Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Youtube da bir video buldum ve hallettim. Hayır çözümde çok absürd :D kısayol tuşlarında kamerada varmış fn+kameranın oduğu tuşa basınca kamera aktif hale gelip çalışıyor :D

(link) Bu oyun şu an Steam'de ücretsiz. Kütüphanenize ekleniyor.

Merhaba, csgo rank fark etmez zaman gecirmek icin oynuyorum edebiyle oynayanlar ekleyebilir.
Pubg oyunu biliyorum ama adam vuramiyorum taktik vermek isteyenler ekleyebilir :)

(link)

@Chipetpet pubg de adam vurmak da vuracak adamı önce görmekte zor, işin kötü tarafı antrenman yapılacak bir durum da yok, atlıyorsun bir bakmışsın ölmüşsün :)
Başlangıçta uzak yerlere atlamak hatta arabayı alıp sıvışmak en iyi seçenek bulduğun silahlarla ilk önce evlerin içerisinde atış denemesi yapmak gerekiyor, silahın tepkimesini öğrenip ona göre gördüğün kişiyi spray atmak lazım, ben bu şekilde deniyorum baya ilerleme kaydettim ilk zamanlara göre, artık gördüğüm kişiyi vurabiliyorum :)
Ekledim sizi de "Eser360"

• Beğen
Tepkiler: Chipetpet
@Chipetpet
Pubg'de be nde çok iyi şekilde adam vuramıyorum, bazen de şaşırtıcı şekilde iyi vuruyorum :D İşin sinir bozucu yanı ise dürbünlü sks gibi bir silahın namlusunun ucunda adamı görüp, adamın nefesini tutturup adamı vuramamak :D Başkası çatır çutur vuruyor beni :D

@Eser Sevinç
Hocam atacaksanız Steam'dan yazabilirsiniz, sabahlayabiliriz bir arkadaşla, çok iyi oynamasakta yapıyoruz bi şeyler :D :D

Arkadaşlar To The Moon oyunu indirimdeymiş. Çok güzel hikayesi var diyorlar. NE düşünüyorsunuz bu oyun hakkında???????

@Ahmet Bilge Kaan AKIN bu akşam yoruldum, birazdan sahuru yapıp yatıcam ama yarın gece 23 den sonra buradan bir takım kurup yapabiliriz sahura kadar

@Chipetpet

Ben smurften giriyorum hep ama sıfır level olduğu için ekleyemiyorum :D Bana da rank farketmez zaten smurf :D (link)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Sonunda ağlamıştım hocam, herkese tavsiye ederim To the Moon'u.

To The Moon bence de muhteşem bir oyun. Aynı ekibin yaptığı A Bird Story'yi de tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: emre64
@emre64
@Ilter Elmas

hocam "brothers" diye bir oyun daha vardı belki biliyorsunuzdur. Herkes ona da hikayesi mükemmel yazmıştı. Ben hiç beğenememiştim, çok standarttı. Onun gibi olmasından korkuyorum :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

Bunun hikayesi hiç de standart değil hocam emin ol :) Brothers'ı yüklemiştim ama kontrolleri zor geldiği için üşenmiştim oynamaya :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN ''Brothers'' bundle ile gelmişti bana. Kontrollerine alışamadığım için bırakmıştım. Hikayesini hatırlamıyorum :D

To The Moon'un müzikleri de çok güzel bu arada.

• Beğen
Tepkiler: emre64
@Ilter Elmas
hocam steamdan almıştım, bitirdim oyunu ama hiç beğenmedim. İade ettim aldılar. 2 saatten çok oynamama rağmen 1.6 saat kayıtta olmuş, işime geldi :D

to the moonu deneyeceğim teşekkürler :)

@Ilter Elmas

Evet oyunu indirdiğinizde müzikleri de flac olarak iniyor :D

Fiyatı biraz düşünce ''Stardew Valley'' almak istiyorum. Gerçi şimdi de ucuz ama ona 24 lira vermek istemiyorum :D

Yeni oyunları pek takip edemiyorum emektar laptop destekleyemediği için :koptum: Ama zaten çok seçiciyim. İyi grafikler olmasına gerek yok bir oyunu beğenmem için. Müzikler, senaryo ve atmosfer önemli. Dönüp dolaşıp aynı oyunları oynuyorum, nostaljik takılıyorum. Dishonored favorim. Çünkü oyuncuya seçme şansı tanıyor. Hedeflerinizi illa ki öldürerek yok etmiyorsunuz. Kan dökmeden de halledebiliyorsunuz. Light side dark side seçmek size kalmış. Ve bence stealth olayı başka hiçbir oyunda bu kadar şahane değil (Assasins Creed de bile). Büyük Star Wars hayranıyım. Bir RPG olan Kotor (Knights of the Old Republic) en sevdiklerimden. Hatta Türkçe yaması yapıldı, az da olsa yardım edebilmeme çok sevinmiştim. Prince of Persia serisi yıllardır oynarım hiç sıkılmam. Özellikle Two Thrones favorim. Son zamanlarda oynayıp hayran kaldıklarımdan bazıları: Child of Light, Outlast ve Limbo. Korku oyunlarını severim. PS 1 de Resident Evil 3 Nemesis, Silent Hill oynayarak büyüdük çünkü :) Outlast i çok başarılı buldum. Hele Whistleblower daha da iyidi. Oyunda silahımız yok sadece kameramız var. Dolayısıyla daha çok korkmaya hazır bir psikolojide oluyor oyuncu. Şaşırtıcı finali de cabası. Limbo'nun atmosferi şahaneydi.

dishonored-wallpaper.jpg

latest

flames%20video%20games%20prince%20of%20persia%20corruption%20artwork%20chains%20swords%20prince%20of%20persia%20the%20two%20thron_www.knowledgehi.com_35.jpg

@Burcuu Kotor, bence yapılmış en iyi Star Wars oyunu. STAR WARS: Republic Commando'yu da seviyordum. Birkaç yıl önce az gecelerimi vermedim The Old Republic'e :) Okuyunca canım yine oynamak istedi.

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
@Ilter Elmas Bence de en iyi SW oyunu Kotor. Hele yıllar sonra Türkçe oynayabilmek iki kat mutluluk veriyor. Battlefront, Republic Commando gibi oyunları pek ilgimi çekmiyor fazla aksiyon fazla savaş. Jedi Academy ve Lego Star Wars da çok güzeldir :)

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@Burcuu

Oynadığınız oyunların hepsi çok güzel gerçekten. Prince of Percia Sands of Time oyununu küçükken Ps1 de oynuyordum, hiç bitirememiştim. Sonra üniversiteye gelince (nasıl takıntı yaptıysam :D) ilk bilgisayar sahibi olduğumda o oyunu yükleyip tam 7 saatte bitirmiştim. Bu muydu yahu bitiremediğim oyun demiştim :D Prince of percia serisinden favori oyunum Warrior Within'dir resmini paylaştığınız. Gerçekten olay örgüsü, hikaye, savaş mekanikleri bakımından çok üst düzey bir oyundu. Hele ki çıktığı dönemde rakipsizdi bana göre.
Silent Hill serisini herkes övüyor, yine küçükken ps1 de çok korktuğum için oynayamamıştım :D :D Bir gün bitirmek istiyorum. Resident Evil efsane zaten, 4. oyununu da oynamanızı şiddetle tavsiye ederim (eğer ki oynamadıysanız). 15-20 kere bitirmiştim. Çok fazla grafik istediğini sanmıyorum, her bilgisayar kaldırır o oyunu da. 5. oyunu grafik bakımından daha iyi olduğu için orta halli bir alet isteyecektir malesef. (Zaten 7. oyuna kadar aynı tarz gidiyor, 7. oyununda çok değiştirmişler).

Bu arada Monochroma (Limbo tarzı oynanışı var), Metro 2033 ve Last Light serileri (Silahlı ilerlemeli ancak hikayesini seveceğinizi düşünüyorum, bilgisayarınız eskiyse Redux sürümü değil de normal sürümünü rahatlıkla oynayabilirsiniz) , Soma (Bu oyunu bilgisayarınız kaldırır mı emin değilim ancak yine hikaye bakımından üst düzey, sonunda ne oluyor diyeceğiniz bir gerilim oyunu. Ancak gerilim kısmı çok üst düzey değil, hikaye kısmı daha ağır basıyor. Yine silahımız yok ilerlerken. Daha çok meraktan oynuyorsunuz :D), eğer ki seçenekleri ben seçeyim, hikayenin büyük kısmını ben belirleyeyim diyorsanız genel olarak seçenek seçerek geçirdiğimiz oyunlardan (telltale games firması yapıyor çoğunu) Life is Strange (Kelebek etkisini anlatıyor), Wolf Among Us (Küçükken okuduğumuz kırmızı başlıklı kız, büyük kötü kurt, pamuk prenses gibi masallardaki kahramanların içerisinde bulunduğu oyunda dedektif oluyoruz) oyunlarını önerebilirim. Hele ki bulursanız yine düşük grafikli ancak oynanabilirliği yüksek bir oyun olan This War of Mine'ı önerebilirim. Şu sıralar Steam'da indirimde olan To The Moon oyununu arkadaşların tavsiyesiyle sahip oldum. Bir de iyi bir bilgisayarınız olduğunda Witcher 3 ü ve Skyrim'i denemelisiniz, onları oynadıktan sonra pek bir oyun beğenemez oluyor insan :D :D

Bu arada To The Moon'da Türkçe dil desteği mevcutmuş, şimdi açınca haberim oldu. Harika :D
Bir de koleksiyon kartları mevcut, eğer biriktirmiyorsanız da ücreti 50-60 kuruş arası. Normal koleksiyon kartlarından daha yüksek ücretli. satarsanız 2 lira çıkar burdan da :D

Geri