Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

@Yigittmo
Çok güzel bir oyun, kesinlikle oynamalısınız :) Aklımıza geldikçe yazalım valla şuan hiç düşünemiyorum nedense :D

Scudo
Arkadaşlar içindeki tırcıyı dışarı çıkartmak isteyen arkadaşlar için Euro Truck Similatör 2 indirime girmiş.
American Truck'ta aynı şekilde indirimde

Part Hard isimli pixel oyunu da indirimde gördüm. Çok olumlu gözüküyor incelemesi. Bilmiyorum ancak ne kadar güzel. Tuzak kurarak ve gizlenerek milleti öldürüyormuşsunuz :D

Arkadaşlar ORİGİNS'te bu oyun ÜCRETSİZ belirli bir süreliğine. Alabilirsiniz.

(link)

40 liralık prismata oyununu Steam kütüphanenize bedavaya ekleyebilirsiniz şu adresten:
(link)

PS Store'da güzel indirimler değerlendirebilirsiniz. Mesela Battlefield Hardline Deluxe ve Ultimate sürümü 29TL.
Ben bu ay, NFS Payback, A Way Out ve Brothers oyununu kapattım ;)

• Beğen
Tepkiler: KarizmatikKavun
Hellblade: Senua's Sacrifice oyunu Steam'da indirimde arkadaşlar.

Oyunu bitirdim, psikolojik sorunu olan bir karakteri canlandırıyoruz. Yani benim anladığım erkek arkadaşımızı canlandırmak için Viking Tanrılarının mekanına dalıyoruz. Başta God of War gibi sanmıştım, Tanrıları döve döve gideceğimizi ancak öyle değilmiş. İlerliyoruz, değişik bir ortamı avr. Ben grafiklerini çok beğenmiştim oynarken. Ancak şöyle bir şey var ki oyun çok kolay. Dövüşler hakikaten aşırı kolaydı.
Yani en zor modunda dövüşmenin tek farkı, rakibin daha kolay ölmesi oluyor. Bir süre sonra sıkan dövüşler, birbirinin aynısı bulmacalar o kadar sıkıyor ki bitse de kurtulsam diyorsunuz (ben dedim en azından :D )
Oynayacaksanız korsan oynayın :D :D

Bir de Devil May Cry 5 indirimdeymiş. Oynayın oynatın diyorum arkadaşlar. Sokağa çıkıp Dantelik yapasım geliyor, bisikletle giderken rampalardan uçasım geliyor o oyunu oynadığımda. Sizi mükemmel fragmanıyla baş başa bırakıyorum :D Adam çok cool :D

ps4 daimi kardeşlik aranıyor :harika:

Ekip varsa Csgo oynayabiliriz. Tam bir noobum :ssrtcbya:
Steam: AvReX

@BicycleX
Hocam beraber girebiliriz, ben de çok kötüyüm silahlı oyunlarda :D Yavaş yavaş alışmaya çalışıyorum şu pubg'ye de, onda da kötüyüm ama :D

Merhaba arkadaşlar
Uzun yıllar sonra ben de bir oyun pcsi topladım kendime lakin en son cs 1.6 felan oynuyorduk, oyun dinamikleri çok değişmiş, alışmak zaman alacak.
Şu an çok başarılı olmasam da aşağıdaki oyunları oynuyorum, eklerseniz beraber oynayabiliriz
Pubg için - (link)
Fortnite - Eser360
bu ikisinde pek başarılı değilim şimdilik :)

WOT: Eser360 - bunda fena sayılmam
ROE: Eser360
Ets2

bir de şuan arasıra oynadığım oyunlar
The Witcher 3
The Crew
Far Cry3 (indiriyorum)
Assassin's Creed III (indiriyorum)

@Eser Sevinç
Hocam hayırlı olsun bilgisayarınız, ekledim Steam'dan Bobrek Mafyasi nickim. Güzel oyunlar indirmişsiniz, başından kalkmak sizin için epey zor olacak :D
Onun haricinde Assasin Creed serisine çok hayran olmamakla birlikte (çok güzel bir hikayesi var, çok güzel bir ortamı var, ilgi çekici ancak şu sürekli aynı görevlerden yapılması oyundan soğutuyor beni) 3. oyunun da diğer oyunlar gibi olduğunu üzülerek söylemek istiyorum. Tabi zevk meselesi sizin hoşunuza gidebilir benim hoşuma gitmeyen bir şey. Dediğim gibi sürekli aynı şekil görevler gerçekten insanı oyundan soğutuyor malesef. Ancak Assasin Creed Black Flag yani 4. oyununu önerebilirim size, görsel olarak güzel, içerik ve oynanış olarak kapsamlı bir oyun kendisi. Gemimiz oluyor oyunda ve korsancılık yapabiliyoruz. Gemimizle kıtalar arası ticarette yapabiliyoruz para kasmak için. Onun haricinde Assasin mantığıyla olan kara görevleri de mevcut. Bir de son oyunu olan Assasin Creed Origins'i kesinlikle öneririm. Ben o kadar güzel atmosferi olan az oyun gördüm :)

Arkadaşlar bir de Worms serisi Steam'da indirimde şuanda. Oynamak isteyen arkadaş olursa kapacağım bir tane, 3-4 lira gibi çok cüzi bir miktara düşmüş durumda. 2 boyutlu olanını arkadaşım sağolsun hediye olarak göndermiş. 1999 oyunu olmasına rağmen çok sarıyor. Bir de Mayhem diye bir oyunu var, bu 3 boyutlu. Çok kaliteli bir oyun kesinlikle parasına değecektir :) Oynamak isterseniz yazın alayım :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ben alırım. Çocukluğum var bu oyunda. Yalnız internet kafede oynarım anca, bir alayım bakarız gerisine. Bisiklet 1 aydır yattığı için cs go ve lol oynuyorum ara ara. Cs de silver 3 lolde silver 1 destek oynuyorum.

Not: bisiklet tamir olunca oyunların yüzüne bakmam muhtemelen:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Obsrn
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Bende bu altı tanesi varmış. Mayhem en alttaki Ultimate Mayhem mi? 2 boyutlu olanı eskiden çok oynuyordum.

Adsız.png

@Ilter Elmas
Aynen hocam ta kendisi. Nasıl oyun sevdiniz mi? Oynarsak alayım :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Oynadım dersem yalan olur :D Çok önceden paket olarak aşırı indirime girdi diye almıştım. Bunların içinde sadece en eski 2 boyutlu olanı oynadım.

İyi bir ekran kartınız yoksa arkadaşlarla lan (local area network) ile oynayabileceğiniz MTA var gta sa nın online olanı ayrıca bazı serverlara katılıp başka insanlarlada online oynayabilirsiniz

@Ilter Elmas
Hocam 2 boyutlusu mevcut bende, arkadasla online kuramadik. Daha dogrusu ben kurdum o kuramadi :D
2 d worms de oynayabiliriz bu arada, ancak tam olarak bilmiyorum nasil oynanacagini,kontrollerini yani :D

Telefondan Pubg oynayan?

• Beğen
Tepkiler: srdrmrs
@Berke
Hocam benim telefon bozukta, arkadaşın telefondan oynadım. 2 sefer de birinci oldum. Pek oynayabilen yok ya da sıralamana göre rakip veriyorlar bilmiyorum :( Bilgisayarda daha 1 kere birinci olabildim malesef :D

@Ilter Elmas
olur hocam valla eğlenceli oyun, güzel olur :) Akşam girince haberleşelim steam'dan.

Bu arada Pubg'ye 6 gb güncelleme gelmiş arkadaşlar, haberiniz olsun :D

Asetto Corsa oynayan var mı? Yarış oyunlarını severim bende şu an bi dirt rally var fakat pek sarmadı dirt 3'ü daha çok sevdim. Need for speed tarzı oyun arıyorum ama origin saolsun güzel fiyat biçiyor bu yüzden steamden uygun fiyatlı bi yarış oyunu arrken bunu buldum iyi derseniz indirimini bekliycem :) bir de cod serisinden herhangi birinin indirimini bekliyorum bakalım

• Beğen
Tepkiler: notforheaven
Geri