Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Battlefield 2042 gameplay trailer 😍

• Muhteşem
Tepkiler: MakRo
Scudo
Oyuncuların beklediği fırsat sabah itibari ile başladı. Yani sabah bana gelen bildirim ile öyle diye biliyorum.
-- 2021 STEAM YAZ İNDİRİMLERİ --
(link)

1624631756475.png

Şöyle bir kaç oyunun indirimli ekran görüntüsü

2.JPG4.JPG1.JPG
3.JPGFORZA.JPG

• Beğen
Tepkiler: Feunard
Ah o pubg mobile yok mu. Allah bildiği gibi yapsın. 🤩🤣🤣🤣

Son düzenleme:
EA Play Live 2021 5 dakika sonra başlıyor. Battlefield 2042'yi merak edenler kaçırmasın derim:

Düzenleme:

Yeni trailer yayınlandı ve gördük ki Battlefield'ın eski oyunlarının en popüler haritalarından olan Arica Harbor, Valparaiso, El Alamein, Battle Of The Bulge, Caspian Border ve Noshahr Canals haritalarına yer verilmiş. 64/64 128 oyunculu devasa ölçekli haritalar, muhteşem efektler vb. kısacası yeni Battlefield müthiş olacağa benzer. 😍

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Bir efsanenin geri dönüşüne tanık olacağız. Korku türünün en iyi temsilcilerinden biri olan DEAD SPACE remake duyuruldu.

• Beğen
Tepkiler: enzo
Orijinal oyun da hala güzel.

• Beğen
Tepkiler: enzo
Şuan red dead redemption 2 oynuyorum geç kalmıştım oynamaya oyun müthiş oyunda at yerine bisiklete binseydim daha iyiydi ama🤣

Medıeval 2 gelin

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Rdr2 müthiiiiş

adam akıllı oyun bulamadığımdan max payne 3 e sardım bu aralar birde pubg çakması ücretsiz Ring of Elysium diye bir oyun var tavsiye ederim başarılı

Oyuncuların beklediği fırsat sabah itibari ile başladı. Yani sabah bana gelen bildirim ile öyle diye biliyorum.
-- 2021 STEAM YAZ İNDİRİMLERİ --
(link)

267897 dosyayı görüntüle

Şöyle bir kaç oyunun indirimli ekran görüntüsü

267899 dosyayı görüntüle267901 dosyayı görüntüle267898 dosyayı görüntüle
267900 dosyayı görüntüle267902 dosyayı görüntüle

Steam yaz indirimleri sırasında alpha dönemlerinden oynadığım rust ile steam envanterine düşen eşyalarımı diğer oyunlardan gelen kart, eşyaları satarak The Witcher 3: Wild Hunt dlcleri ile birlikte, Forza Horizon 4 Ultimate Edition adlım. Lakin 8 yıllık bir laptop ile artık sonuna geldiğimi anlamış oldum saydığım oyunları geçtim daha önce oynadıklarıma bile gelen güncellemeler ile eski oyunlarımı açamıyorum yada çok düşük fps ve donmalar ile tadı kaçıyor. Bu sürede işten dolayı evde bilgisayar başında ve haftada 1 günlük kamp ile geçiriyorum. Ama en çok forza horizon'u oynamak istiyorum.

Aktif sporlar ile ilgili yepyeni bir oyun yakında çıkış yapacak ama fiyat konusunda oldukça pahalı. Özellikle Bisiklet kısmı buradaki herkesi tatmin edecek türde.

Oyun harika görünüyor Ekimde çıkacakmış epic games te bile fiyat uçuk zaten malum ps store hep pahalı ama güzele benziyor oyunda fatbike yoksa bende yokum o_O :ckkmk:

Screenshot_20210902-190839_Chrome.jpg

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
ben war thunder oynuyoum uçak oynaması zevkli bence :D

cod warzone oynayan varsa iletişime geçelim :))

Resident Evil Village fiyatı pahalı gelip de alamayanlara mağlum sitelere düşmüş bilginiz olsun :)

ben war thunder oynuyoum uçak oynaması zevkli bence :D
7 seneden beri alman merakından luftwaffe oynuyorum. modern jetler çıkmasına rağmen ww2 devri uçak ve tankları hala en zevkli olanlar. . Sonra alman uçaklarında nazi sembolü vardı kaldırdılar. Eskiden RB ve SB de takımlar safkan alman oluyordu şimdi karışık olmaya başladı. Eventler vardı Ruhr bölgesini savunma Battle of Britain gibi. Zamanla kafa göz dalmak yerine belli taktikle oynamaya başladım olay da zaten burda başlıyor. Gidip uçakların verimli olduğu irtifaları gerçek tarihselliğini falan araştırmaya başladım. Oyunda radiatoru manual açıp kapatanlar var. pervaneye pitch ayarı verenler. Sonra gittim joystick aldım simulator için. Evente denk gelirse güzel oluyor ama normal simulator savaşlar çok uzadığı için sarmıyor. Tanklar da ise en zevkli olan şey bence uzak mesafeden atış yapmak. Özellikle ww2 tanklarıyla. Düşman mesafeyi hesaplarken tek atışta vurmak kadar zevkli bişey yok.

• Beğen
Tepkiler: TatanQa_tr
Geri