@Burcuu
Oynadığınız oyunların hepsi çok güzel gerçekten. Prince of Percia Sands of Time oyununu küçükken Ps1 de oynuyordum, hiç bitirememiştim. Sonra üniversiteye gelince (nasıl takıntı yaptıysam

) ilk bilgisayar sahibi olduğumda o oyunu yükleyip tam 7 saatte bitirmiştim. Bu muydu yahu bitiremediğim oyun demiştim

Prince of percia serisinden favori oyunum Warrior Within'dir resmini paylaştığınız. Gerçekten olay örgüsü, hikaye, savaş mekanikleri bakımından çok üst düzey bir oyundu. Hele ki çıktığı dönemde rakipsizdi bana göre.
Silent Hill serisini herkes övüyor, yine küçükken ps1 de çok korktuğum için oynayamamıştım

Bir gün bitirmek istiyorum. Resident Evil efsane zaten, 4. oyununu da oynamanızı şiddetle tavsiye ederim (eğer ki oynamadıysanız). 15-20 kere bitirmiştim. Çok fazla grafik istediğini sanmıyorum, her bilgisayar kaldırır o oyunu da. 5. oyunu grafik bakımından daha iyi olduğu için orta halli bir alet isteyecektir malesef. (Zaten 7. oyuna kadar aynı tarz gidiyor, 7. oyununda çok değiştirmişler).
Bu arada Monochroma (Limbo tarzı oynanışı var), Metro 2033 ve Last Light serileri (Silahlı ilerlemeli ancak hikayesini seveceğinizi düşünüyorum, bilgisayarınız eskiyse Redux sürümü değil de normal sürümünü rahatlıkla oynayabilirsiniz) , Soma (Bu oyunu bilgisayarınız kaldırır mı emin değilim ancak yine hikaye bakımından üst düzey, sonunda ne oluyor diyeceğiniz bir gerilim oyunu. Ancak gerilim kısmı çok üst düzey değil, hikaye kısmı daha ağır basıyor. Yine silahımız yok ilerlerken. Daha çok meraktan oynuyorsunuz

), eğer ki seçenekleri ben seçeyim, hikayenin büyük kısmını ben belirleyeyim diyorsanız genel olarak seçenek seçerek geçirdiğimiz oyunlardan (telltale games firması yapıyor çoğunu) Life is Strange (Kelebek etkisini anlatıyor), Wolf Among Us (Küçükken okuduğumuz kırmızı başlıklı kız, büyük kötü kurt, pamuk prenses gibi masallardaki kahramanların içerisinde bulunduğu oyunda dedektif oluyoruz) oyunlarını önerebilirim. Hele ki bulursanız yine düşük grafikli ancak oynanabilirliği yüksek bir oyun olan This War of Mine'ı önerebilirim. Şu sıralar Steam'da indirimde olan To The Moon oyununu arkadaşların tavsiyesiyle sahip oldum. Bir de iyi bir bilgisayarınız olduğunda Witcher 3 ü ve Skyrim'i denemelisiniz, onları oynadıktan sonra pek bir oyun beğenemez oluyor insan
Bu arada To The Moon'da Türkçe dil desteği mevcutmuş, şimdi açınca haberim oldu. Harika
Bir de koleksiyon kartları mevcut, eğer biriktirmiyorsanız da ücreti 50-60 kuruş arası. Normal koleksiyon kartlarından daha yüksek ücretli. satarsanız 2 lira çıkar burdan da