- Tepki
- 5.273
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti

2.oyun ps5 ve 4 pro da yok sanırım
Yıllardır bekliyorum şöyle sağlam hem yarışlara katılım hem modifiye hem free ride gta tarzı sağlam bir oyun ama geliştiricilerin umurunda değil maalesef
Bu oyunun trailer videosu çıktığında The Walking Dead dizisinden yüzüne aşina olduğumuz Daryl'i , gelecek ve uzay temalı bir video görünce efsane bir şey olacak diyordum ki herkesin dediği üzere yürümeli kargo simülasyonu olmuş. Aklımda kurduğum gibi bir şey çıkmamasına rağmen twitchte oynayanlardan gördüğüm kadarı ile oyun güzel, özellikle ben gibi ağaç, çimen nehir dağlar tepeler ve bunlardaki detayları seviyorsanız. Açıkçası atmosferi benim çok hoşuma gitti lakin oynayabilecek bir sistem olmadığı için sadece izleyebildim. Kripto madenciliğinden kaynaklanan ekran kartlarının über süper fiyatlara gelmesinden de dolayı yakın bir gelecekte oynamak pek mümkün olmayacak.Death Stranding aldım, oynuyorum bu aralar. %60 indirimde ama çok pahalı olduğu için indirimli fiyatı da pek ucuz sayılmaz(160 lira).
Kargo taşıyoruz oyunda, bir süre sonra motorsiklet açılıyor onunla da teslimat yapıyoruz. Bisikletforum’la alakası o kadar yani
Ben fazla spoiler vermeyi sevmediğim için kargo deyip geçtim ama bayağı ilginç bir deneme aslında. Yürüme simülasyonu diyen de var, abartıp hayatın anlamını bulan da var bu oyunda
Herkese hitap edecek bir oyun değil ama tanıtım videosuna ve yorumlara bakıp aklınıza yatarsa bir şans verebilirsiniz. Steam 2 saat oynanışa kadar iadeye müsaade ediyor biliyorsunuzdur, deneyip sarmazsa geri verebilirsiniz.
Atak helikopterinde üst seviyeyim pilot ve silahçı olarak da. Daha çok Rusların LEV server'ında Golmud Railway'de takılıyorum.Eskiye dönüş yaptım, boş vakitlerimde bf4 oynuyorum.
Dışarıdan öyle görünsede oyunun içine girince, hikayesine adapte olunca "kargo taşımak" abes gelmiyor. Hatta beni bir an önce yetiştireyim gibi moda soktu. Değişik bir hikayesi var, deneyebilen herkese denemesini tavsiye ederim. Şimdiye kadar 2-3 saat civarı oynadım her girmeme en az 1 saat kilitliyor başına.Bu oyunun trailer videosu çıktığında The Walking Dead dizisinden yüzüne aşina olduğumuz Daryl'i , gelecek ve uzay temalı bir video görünce efsane bir şey olacak diyordum ki herkesin dediği üzere yürümeli kargo simülasyonu olmuş. Aklımda kurduğum gibi bir şey çıkmamasına rağmen twitchte oynayanlardan gördüğüm kadarı ile oyun güzel, özellikle ben gibi ağaç, çimen nehir dağlar tepeler ve bunlardaki detayları seviyorsanız. Açıkçası atmosferi benim çok hoşuma gitti lakin oynayabilecek bir sistem olmadığı için sadece izleyebildim. Kripto madenciliğinden kaynaklanan ekran kartlarının über süper fiyatlara gelmesinden de dolayı yakın bir gelecekte oynamak pek mümkün olmayacak.
Eskiye dönüş yaptım, boş vakitlerimde bf4 oynuyorum. Batllefield 6 'nın tanıtılmasını da iple çekiyorum. Umarım modern zamanda veya daha önceden bir dönem çıkarıp bıraktıkları 2142 tarzı gelecek zaman diliminde geçiyordur.
Bu oyunun trailer videosu çıktığında The Walking Dead dizisinden yüzüne aşina olduğumuz Daryl'i , gelecek ve uzay temalı bir video görünce efsane bir şey olacak diyordum ki herkesin dediği üzere yürümeli kargo simülasyonu olmuş. Aklımda kurduğum gibi bir şey çıkmamasına rağmen twitchte oynayanlardan gördüğüm kadarı ile oyun güzel, özellikle ben gibi ağaç, çimen nehir dağlar tepeler ve bunlardaki detayları seviyorsanız. Açıkçası atmosferi benim çok hoşuma gitti lakin oynayabilecek bir sistem olmadığı için sadece izleyebildim. Kripto madenciliğinden kaynaklanan ekran kartlarının über süper fiyatlara gelmesinden de dolayı yakın bir gelecekte oynamak pek mümkün olmayacak.
Eskiye dönüş yaptım, boş vakitlerimde bf4 oynuyorum. Batllefield 6 'nın tanıtılmasını da iple çekiyorum. Umarım modern zamanda veya daha önceden bir dönem çıkarıp bıraktıkları 2142 tarzı gelecek zaman diliminde geçiyordur.
Atak helikopterinde üst seviyeyim pilot ve silahçı olarak da. Daha çok Rusların LEV server'ında Golmud Railway'de takılıyorum.

Süper!Atak Jet'te JDAM bombası ile ortalığı aleve verdiğim zamanlardı. Hatırlamayanlar için olay şuydu. Video bana it değil.
(link)