Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Pubg mobile 4 finger artı jiroskop oyuncuyum hiç fatih olamadım çünkü bisiklet muhabbetim azalınca oraya sarıyorum en iyisi hiç bulaşmamak benim için ciddi tehlike. 😬

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Scudo
Şu korona günlerinde hele ki 17 günlük tam kapanma döneminde dışarı çıkıp da bisiklet sürmek zor... Bu süreçte bilgisayar üzerinden oynayabileceğiniz sevdiğim 2 tane MTB oyununu sizlerle paylaşmak istedim.

Descenders:

1619900052094.png

(MTBFreeRide oyununa göre daha ayakları yere basan fakat grafikleri daha zayıf bir oyun, fakat denemeye değer.)

MTBFreeRide:

1619900089063.png

(Grafikleri harika ama kazası, belası eksik olmayan bu oyun downhillde seviyeleri zorlamak için ideal :) )

2.oyun ps5 ve 4 pro da yok sanırım

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
2.oyun ps5 ve 4 pro da yok sanırım

PS sürümü olmayabilir. İkinci oyun henüz beta sürümünde diye biliyorum, hala oyunda birkaç hata var. İndirmesi ve oynaması şu an bedava. Boyutu da az denemeye değer..

Yıllardır bekliyorum şöyle sağlam hem yarışlara katılım hem modifiye hem free ride gta tarzı sağlam bir oyun ama geliştiricilerin umurunda değil maalesef

Yıllardır bekliyorum şöyle sağlam hem yarışlara katılım hem modifiye hem free ride gta tarzı sağlam bir oyun ama geliştiricilerin umurunda değil maalesef

Evet maalesef ben de istiyorum ama şu an istediklerimize en yakın Descenders var. MTBFreeRide da sağlam bir çıkış yaparsa oyun dinamiklerini daha oynanabilir yapıp o zaman bu iki oyun uzun süreler idare eder :) Geri kalan oyunlara baktığımda mobil veya bildiğin çöp oyunlar var. Yol bisikleti oyunlarını bahsetmedim, onlar ayrı kategoride. Yılların oyunu Tour de France simülasyonunu da içeren "Pro Cycling Manager" var baya başarılı. Yol bisikletleri ilgi alanımda pek olmadığından onu yazmadım :)

Mobil oyunlar çöp haklısınız descenders indirime girmiş storeda bu arada

• Beğen
Tepkiler: Cotyoran52
Ben fena halde şuna sardım biri beni kurtarsın:
(link)

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Kelimelik oynayan varsa beklerim. :)
Kullanıcı adı: ModernOblomov

• Beğen
Tepkiler: troy83
Mb bannerlord oynuyorum dark souls 2 sıkmıştı .dersten sonra geceleri 1 2 saat güzel oluyor

Death Stranding aldım, oynuyorum bu aralar. %60 indirimde ama çok pahalı olduğu için indirimli fiyatı da pek ucuz sayılmaz(160 lira).

Kargo taşıyoruz oyunda, bir süre sonra motorsiklet açılıyor onunla da teslimat yapıyoruz. Bisikletforum’la alakası o kadar yani :)

Ben fazla spoiler vermeyi sevmediğim için kargo deyip geçtim ama bayağı ilginç bir deneme aslında. Yürüme simülasyonu diyen de var, abartıp hayatın anlamını bulan da var bu oyunda :koptum:

Herkese hitap edecek bir oyun değil ama tanıtım videosuna ve yorumlara bakıp aklınıza yatarsa bir şans verebilirsiniz. Steam 2 saat oynanışa kadar iadeye müsaade ediyor biliyorsunuzdur, deneyip sarmazsa geri verebilirsiniz.

Death Stranding aldım, oynuyorum bu aralar. %60 indirimde ama çok pahalı olduğu için indirimli fiyatı da pek ucuz sayılmaz(160 lira).

Kargo taşıyoruz oyunda, bir süre sonra motorsiklet açılıyor onunla da teslimat yapıyoruz. Bisikletforum’la alakası o kadar yani :)

Ben fazla spoiler vermeyi sevmediğim için kargo deyip geçtim ama bayağı ilginç bir deneme aslında. Yürüme simülasyonu diyen de var, abartıp hayatın anlamını bulan da var bu oyunda :koptum:

Herkese hitap edecek bir oyun değil ama tanıtım videosuna ve yorumlara bakıp aklınıza yatarsa bir şans verebilirsiniz. Steam 2 saat oynanışa kadar iadeye müsaade ediyor biliyorsunuzdur, deneyip sarmazsa geri verebilirsiniz.
Bu oyunun trailer videosu çıktığında The Walking Dead dizisinden yüzüne aşina olduğumuz Daryl'i , gelecek ve uzay temalı bir video görünce efsane bir şey olacak diyordum ki herkesin dediği üzere yürümeli kargo simülasyonu olmuş. Aklımda kurduğum gibi bir şey çıkmamasına rağmen twitchte oynayanlardan gördüğüm kadarı ile oyun güzel, özellikle ben gibi ağaç, çimen nehir dağlar tepeler ve bunlardaki detayları seviyorsanız. Açıkçası atmosferi benim çok hoşuma gitti lakin oynayabilecek bir sistem olmadığı için sadece izleyebildim. Kripto madenciliğinden kaynaklanan ekran kartlarının über süper fiyatlara gelmesinden de dolayı yakın bir gelecekte oynamak pek mümkün olmayacak.

Eskiye dönüş yaptım, boş vakitlerimde bf4 oynuyorum. Batllefield 6 'nın tanıtılmasını da iple çekiyorum. Umarım modern zamanda veya daha önceden bir dönem çıkarıp bıraktıkları 2142 tarzı gelecek zaman diliminde geçiyordur.

@MakRo GeForce Now kütüphanesi çok zayıf ama Death Stranding var. Microsoft Surface tabletim TV’me bağlı, arada onun üzerinden de açıp oynadığım oluyor. Bir şans verebilirsiniz ama ben zamanında Avrupa server’ları üzerinde çalışırken kayıt olmuştum, şimdi de Global için alımı kapattılar, Türkiye server’ları biraz sorunlu sanırım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
Bu oyunun trailer videosu çıktığında The Walking Dead dizisinden yüzüne aşina olduğumuz Daryl'i , gelecek ve uzay temalı bir video görünce efsane bir şey olacak diyordum ki herkesin dediği üzere yürümeli kargo simülasyonu olmuş. Aklımda kurduğum gibi bir şey çıkmamasına rağmen twitchte oynayanlardan gördüğüm kadarı ile oyun güzel, özellikle ben gibi ağaç, çimen nehir dağlar tepeler ve bunlardaki detayları seviyorsanız. Açıkçası atmosferi benim çok hoşuma gitti lakin oynayabilecek bir sistem olmadığı için sadece izleyebildim. Kripto madenciliğinden kaynaklanan ekran kartlarının über süper fiyatlara gelmesinden de dolayı yakın bir gelecekte oynamak pek mümkün olmayacak.

Eskiye dönüş yaptım, boş vakitlerimde bf4 oynuyorum. Batllefield 6 'nın tanıtılmasını da iple çekiyorum. Umarım modern zamanda veya daha önceden bir dönem çıkarıp bıraktıkları 2142 tarzı gelecek zaman diliminde geçiyordur.
Dışarıdan öyle görünsede oyunun içine girince, hikayesine adapte olunca "kargo taşımak" abes gelmiyor. Hatta beni bir an önce yetiştireyim gibi moda soktu. Değişik bir hikayesi var, deneyebilen herkese denemesini tavsiye ederim. Şimdiye kadar 2-3 saat civarı oynadım her girmeme en az 1 saat kilitliyor başına.

Zombi teması için Days Gone var :) 18 Mayıs'ta çıkıyor, Uzay teması için de Breathedge öneriyorum.

Son düzenleme:
  • Beğen
  • İnanılmaz
Tepkiler: MakRo ve necmeddin
Ben de death stranding oynamak istiyorum ama sistem yok ne yazık ki.

Atak helikopterinde üst seviyeyim pilot ve silahçı olarak da. Daha çok Rusların LEV server'ında Golmud Railway'de takılıyorum.

Atak Jet'te JDAM bombası ile ortalığı aleve verdiğim zamanlardı. Hatırlamayanlar için olay şuydu. Video bana it değil.

(link)

Bu aralar fena halde anime kültürüne sardığımdan pc oyunlarını bir kenara bıraktım en son oynadığım Titanfall 2 ve tekrar tekrar bitirdiğim metro last light redux. Bu arada bildiğiniz kıyıda kenarda kalmış anime varsa tavsiye alabilirim:).

En son Assassin's Creed Odyssey oynadım. Oynamayanlara tavsiye ederim. Şiddetle.
Bir de Yine yeniden Witcher 3 Wild Hunt ve (ana oyun kadar süper) 2 ek paketini oynayıp bitirdim. Oynamamış olanlara şiddetle tavsiye ederim.
Her iki oyunun da çok büyük haritası var. Bu iki oyunda sırf gezmek için bile takılıyorum. :)

Odyssey; gerçekçi ve çok güzel grafikler, harika kumsallar, çok iyi dövüş mekanikleri + deniz savaşları, yunan tarihi ve mekanları. (Mekanlar, gerçeğine yakın yapılmış. Oyunda ayrıca sadece tarihi yerleri gezmenizi ve bilgi almanızı sağlayan bir bölüm bile bulunuyor).

Witcher; masalsı ve sanatsal grafikler (oyun eski olmasına rağmen yağlıboya tablosu gibi gerçekçi ve güzel grafiklere sahip. Yani odysseyden aşağı kalmıyor). Fantastik, masalsı, derin ve mistik konusu var. İçine çekiyor ve film gibi akıyor. Karakter gelişimi, büyüler, iksirler vs. Bir süre sonra çıkamıyorsunuz. O kadar ki, ilerleyen safhalarda denk geldiğiniz ince detaylar ile size YUH dedirtiyor. "Bunuda mı düşünmüşler ve oyuna atmışlar?"

Alta bu iki oyundan bir kaç ekran alıntısı bırakayım.

A.C. Odyssey
1620024696726.png
1620024764962.png
1620026005258.png

Witcher 3:
20210407144248_1.jpg
20210304174636_1.jpg
1620027632261.png

Dosyalar

• 1620026000913.png
    1620026000913.png
    1.013 KB · Okunma: 1
Atak Jet'te JDAM bombası ile ortalığı aleve verdiğim zamanlardı. Hatırlamayanlar için olay şuydu. Video bana it değil.

(link)
Süper! :D BF4'ten sonra çıkan 2 oyunu da sevemedim bir türlü. Modern zamanda geçmediği için tabii ki.

Bu arada Battlefield 6'dan ilk oyunu içi görüntüler sızdırıldı. Önümüzdeki hafta da duyurulacakmış galiba resmî olarak. 😍

BF6-1.pngBF6-2.png

Son düzenleme:
Geri