Adem Tırpancı
Daimi Üye
- Tepki
- 1.185
- Başlangıç
- 1990—91
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
fat bike koyarlar abi oyunda her yer kumlu için rahat olsunŞuan red dead redemption 2 oynuyorum geç kalmıştım oynamaya oyun müthiş oyunda at yerine bisiklete binseydim daha iyiydi ama🤣
Oyuncuların beklediği fırsat sabah itibari ile başladı. Yani sabah bana gelen bildirim ile öyle diye biliyorum.
-- 2021 STEAM YAZ İNDİRİMLERİ --
(link)
267897 dosyayı görüntüle
Şöyle bir kaç oyunun indirimli ekran görüntüsü
267899 dosyayı görüntüle267901 dosyayı görüntüle267898 dosyayı görüntüle
267900 dosyayı görüntüle267902 dosyayı görüntüle
7 seneden beri alman merakından luftwaffe oynuyorum. modern jetler çıkmasına rağmen ww2 devri uçak ve tankları hala en zevkli olanlar. . Sonra alman uçaklarında nazi sembolü vardı kaldırdılar. Eskiden RB ve SB de takımlar safkan alman oluyordu şimdi karışık olmaya başladı. Eventler vardı Ruhr bölgesini savunma Battle of Britain gibi. Zamanla kafa göz dalmak yerine belli taktikle oynamaya başladım olay da zaten burda başlıyor. Gidip uçakların verimli olduğu irtifaları gerçek tarihselliğini falan araştırmaya başladım. Oyunda radiatoru manual açıp kapatanlar var. pervaneye pitch ayarı verenler. Sonra gittim joystick aldım simulator için. Evente denk gelirse güzel oluyor ama normal simulator savaşlar çok uzadığı için sarmıyor. Tanklar da ise en zevkli olan şey bence uzak mesafeden atış yapmak. Özellikle ww2 tanklarıyla. Düşman mesafeyi hesaplarken tek atışta vurmak kadar zevkli bişey yok.ben war thunder oynuyoum uçak oynaması zevkli bence![]()