NFS seri olarak ilerledikçe bozmaya başladı, artık eski tadını vermez oldu. NFS'de en çok Pro Street'i beğenmiştim. Özellikle drag yarışlarını. Xbox ve Pc için en ideali Forza Horizon 3 veya serisi olabilir. Özellikle FH3 çok hoşuma gitmişti fakat fiyatı ve bilgisayarımın yeterli gelmeyişinden dolayı erteledim
Birde şu Sea of Thieves fakat yine fiyatı 220 lira olunca caydığım oyunlar arasına girdi. Tabi birde bu oyun için arkadaş şart tek olmaz.
@samurusov tam günün fotoğrafı bölümüne yazıyordum. Bu oyun nedir acaba ? aklıma Elite Dangerous geldi ama onda böyle gemi dışına çıkma olayı yoktu
Bu forumda bu konuyu görmek güzel Ben de Steam hesaplarımı paylaşayım;
Main hesabım; (link)
CSGO oynadığım ikinci hesabım; (link) (Bu hesap da prime ve rankı LEM. MM oynarken bir bundan bir mainden giriyordum, rank düşmüyordu Ama artık mainde ve bu hesapta CSGO oynamıyorum.)
Şuan CSGO oynadığım smurfüm; (link) (rankı mg2, girmek isterseniz ekleyin, bütün ranklarla oynuyorum. Smurf olduğu için eğlencesine giriyorum zaten genelde )
Düzenleme: Sadece cs oynamıyorum. Main profilim herkese açık, birlikte oynayabileceğimiz oyun varsa ekleyin Yoksa da ekleyebilirsiniz, arkadaş listem aldıkça kimseyi silmiyorum.
@emre64
Hocam siz Cs ye çalışmışsınız resmen Valla heves edip alıyorum, sonra bıkıyorum millete sıkıp çıkıyorum. Zaten benim hevesim tekrar gelinceye kadar engelim kalkıyor
Main hesaba bir bakın hocam CS'ye giden hiçbir şey Tabi zaman açısından bakarsak çok vakit harcıyoruz ama bırakılmıyor da meret En son yüksek ranktaki hilelerden bıkıp smurf aldım. Onda daha eğlenceli oyunlar dönüyor, bilerek maç falan kaybediyoruz, eğlenceli oluyor
@Carcass06 yok klavye ile oynuyorum. Direksiyon var ama baya dandik bir şey ets 2 oynarken bile canım çıkıyor. Hep klavye ile oynadığım için alıştım artık
@emre64
Hocam beni sarmıyor ya Cs baya bir oynamışsınız valla Ben dayanamıyorum o kadar Pubg yi de bir o kadar az oynamışsınız, Cs öldü Pubg geldi diyorlardı sizde tam tersi olmuş
Pubg'yi 1-2 ay önce aldım Küçük haritanın oyuna eklenmesini bekliyorum, o gelince uzun süreler oynarım pubg. O zaman birlikte oynarız hocam, pubg oynayan bayağı bir arkadaşım var
@Kunget hocam bunlar similasyon sinifi oyunlar severseniz direksiyon alın değiyor. Bir de iracinge bakın ama o tamamen profosyenel olma yolunda ilerlemek isteyenler için. Gerçek yarışçılar iracingle antreman yapıyor. Nürburgring pistinde online trackdaylere girin çok zevkli oluyor assetto corsada.
@samurusov
Ben yaptım etkinleştirdi hemen, isteyen varsa gönül rahatlığıyla yapabilir. Fakat şu an iki yeni sorun fark ettim bu büyük ihtimal önceden de vardı şimdi fark ettim. Video açtığımızda filmler ve tv uygulaması ile açılıyor ya benim başlat menüsünde bu uygulama yok aratınca da çıkmıyor ama bu uygulama ile açıyor videoyu. Başlat menüsünün en altında kodlarla yazılmış bir şey vardı neymiş diye açtım bu uygulama çıktı. Düzgün yüklenmedi herhalde dedim sildim yükledim hala bu şekilde nasıl düzelir bilgisi olan var mı? Diğer sorun ise kamerayı merak edip açayım dedim kamera uygulaması kamera bulunamadı dedi. Haklı, aygıt yöneticisine baktım bende bulamadım. Bilgisayarın modeline göre sürücü baktım onu da bulamadım. Bilgisayarda kamera var ama kullanım dışı
@Kunget
Hocam denetim masası- donanım ve ses- Aygıt yöneticisi ' ne girince kamera kısmında gözüküyor mu alet? Gözükmüyorsa direk donanımda görmüyor demektir Görünüyorsa aktif etmeniz lazım ordan.