi tek bv238 aldım o da tamamen zevkinden fantezi bi araç olduğundan dolayı. ama o da imha edilebiliyor. kimse bv 238 var diye kaçtığı yok. sadece bazı taşıtlar arada bi buff nerf yiyor. bütün olay bu.

@Salih ölmez ve @gmfaruk teşekkür ederim. Aslında youtube videolarında sürekli ww2 dönemi video reklamları çıkması ilgimi çekmişti forumda da oynayan bulunca sormak istedim. Aslında BF serisini çok seviyorum. BF4'ü 575 saat oynamışım, amazon prime ile bf1 ve bf5'ide aldım ama artık sistem tıkanmaya başladı 4'ten sonrasını oynamak nasip olmadı. Bir ara pc toplamaya niyetlenmiş olsam da mining durumlarından ötürü artan ekran kartı fiyatları hevesimi geri kaçırdı. War Thunders 'ta yeni seri savaşa girmesem de olur işten boş kalan evdeki vaktimde arada girmeye diye sordum. Bazen 1-2 saat RA2 oynayıp kapatıyorum.

Başta Epic Games sağ olsun, Origin, Humble Bundle, Ubisoft ve Steam'de özellikle de ücretsiz oyunlar ile oynayıp oynamadığım tonla oyun oldu. Steam envanterindeki varı yoğu satıp FH4 Ultimate Edition'u alarak zirve yaptım. Aslında tek derdim o oyunu oynamak, malum otomobil fiyatları uçtu gitti.
Bendeki BF serisi altta.
1630872670760.png

@Salih ölmez ve @gmfaruk teşekkür ederim. Aslında youtube videolarında sürekli ww2 dönemi video reklamları çıkması ilgimi çekmişti forumda da oynayan bulunca sormak istedim. Aslında BF serisini çok seviyorum. BF4'ü 575 saat oynamışım, amazon prime ile bf1 ve bf5'ide aldım ama artık sistem tıkanmaya başladı 4'ten sonrasını oynamak nasip olmadı. Bir ara pc toplamaya niyetlenmiş olsam da mining durumlarından ötürü artan ekran kartı fiyatları hevesimi geri kaçırdı. War Thunders 'ta yeni seri savaşa girmesem de olur işten boş kalan evdeki vaktimde arada girmeye diye sordum. Bazen 1-2 saat RA2 oynayıp kapatıyorum.

Başta Epic Games sağ olsun, Origin, Humble Bundle, Ubisoft ve Steam'de özellikle de ücretsiz oyunlar ile oynayıp oynamadığım tonla oyun oldu. Steam envanterindeki varı yoğu satıp FH4 Ultimate Edition'u alarak zirve yaptım. Aslında tek derdim o oyunu oynamak, malum otomobil fiyatları uçtu gitti.
Bendeki BF serisi altta.
273408 dosyayı görüntüle
BF4 ve Hardline premium oynadım senelerce. Ne zaman monitör bozuldu, oyuna ara verip bisiklete ağırlık verdim.

• Beğen

Bendeki BF serisi altta.
273408 dosyayı görüntüle
Hocam size hitap eden şey arcade tank uçak maçları. Bende ww2 merakı olmasa bırakırdım heralde. Eski aliskanlik diye oynuyorum konuyla cok alakanız da yok gibi bence hiç bulaşmayın. Kafa dağıtmaya bence hikayeli oyunlar oynanır. Suan bf2042 cikicak onda bile sürekli nişan al sık vs zor geliyor bana. Biraz daha taktik kasacak silent hunter 5 gibi veya bizans merakindan total war attila korsan merakindan ac black flag yada duygusal hikayeli oyunlar bioschock infinite gibi seyler ilgimi çekiyor. Silent Hunter dediğiniz sey flight simulator gibi bişey oluyor. Aşağıya SH5 de farklı yöne hareket eden kaç yüz km ötedeki konvoya onleme rotası nasıl çizilir onu anlatıyor. 24 dk. Veya anno 1800 oynanabilir ona da bi bakın

Bendeki BF serisi altta.
273408 dosyayı görüntüle
Forza gireriz beraber haber et girerken :)

Bendeki şuan yüklü oyun listesi şekildeki gibi, gireriz beraber dediğiniz varsa mesajlarınızı bekliyorum

Dosyalar

• resim_2021-09-06_084855.png
    resim_2021-09-06_084855.png
    244,8 KB · Okunma: 22
  • Beğen
Eski günleri hatırlamak isterseniz mc girin

Forza gireriz beraber haber et girerken :)

Bendeki şuan yüklü oyun listesi şekildeki gibi, gireriz beraber dediğiniz varsa mesajlarınızı bekliyorum
Csgo oynuyorum ara sıra ekleyebilirsiniz.
(link)

• Beğen
Tepkiler: sspl
Daha önce bu başlık altında paylaşılmıştı forumun adına discord kanalı var, oradan da ulaşabilirsiniz. Şu sıralar discord, steam veya origin gibi platformlara bakıp çıkmak dışında girmiyorum desem yeridir.
Foruma adına açılan discord kanalı: (link)
Kendi Steam hesabım: (link)

Arkadaşlar merhaba 1500 tl ye kadar monitör tavsiyesi alabilirmiyim 1920x1080 24 inc hz olarak da 75 yeterli daha üstünü destekleyecek ekran kartım yok malesef 1050 tı 4gb kart kullanıyorum

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
Arkadaşlar merhaba 1500 tl ye kadar monitör tavsiyesi alabilirmiyim 1920x1080 24 inc hz olarak da 75 yeterli daha üstünü destekleyecek ekran kartım yok malesef 1050 tı 4gb kart kullanıyorum

1500 tl ye IPS ve 144 hz monitör alınabiliyor.
LG 24GL650-B modeli öneririm. hepsiburada fiyatı şu an 1.440 tl.

1500 tl ye IPS ve 144 hz monitör alınabiliyor.
LG 24GL650-B modeli öneririm. hepsiburada fiyatı şu an 1.440 tl.
hocam yarın vatan pc den bakıcam monitör de kargo olayı beni korkutuyor 144 hz çok fazla benim için ekran kartım desteklemez zaten 1050 tı 4 gb var benim şuan takıldığım 27 ınc 1920x1080 p için yetersiz mi acaba

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
hocam yarın vatan pc den bakıcam monitör de kargo olayı beni korkutuyor 144 hz çok fazla benim için ekran kartım desteklemez zaten 1050 tı 4 gb var benim şuan takıldığım 27 ınc 1920x1080 p için yetersiz mi acaba
Ekran kartının desteklememesi gibi bir durum olmaz. 144 alıp 75 olarak da kullanabilirsin eğer illaki 75 istiyorsan.

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
27'' için FHD görüntü kalitesini oldukça düşürür. En az 2K olması gerekir naçizane fikrim. Söylediğiniz fiyat bandında ASUS TUF Gaming monitörlere bakın, çok iyi ürünler var. Hatta direkt link atayım: (link)

Bu arada Steam'de 279₺ değerindeki Battlefield 1 Ultimate Paket (kısayol kiti) 23 Eylül'e kadar ücretsiz, kaçırmayın arkadaşlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo ve ATALAY16
27'' için FHD görüntü kalitesini oldukça düşürür. En az 2K olması gerekir naçizane fikrim. Söylediğiniz fiyat bandında ASUS TUF Gaming monitörlere bakın, çok iyi ürünler var. Hatta direkt link atayım: (link)

Bu arada Steam'de 279₺ değerindeki Battlefield 1 Ultimate Paket (kısayol kiti) 23 Eylül'e kadar ücretsiz, kaçırmayın arkadaşlar.
Hocam 27 LG nin bir monitörü buldum max çözünürlük 1920x1080 p yaziyor bunu alsam yine bu piksel sıkıntısı yaşarmıyım
Ekran kartının desteklememesi gibi bir durum olmaz. 144 alıp 75 olarak da kullanabilirsin eğer illaki 75 istiyorsan.
Hocam fiyat olarak yukseliyor o zaman :) o yüzden tercih ettim

Geri