Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Ana hikaye aslında uzun değil, doğru. Oyun'da bulunan 'scavenging' yerlerini sürekli gidip 'scrap' bulma, oradakilerle dövüşme vs. Kendisini tekrar ettiriyor, bu da doğru. Bunlara rağmen, ben yine de öneriririm şiddetle. Ana amacımız olan V8 motoru almak ve ana kötü karakter olan Scrotus ile savaşma gibi kısımlar hikayeyi gerçekten güzel yapıyor. Her açık dünya oyunda olduğu gibi, biraz tekrar ettiren bir oynayış var ama.

Scudo
@The UGUR
Sağolun hocam açıklamanız için :) İndirim bitene kadar düşüneyim :D Çok alasım var ancak şu yaz indiriminde witcher 3 gelecek diye de bir heves var içimde :D

Project Cars 2 indirime girmiş (link)
Payday 2'yi iade edip üstüne para ekleyip alıcam :D

Steam cüzdana gelen parayı daha sonra banka hesabına atabiliyo muyuz? Yapabiliyosak oyunu şimdi alıp saat 2-6 arasındaki akk'siz interneti kullanayım çünkü akk bitti :D

@Kunget
Kötü oyunların reklamını yapmayınız Kunget bey :D

Atabiliyorsun bu arada iade ederken banka hesabından yatırdıysan oraya aktarabilirsin :D Ama steam cüzdandaysa zaten edemezsin .

İndirim söylemeyi unuturuz laf yeriz, söyleriz laf yeriz bu nasıl iş :D
Senin tom clany's the divison indirimi burda belirtmediğini ifşa edeyim mi? :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Witcher kesin gelir, adamlar kar yağsa indirim veriyorlar o oyun için. :D Onu da Ps4 ile oynamıştım, benim patates laptop açmıyor diye. Çok güzel bir oyun ancak o kadar yan görev ve harici aktivite var ki, bir süre sonra mal ediyor insanı. Yine de, benim patates açsaydı kesin alırdım. Bu arada; eğlenmek, gülmek için kesinlikle Gaz Guzzlers: Extreme'ye bakın. Google'ye oyunun adı ile a.i names yazıp yarsitginiz kişilerin isimlerini görün ve ıngilizce okuyun, ne dediğimi anlayacaksınız. Ölüm yarışı filmi tadinda, bol patlamali ve patlatmali, vurmalı ve kırmalı bir araba yarışı
5/7 would play again. :D

@The UGUR
Hocam Witcher'ı o kadar çok sevdim ki ot toplama görevlerini bile yaptım ne yalan söyleyeyim :D BAzı ara görevler güzeldi ama :D

Total War oynayan varmı acaba

Gün geçmiyor ki yine battle royal temalı oyun çıkmasın. Bugün rust oyuncularından takip ettiğim birisi youtube üzerinden paylaşmış denemek isteyen olur diyerekten buraya bırakıyorum. Ücretsiz olduğu için çok oynayan çıkacaktır.
(link)

@MakRo
Malesef hiçbiri Pubg'nin eline su dökemiyor. Hepsi birbirinden özensiz oyunlar. Pubg de kendi ile ilgilenmiyor kabul, geliştirilmesi lazım ancak şunlardan çok daha üstün. Zaten battle royal oyun görmek o kadar sıktı ki artık. Sürekli bir şey popüler oluyor ve ondan bıkılana kadar o tür oyunlar ortaya çıkıyor :D Şu akımı ne bozacak acaba :D

The Division ön izlememi yazayım. 2 saat oynamış bulunuyorum. Oyunu beğendim, eğlenceli baya. Hatta bi Rus arkadaş ile tanıştık, adam 296 leveldi :D :D 1000 küsür saat oyun süresi var adamın düşünün :D Onun bölümlerinde biraz kastı bizi sağolsun, öyle takıldık baya. Görevler gittikçe zorlaşıyor o güzel olmuş. Eğlenceli baya, karakter geliştirmesi falan. Oyun baya baya zormuş ama düşündüğümden :D

@MakRo
Eğlenceli gözüküyor, oynanışı fortnite'a benziyor, tavuk muhabbeti de güzel olmuş, oynamak isteyen beni eklesin Eser360

12 Haziran, saat: 04:00 ;)playstationtr-1528488485405.jpg
⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫⚫
@Ahmet Bilge Kaan AKIN gear scorunuzu terminaldeki optimization station masasında yükseltebilirsiniz. Bunun için öncelikle 30 level i tamamlamanız lazım. Bir de division tech e ihtiyacınız var. (Darkzone dan toplanıyor, günlük ve haftalık görevlerden kazanılıyor )

@Tini mini kedi
Arkadaş biraz daha çabalarsa anca 30 olabiliriz :D Şuan 11 leveliz ikimiz de. Oyunu çözmeye çalışıyoruz. 15 kere ölmüşümdür kendi levelimdeki mekanda dolaşmadığım için. Çok zorlanıyorum şuan kendi levelimdeki görevleri bulmak için. Gidip herkesle konusacağım artık görev verin diye yalvaracağım :D

@The UGUR Mad Max'e de merakımdan dayanamadım başladım. Gerçekten güzel bir oyunmuş. Arabamı döşemek için dolaşıp duruyorum deminden beri :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN O kişinin haritası büyük ihtimalle tier 5 tir ve en az hard da açıyordur görevleri, bu yüzden sizin seviyenize göre zor geliyordur. Bir de göreve ne kadar çok kişi girerseniz o kadar çok düşman gelir.

@Tini mini kedi
Onu nasıl düzeltebiliriz? Leveli düşük bir arkadaşımla girersem normal haritaya dönüş sağlayabilir miyiz? Gerçekten oyundan bıkma noktasına geldik, yolda yürüyemiyoruz oyun içinde :D

Dying Light 20 liraya inmiş. Oynamayan varsa öneririm, güzel bir oyundu. Geçenlerde tekrardan yüklemiştim bu sefer oynayamamıştım. Ekran çok hareketli başım ağrımıştı ilk seferde sorun yoktu ama :D

Screenshot(16).png

Konsolu olupta duymayan yoktur diyeceğim ama şuraya bırakayım:
(link)

Geri