Gamepass candır hocamGame pass, psn plus, ea access... nereye gidecek böyle işin sonu?
Ya çok severek aldım, korkudan oynayamadımŞu an Alien Isolation oynuyorum. Çok korkunç ve güzel bir oyun
Tavsiye ederim 👍
Yalnız Alien'dan çok androidler başa bela!!
Ben küçükken bunu oynardım ps1 de ancak bu kadar ünlü oyun olduğunu yeni öğrendim hocam90'ların çocukları çok iyi bilir PS oyunu Crash Bandicoot'u. Oyun Vicarious Visions ve Activision tarafından PC için yeniden düzenlendi ve 3 oyun bir arada olarak Steam'de satışta. Bir FPS oyuncusu olmama rağmen çok beğendimi ve satın aldığımı söylemek istiyorum =)
Hocam siz master olmuşsunuz, amiga dönemlerinde ben ateri harici alet bilmiyordumİlk konsolla 1985 yılında iki tane küçük çizgi ve bir daire ile tenis oynayarak tanıştım, o zamandan beri de envai çeşit konsol, Commodore 64, Amiga gibi makinelerle oyun oynarken ilk günlerden bu günlere kadar konsolların evrimleşmesini deneyimleyerek yakından gördüm, şu an Xbox one X konsolum var ve istemeden Titanfall 2 fanatiği olmuşum
Multiplayer modunda ara ara Türk arkadaşlara denk geliyorum, var mı aramızda oynayan?
Sorma hocam, 90'lı yıllarda mmx 486 işlemcili pc de renkli ekranda Another World denilen oyunu görünce devrim yapıldı sanmıştımBen küçükken bunu oynardım ps1 de ancak bu kadar ünlü oyun olduğunu yeni öğrendim hocam
Hocam siz master olmuşsunuz, amiga dönemlerinde ben ateri harici alet bilmiyordum![]()
Xbox alırsanız aylık 15 20 liraya gamepass ile oynarsınız. Pc istiyorsanız en azından 5k lık bir alet olmalı bunu rahat ve güzel bir şekilde oynayabilmeniz için.Forumdan Forza Horizon 4 oynayan var mı ? Merak ettiğim bir kaç şey var mesela "ultimate edition" paketini alınca diğer tüm paketteki araçlar da dahil oluyor mu daha sonra çıkanlar falan da. Battlefield'ta premium alınca sonra ki gelen tüm paketleri dahiline alıyordu, 1 tanede olsa 10 tane de olsa. Tabi bunun için iyi bir sisteme ihtiyaç var, benim aktif kullandığım maalesef yetmiyor.
Malum bu fiyatlar ile otomobil alınacak gibi değil en azından bilgisayarda süreyim diyorum.
seçenek 1 : elden çıkan ürünlere ekleme yaparak pc'yi adam etmek (laptop harici güzel bir kasaya sahip denizlide boşta duran masaüstü var)
seçenek 2 : xbox + fh4 alınabilir (steam, origin, uplay gibi platformda bir çoğu beleşe gelenler yalan olur)
seçenek 3 : otur oturduğun yerde yaşın olmuş 28, yaşıtların evleniyor sen hala bisiklet, bilgisayar
İşten kalan fırsatta origin üzerinde apex legends, bazen dead by daylight oynuyorum.
Kendime cevap seçenek 3'ü seçip oturmayı seçtim. Ubisoftun zamanında beleş aldığım the crew var (girmesem de), Steam carx drift online güzelmiş onla takılmaya devam.
Forumdan Forza Horizon 4 oynayan var mı ? Merak ettiğim bir kaç şey var mesela "ultimate edition" paketini alınca diğer tüm paketteki araçlar da dahil oluyor mu daha sonra çıkanlar falan da. Battlefield'ta premium alınca sonra ki gelen tüm paketleri dahiline alıyordu, 1 tanede olsa 10 tane de olsa. Tabi bunun için iyi bir sisteme ihtiyaç var, benim aktif kullandığım maalesef yetmiyor.
Malum bu fiyatlar ile otomobil alınacak gibi değil en azından bilgisayarda süreyim diyorum.
seçenek 1 : elden çıkan ürünlere ekleme yaparak pc'yi adam etmek (laptop harici güzel bir kasaya sahip denizlide boşta duran masaüstü var)
seçenek 2 : xbox + fh4 alınabilir (steam, origin, uplay gibi platformda bir çoğu beleşe gelenler yalan olur)
seçenek 3 : otur oturduğun yerde yaşın olmuş 28, yaşıtların evleniyor sen hala bisiklet, bilgisayar
İşten kalan fırsatta origin üzerinde apex legends, bazen dead by daylight oynuyorum.
Kendime cevap seçenek 3'ü seçip oturmayı seçtim. Ubisoftun zamanında beleş aldığım the crew var (girmesem de), Steam carx drift online güzelmiş onla takılmaya devam.