Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Game pass, psn plus, ea access... nereye gidecek böyle işin sonu?

Scudo
Şu an Alien Isolation oynuyorum. Çok korkunç ve güzel bir oyun :):harika:
Tavsiye ederim 👍

Yalnız Alien'dan çok androidler başa bela!!

PUBG Lite ve PUBG Mobile(Emulator) oynayan yok mu?

Epic Games Store 30 Ocak - 6 Şubat arasında Farming Simulator 19'u ücretsiz dağıtacak.

(link)

• Beğen
Tepkiler: Ceyhun Özkan
İlk konsolla 1985 yılında iki tane küçük çizgi ve bir daire ile tenis oynayarak tanıştım, o zamandan beri de envai çeşit konsol, Commodore 64, Amiga gibi makinelerle oyun oynarken ilk günlerden bu günlere kadar konsolların evrimleşmesini deneyimleyerek yakından gördüm, şu an Xbox one X konsolum var ve istemeden Titanfall 2 fanatiği olmuşum o_O
Multiplayer modunda ara ara Türk arkadaşlara denk geliyorum, var mı aramızda oynayan?

90'ların çocukları çok iyi bilir PS oyunu Crash Bandicoot'u. Oyun Vicarious Visions ve Activision tarafından PC için yeniden düzenlendi ve 3 oyun bir arada olarak Steam'de satışta. Bir FPS oyuncusu olmama rağmen çok beğendimi ve satın aldığımı söylemek istiyorum =)

90'ların çocukları çok iyi bilir PS oyunu Crash Bandicoot'u. Oyun Vicarious Visions ve Activision tarafından PC için yeniden düzenlendi ve 3 oyun bir arada olarak Steam'de satışta. Bir FPS oyuncusu olmama rağmen çok beğendimi ve satın aldığımı söylemek istiyorum =)

Ben küçükken bunu oynardım ps1 de ancak bu kadar ünlü oyun olduğunu yeni öğrendim hocam :D

İlk konsolla 1985 yılında iki tane küçük çizgi ve bir daire ile tenis oynayarak tanıştım, o zamandan beri de envai çeşit konsol, Commodore 64, Amiga gibi makinelerle oyun oynarken ilk günlerden bu günlere kadar konsolların evrimleşmesini deneyimleyerek yakından gördüm, şu an Xbox one X konsolum var ve istemeden Titanfall 2 fanatiği olmuşum o_O
Multiplayer modunda ara ara Türk arkadaşlara denk geliyorum, var mı aramızda oynayan?
Hocam siz master olmuşsunuz, amiga dönemlerinde ben ateri harici alet bilmiyordum :D

Ben küçükken bunu oynardım ps1 de ancak bu kadar ünlü oyun olduğunu yeni öğrendim hocam :D

Hocam siz master olmuşsunuz, amiga dönemlerinde ben ateri harici alet bilmiyordum :D
Sorma hocam, 90'lı yıllarda mmx 486 işlemcili pc de renkli ekranda Another World denilen oyunu görünce devrim yapıldı sanmıştım :D

@Ceyhun Özkan pubg lite de her mod uyar, BAARRRZOOOO olması lazım isim. Harf sayıları farklı olabilir bi bakıp tekrar yazarım. Lite yokken emulatörde oynuyordum ama sıkıntıları var lite daha iyi.

Doğru hali:BAARRZOOOO

Son düzenleme:
Forumdan Forza Horizon 4 oynayan var mı ? Merak ettiğim bir kaç şey var mesela "ultimate edition" paketini alınca diğer tüm paketteki araçlar da dahil oluyor mu daha sonra çıkanlar falan da. Battlefield'ta premium alınca sonra ki gelen tüm paketleri dahiline alıyordu, 1 tanede olsa 10 tane de olsa. Tabi bunun için iyi bir sisteme ihtiyaç var, benim aktif kullandığım maalesef yetmiyor.

Malum bu fiyatlar ile otomobil alınacak gibi değil en azından bilgisayarda süreyim diyorum.
seçenek 1 : elden çıkan ürünlere ekleme yaparak pc'yi adam etmek (laptop harici güzel bir kasaya sahip denizlide boşta duran masaüstü var)
seçenek 2 : xbox + fh4 alınabilir (steam, origin, uplay gibi platformda bir çoğu beleşe gelenler yalan olur)
seçenek 3 : otur oturduğun yerde yaşın olmuş 28, yaşıtların evleniyor sen hala bisiklet, bilgisayar :D

İşten kalan fırsatta origin üzerinde apex legends, bazen dead by daylight oynuyorum.

Kendime cevap seçenek 3'ü seçip oturmayı seçtim. Ubisoftun zamanında beleş aldığım the crew var (girmesem de), Steam carx drift online güzelmiş onla takılmaya devam.

Son düzenleme:
  • Hahaha
Tepkiler: Hami Bulut
Forumdan Forza Horizon 4 oynayan var mı ? Merak ettiğim bir kaç şey var mesela "ultimate edition" paketini alınca diğer tüm paketteki araçlar da dahil oluyor mu daha sonra çıkanlar falan da. Battlefield'ta premium alınca sonra ki gelen tüm paketleri dahiline alıyordu, 1 tanede olsa 10 tane de olsa. Tabi bunun için iyi bir sisteme ihtiyaç var, benim aktif kullandığım maalesef yetmiyor.

Malum bu fiyatlar ile otomobil alınacak gibi değil en azından bilgisayarda süreyim diyorum.
seçenek 1 : elden çıkan ürünlere ekleme yaparak pc'yi adam etmek (laptop harici güzel bir kasaya sahip denizlide boşta duran masaüstü var)
seçenek 2 : xbox + fh4 alınabilir (steam, origin, uplay gibi platformda bir çoğu beleşe gelenler yalan olur)
seçenek 3 : otur oturduğun yerde yaşın olmuş 28, yaşıtların evleniyor sen hala bisiklet, bilgisayar :D

İşten kalan fırsatta origin üzerinde apex legends, bazen dead by daylight oynuyorum.

Kendime cevap seçenek 3'ü seçip oturmayı seçtim. Ubisoftun zamanında beleş aldığım the crew var (girmesem de), Steam carx drift online güzelmiş onla takılmaya devam.
Xbox alırsanız aylık 15 20 liraya gamepass ile oynarsınız. Pc istiyorsanız en azından 5k lık bir alet olmalı bunu rahat ve güzel bir şekilde oynayabilmeniz için.

Ultimate editionunda hata var, normal oyunu açmıyor diye isyan ediyorlardı en son.

Araç sahibi olması aşırı kolay zaten. Görüntüler full+full de oynadım ancak videolardaki kadar mükemmel görüntü elde edemedim yine de. O kadar da sarmıyor zaten oyun, en azından beni sarmadı.

1581418872254.png

Epic Games Store 13 Şubat - 20 Şubat arasında Kingdom Come: Deliverance oyununu ücretsiz dağıtacak.

(link)

8 sene önce oğlum olana kadar çok iyi bir sistemim vardı. Hala duruyor olsa yeni oyunlları bile çalıştırıyor olurdu. 32 inçh monitörde oyun oynamanın keyfi başkaydı ama odam çocuk odası oldu ve bilgisayarsız kaldım.

8 sene önce teknosadan wii satın aldım. Koca adam çocuk gibi saatlerce mario oynadım. İnanmazsınız crysis'in efsane grafikleri vs diye konuşan ben, bir günde grafik mrafik hikaye arkadaş, oyun dediğin grafik değil eğlencedir diyen bir adam oldum. 6 sene boyunca wii de oynayabildiğim tüm oyunları bitirdikten sonra,
2 yıl önce wii u ya geçiş yaptım. Bir oyuncunun oynayabileceği birçok oyunları oynamış birisi olarak diyebilirim ki ;
(link)
Aha bu oyun var ya bir oyuncunun oynayıp oynayabileceği en iyi oyundur. İkinci el hackli bir wii u alın oyunun dibine vurun.
Birçok arkadaşım saçma oyunlar muhabbetleri yaparlardı ama forzaymış bilmemneymiş boşverin. 4 arkadaş salonda oynanan mario kart kadar eğlenebileceğiniz başka bir yarış oyunu yoktur ve daha iyisi gelirse eğer muhtemelen nintendodan gelecektir. Oyun oynattığım birçok arkadaşım evlerine nintendo aldılar. Ülkemizde maalesef reklamı vs yapılmıyor bilinmiyor ama dünyanın en çok satan konsolları da her zaman nintendodan çıkmıştır.

CS:GO'da ciddi oynamayı seven, gözü üst ranklarda olan kişileri beklerim. şu an mg2'yim, akşamları genelde 4 kişi oluyoruz, ekibe 5. lazım. ayrıca, yakın zamanda PUBG'ye başlayacağım.

(link)

• İnanılmaz
Tepkiler: Road_Runner
(link) CS:GO faceit kasan var ise oynayabiliriz

MM rank : Global

düzenleme kapalı olunca kendimden alıntılayayım. Araba sürme tutkumu biraz olsun dizginlemeyi başardım galiba. Açık dünya olarak belli 3-5 oyun var. Bu carx drift racing online hoşuma gitti özellikle multiplayer olayı güzel olmuş. araba işi birebir aynı olup markalardan telif yememek adına sallamasyon olmuş. Zamanında ets2'de de olay böyleydi. Araçtaki tüm özellikleri kurcalayabiliyorsunuz lastik basıncından vites geçiş aralığına kadar her şey mevcut. Bunlar da oyun içinde bir kaç fotoğraf. Lada olan bildiğiniz Rusların helezon kesik apaçi arabası oldu multide millet dalga geçiyor genelde ama işlevsel bir araç oldu :)

Dosyalar

• 20200212003027_1.jpg
    20200212003027_1.jpg
    273,5 KB · Okunma: 23
  • 20200213031837_1.jpg
    20200213031837_1.jpg
    328,4 KB · Okunma: 22
  • 20200213044240_1.jpg
    20200213044240_1.jpg
    285,5 KB · Okunma: 22
  • 20200213033402_1.jpg
    20200213033402_1.jpg
    314 KB · Okunma: 20
Ben de Battlefield 5 ve 1 ile Rocket League oyuncusuyum. Single oyun oynamadığım zamanlar genellikle bunlarda takılıyorum ve BF serisinde iyiyim idda ediyorum . Her maçta ilk 5 de bitiririm 1/3 ünde de 1. oluyorum eğer günümdeysem :)

Beraber takılmak isteyen pm 'den yazarsa id leri paylaşabilirim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
4 kişilik grubumuzla PUBG Lite oynuyoruz, win alma oranımız %10'un altında 🤣 Bu arkadaş grubumda sadece bende mevcut olan PUBG Steam versiyonuna ise tek başıma oynamaya korktuğumdan başlayamadım 🤣🤣🤣 Böyle becerikli(!) bir takım arkadaşı arayan varsa nikim: uAdyy7

Önceki mesajlarda ETS 2 konvoyu yapalım denilmiş, güzel olur ben varım.

Bunların dışında yine amatör seviyelerde oynadığım oyunlar: Age of Empires 2: Definitive Edition, FIFA 20, Flatout4, Rocket League, Worms:W.M.D.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Telefondan pubg mobile oynuyorum. Takım oyunu zevkli oluyor. Oynamak isteyenler dm.

PC 10 yıllık olunca artık hiçbir oyunu çalıştırmıyor. Geçen seneye kadar LOL de oynardım ama artık PC kaldırmıyor. Oyunun ortasında donunca sinir oluyorum. O sebepten ötürü sildim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri