Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

B

BF Okuru

Misafir
@Kunget
Hocam yarış oyunu dediğinizde aklıma sadece Nfs undergraund 2 geliyor. Onun kadar hiçbirini sevemedim, hiçbirini de bitiresim gelmedi ne yalan söyleyeyim. the Run biraz sarmıştı, sonrasında Payback çıktı onu indirdim oynadım (korsan olarak oynayabildim malesef :( dediğiniz gibi fiyatlar uçuk) ancak başta çok sarmasına rağmen oyunu bitiresim gelmedi onda da. Bu kart ile geliştirme olayı yapmışlar ona, normal nsf geliştirmesi yoktu malesef. Aracı kartla geliştirmekte soğumama sebep olan ögelerden birisi tabi ki de daha birçok şey var :D
 
Scudo

thieft3000

Forum Demirbaşı
Kayıt
23 Temmuz 2016
Mesaj
409
Tepki
439
Yaş
35
Şehir
Eskişehir
İsim
tolga
Bisiklet
Mosso
@Ahmet Bilge Kaan AKIN hocam mass effect 1-2-3 iyidir. hatta Guardians of The Galaxy ilk filmini izlediyseniz mass effect 1 ile benziyor, oyunda görsel olarak ve yer yer bazı mantık hataları var, görsellik olarak çok bir beklentiniz olmasın ama konusu mükemmel oyunun içinde sürükleniyorsunuz. 1 ve 2 yi aynı gün indirip başlamıştım geceli gündüzlü başından kalkamadım :harika:. oyunlar arasında save'ler bağlantılı bir önceki oyunda yaptığınız seçimlere göre bir sonraki oyun kısmende olsa değişebiliyor. (Ör: 1. oyunda Anderson'u konseyin başına getirirseniz 3. oyunda size ittifak arayışınızda yardımcı olacak, onu getirmezseniz ihtiyar bir konsey üyesi var onu memnun etmeye uğraşıyorsunuz birde. Öle hatırlıyorum fazladan görev bitirmiştim ihtiyarı memnun etmek için sonra youtube dan baktım meğer Andersonu getirsem o görevlere gerek yokmuş). Bir önceki oyunun save i olmadan da diğer oyunlara başlayabilirsiniz ama.

Benim ilk tavsiyem Mass Effect 1-2-3 (Andromeda nedense çok sarmadı beni 4. oyun)
ikinci tavsiyem ise Tomb Raider Legend-Anniversary-Underworld (serinin devamında hikaye yeniden başladı 3. oyunu gelecek 2019 da)
 
B

BF Okuru

Misafir
@thieft3000
Masss Effect 1 e başladım hocam. 5 saatlik bir oynama süresinin ardından kontroller hala sıkıntılı olunca, artık yeter dedim :D Altı üstü bir sniper kullanacağım, o kadar sallanıyordu ki tüfek namlusu insanı çıldırtıyordu. 2. oyunu 1 e göre hem görsel olarak hem de içeriksel olarak daha zengin geldi (bu arada 1. oyunu bitirmedim, 2. oyunda ise yeni bir karakter açtım). Karakter seçimi de epey zor bir karar. Kullanabileceği silahlar vs yazıyor. Misal 1. oyunda engineer neredeyse hiçbir halta yaramazken (hatta işin sinir bozucu yanı, engineer sadece pistol kullanabildiği için diğer silahlarda yakınlaştırma yapılamıyordu) 2. oyunda hem skill olarak çok daha güçlü, hem de silah olarak çeşit verilmiş. Bir de 2. oyunun ilerleyişi çok hoşuma gitti ne yalan söyleyeyim. Gezegen lootlamalar falan eğlenceli oluyor.
Ancak haritada gideceğim yeri bulması da bazı durumlarda çok can sıkıcı oluyor malesef :/

Tomb rider serisini bitirdim, dediğiniz gibi enfes oyunlar. Nefesini kesiyor insanın :D
 

thieft3000

Forum Demirbaşı
Kayıt
23 Temmuz 2016
Mesaj
409
Tepki
439
Yaş
35
Şehir
Eskişehir
İsim
tolga
Bisiklet
Mosso
Bi tande tomb raider sorusu buldum. @Yigittmo serinin ilk oyunlarını oynadıysan (6. oyuna kadar yani Underworld) A survivor is born, rise of the tomb raider, shadow of the tomb raider (2019 da çıkacak) oyunlarında daha çok savaşa ağılık verilmiş, gizem ve hikaye biraz arka planda kalmış. genede güzel ama oynamanı tavsiye ederim.

Bu arada üçüncü tavsiyem geldi aklıma: Dynig Light
 
  • Beğen
Tepkiler: Yigittmo
B

BF Okuru

Misafir
@thieft3000
Dying Light'ı da oynadım hocam, tanımadığım yabancı adamlarla co-op bitirmiştik. Bana adamın verdiği kılıcı unutamıyorum, onun kadar güçlü bir silah görmedim ben o oyunda :D Ancak her insanın oynayabileceği bir oyun değil malesef. Geçenlerde yine yükledim, o akdar başım döndü ki kontrol ederken, lanet olsun ben bunu nasıl bitirmişim demekten kendimi alıkoyamadım :D
 

thieft3000

Forum Demirbaşı
Kayıt
23 Temmuz 2016
Mesaj
409
Tepki
439
Yaş
35
Şehir
Eskişehir
İsim
tolga
Bisiklet
Mosso
@Ahmet Bilge Kaan AKIN ilk oyunda sartınsı meselesi karakteri geliştirdikçe azalıyor diye hatırlıyorum (çok emin değilim ama hile ile geçtiğim yerler oldu affola) Bilerek oyuna koydukları bişeydi sanki. 2. oyunda birde Amanda var (onu yanımdan ayırmazdım görevlerde :D:D:D)
 
B

BF Okuru

Misafir
@thieft3000
Ben ismini unuttum hocam kadının, şu dövmeli olanı alıyorum, skilleri çok güzel. Dup dup dup dup diye bir şey atıyor, o alandakilerin hepsi havaya uçuyor :D :D
Amanda aman bir şey değil (kötü bir espiri yaptım) :D :D
 
B

BF Okuru

Misafir
@thieft3000
Türk espirisi mi diyim ne diyim :D :D

Aynen hocam Jack, ta kendisi. Biraz asi olsa da laf söz dinliyor :D

@Ilter Elmas
Tamamdır hocam tabi ben hep buralardayım :D
 

Eser Sevinç

Eskiden buralar dutluktu
Kayıt
5 Nisan 2011
Mesaj
2.005
Tepki
2.934
Şehir
Ankara - Eskişehir
İsim
Eser Sevinç
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Scott
Bisiklet türü
Yol bisikleti
@Ahmet Bilge Kaan AKIN teşekkürler. Assasin Creedi hiç oynamadım, bir arkadaşın ısrarı üzerine ubisoft üzerinden Assasin Creedi bir iki sene evvel bedavaya almıştım :) o zamanlar bir laptopum vardı kaldırır diye düşünmüştüm ama fps düşük kaldığı için tat vermemişti, bu pc ye nasipmiş. Henüz indirmedim ama indirip hiç olmazsa deneyeceğim.
The Witcher 3 için çok güzel diyorlardı ama beklediğim aksiyon tadını bulamadım.
Ubisoft üzerinden Far Cry 3 ü deneyeceğim, ilk Far Cryı çok beğenmiştim, bakalım bu da aynı heyecanı verecek mi.
(link) oynuyorduk eskiden kuzenlerle çok eğlenceliydi, atıştırmalık tadında yine oynayabiliriz, multiplayerı vardır sanırım?
Fifa ve Pesde oldukça iyiyim ama bu oyunlar da pahalı, şuan o kadar para veresim yok :)
 

MakRo

🤘Forever Metal🤘
Kayıt
5 Temmuz 2015
Mesaj
2.861
Tepki
9.233
Yaş
32
Şehir
Denizli
İsim
Alperen Atman
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
b'Twin
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
@Berke

Telefonlar için getirilen PUBG'ler için bir uygulama ile bilgisayar üzerinde de oynayabiliyorsunuz. Geçenlerde bir arkadaşım bu linki atmıştı bana henüz denemedim.
(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: Berke

thieft3000

Forum Demirbaşı
Kayıt
23 Temmuz 2016
Mesaj
409
Tepki
439
Yaş
35
Şehir
Eskişehir
İsim
tolga
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar harddisk e şöle bi göz attım bi kaç tavsiyem daha var:
Venetica
Remember Me
Rome Total War - ve akabinde Medieval 2 Total War
Skyrim (beni pek sarmadı ama herkes iyi diyor)
ve yakın zamanda oynadığım
Watch Dogs ile
Bioshock (bütün Little Sister'ları gebertin:krsn:)
Hepsi single player
 

Kunget

Forum Demirbaşı
Kayıt
9 Kasım 2017
Mesaj
461
Tepki
389
Yaş
27
Şehir
İzmir
İsim
Emre
Bisiklet
b'Twin
Sağ alt köşede çıkan "windowsu etkinleştir" yazısı nasıl kalkar? Masaüstünde sıkıntı yokta oyunlarda falan orada görünüyo :D internette bi program var inidirip kurun windows orijinal olsun diyolar ama bi kere yaptığımda avast virüs olarak gördü onu. Belki düzgün bi yolu vardır o yazıyı kaldırmanın
 

samurusov

Daimi Üye
Kayıt
23 Ocak 2016
Mesaj
342
Tepki
471
Şehir
Mars
İsim
Samuel
Bisiklet
b'Twin
@Kunget
Orjinal satın alıp aktive edin. O internetten bedavaya indirilip kurulanlar korsan program ve windowsu aktif gösterip güvenlik açığı yaratmaktan başka birşey yapmıyor. Windows aktivasyonunu saklıyor, bypass ediyor sunucularda, aktif etmiyor.

Durmaplayde ucuza key satılıyor bildiğim. Home versiyonu ile pro arasında çok minimal ek özellik farkları var (mühendislerin vs. kullandığı). Hangisi ucuzsa onu alın.
 
  • Beğen
Tepkiler: MakRo

Carcass06

Daimi Üye
Kayıt
1 Nisan 2017
Mesaj
219
Tepki
199
Yaş
29
Şehir
Ankara
İsim
Mustafa
Bisiklet
Merida
@Kunget hocam ben de mevcut assetto corsa ile dirt rally. Ps4 unuz varsa gran turismoyu tavsiye ederim. Bu oyunlari direksiyonla oynuyorsunuz degil mi aksi halde imkansiz oynamaniz :)
 
  • Beğen
Tepkiler: Kunget
B

BF Okuru

Misafir
@Eser Sevinç
Aynen hocam Armageddon'un multisi varmış, sitede anlatılıyor baya basitte işte eski oyun yeni sistemde kurması biraz uğraştırıyor :D

Hocam The Witcher 3 e bence bir şans daha verin, Türkçe altyazı vs ekleyin gerekirse tam anlamak için. Ben de başta "bu oyunu mu övdüler?" diye başladım. Şunu da yapayım şunu da derken baya baya oyun içine çekti beni. Gerard reyiz için ara görevleri bile yapmışımdır :D :D

Far Cry serisi her ne kadar yapay zekada sonradan çok bozsalar da, ilk oyunları cidden çok iyiydi. Ancak o oyun da sıkabilir, aynı tip aksiyon çünkü. Farklı bir şey yapmak istiyor insan ara sıra. Belli bir süre sonra oyun kendini açtırmıyor öyle diyeyim :D

Hocam Fifa ve Pes güzel oyunlar dediğiniz gibi de, üzerine hiçbir şey katılmadan sürekli yeni oyun çıkartıyorlar o sinir bozucu. En azından misal Fifa 2018 diye değil de Fifa diye bir oyun çıkart, gerek görüntülerini gerekse karakter güncellemelerini onun üzerine yap. Çünkü her sene yeni bir oyun, üzerine hiçbir şey konulmadan, insanın alası gelmiyor.

@thieft3000
Hocam şu Bioshock'u çok övüyorlar. Ben oynarken eğlendim gerçekten ancak ya altyazı yapmak ya da iyi İngilizce bilmek lazım. Benim İngilizcem yetmediği için tam ne yaptığımı anlayamadım :D Oynayacaklara önerimdir :D


@Kunget
Hocam ya Key alacaksınız, ya da "eğer ki laptop ise" Windows orjinaldir zaten, içerisindeki keyi bulacak programlar vardı onlardan yardım almanız lazım. O dediğiniz programlar virüs zaten, ben bir kere denemiştim bilgisayar mavi ekran vermişti. Sürekli kullanan da var ancak bilgisayarı yavaşlatma riskine değmez :)