Scudo Sports

Oyun önerileri, oyun arkadaşları bulma, oyun indirimleri paylaşma bölümü

Scudo
(link)

Olayın PUBG ile hiç ilgisi yok ama nedense böyle provokatif bir başlık atmışlar. Kesin haberi yazan elemanın bilgisayarı PUBG'yi kaldırmıyordur da ''ben oynayamıyorsam başkaları da oynayamasın'' mantığı ile böyle bir başlık atmıştır :D

@Ilter Elmas
Şaka gibi başlık güldüm resmen ya :D

@Taze Fasulye

Hem AC hem bu klipteki soundtrack, senelerdir eskimiyor benim için. Ayrıca nedense oyun soundtrackleri genel manada çok güzel geliyor bana.

• Beğen
Tepkiler: Ilter Elmas
@Ilter Elmas
Hocam oyun oynarken öldü haberlerini de izliyorum, oyun oynarken ne oldu da öldü kimse söylemiyor. Sanki oyun oynadı diye öldü :D Yani adam muhtemelen kalp krizi falan geçirdi. 1 gün oyun oynadı öldü diye yüzlerce haber gördüm. Ben 2 gün aralıksız oyun oynadığımı bilirim, bugda mı kaldım da ölmedim :D :D

@Taze Fasulye
Oyundaki müzikler diyorsanız öncelikle Life is Strange oyununu öneririm. Oyun hikayesinden çok müziğiyle içine çekiyor. Tam oyun da diyemem de film diyebilirim sadece seçeneklerle ilerliyor.

Onun haricinde Nier Automata'nın genel olarak tüm soundtrackları hoşuma gitse de, şu ayrı bir hoş :D

Bunlar haricinde aklıma gelenler

Silent Hill serisi
Witcher 3 Wild Hunt (Favorim steel for humans ve Silver for Monsters)

Paylaştığın Skyrim Dragoonborn parçasını söyleyen kişi Malukah, bu parçayı da söylemişti çok güzel bir şekilde. Kadının sesi çok hoş genel olarak söylediklerini dinleyebilirsiniz.

BUNU da ekleyeyim unutmadan :D Düzenleyip ekledim :D

Aklımıza geldikçe paylaşalım güzel parçalar çıkacaktır ortaya :D

Hayrina bi diablo 3 sifresi veren olsada 1 hafta oynasam... :p:rolleyes::rolleyes:

@Ilter Elmas
Hocam mükemmel bir oyun ya, ilk oynadığımda başından kalkamamıştım. Grafikleri şimdiki oyunlara göre çok geride olsa da oynanabilirliği çok çok daha üst seviyede. Az daha uygun fiyatlı satsalar şunu, tekrar oynarım :D Blizzard'da indirim oluyor mu hiç takip etmiyorum da Steam gibi indirim yapıyorsa forumdan grup oluşturup beraber bitirebiliriz :D

@Desertiger
Çok pahalı olmasa çok istediğim bir oyun :D Aslında çok pahalı da değil de kur çok yüksek.

İşin garip tarafı Diablo 2 10 euro, diablo 3 20 euro :D Bana soracak olursanız Diablo 2 nin 5 euro olması gerekiyor oyunun çıktığı zaman baz alındığında :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Diablo 1'i ilk oynadığımda ilkokula gidiyordum. Butcher karakteri kabuslarıma giriyordu :D

Az önce şu oyunu satın aldım, umarım güzeldir:

(link)

@Ilter Elmas
Pewdiepie oynuyordu, onu izlerken öğrendim oyunu. Siz resim çiziyorsunuz ve sergi açıyorsunuz, onları satmaya çalışıyorsunuz diye biliyorum. Eleştirmenler vs geliyor, her resminizi ayrı ayrı eleştiriyor :) Çok uzun süre oynanacak bir oyun değil gibi ama, sürekli resim çizip satıyorsunuz.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN The Elder Scroll V: Skyrim soundtrack full albüm'ü çok beğeniyorum. Jeremy Soule çok iyi, Malukah'ın cover'larını da çok beğeniyorum. Dragonborn Comes'tan sonra bir de ''Tale of the Tongues''. (Malukah aynı zamanda bir oyuncu biliyorum, youtube videolarını da izliyorum. ;))
The Elder Scroll'dan sonra hikayesini ve müziklerini beğendiğim (Fallout'un da hikayesi iyi.) bir diğer oyun da: The Last Of Us. Ashley Johnson'ın (Ellie) söylediği ''Through the Valley'' çok iyi onu Shawn James'ten de dinliyorum bir de The Last Of Us'ın Main Theme arkada çalsın tadında hoşuma gidiyor. :mzkdnlmk:

Şuan bisiklete daha fazla zaman ayırmaya çalışsamda
League of legends nick: HewalCosturan

Csgo
Pubg
Rainbow 6
Oynuyorum steam: Bullzeye

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Diablo III ve Ek Paketi Reaper of Souls PC için 110 TL D&R'da çok uygun fiyatı.

Ben te zamandında sadece Diablo III'ü 120 TL'ye almıştım ki ilk çıktığı zamanlardı :D

IMG-20180404-WA0034.jpg
IMG-20180404-WA0032.jpg
IMG-20180404-WA0029.jpg
IMG-20180404-WA0038.jpg
Star Citizen. Görebildiğiniz heryere gitmek mümkün, harita neredeyse sınırsız. Şuan için sınırlı gezegen ve güneş sistemi var, aralıksız şekilde güncelleniyor.

@samurusov
Hocam oyun online tabanlı mı? Single playeri var mıdır? Görüntüler çook hoşuma gitti. Ben bu oyunu strateji sanıyordum isminden midir nedir :D

@samurusov Bu arada nereden satın alınıyor, hiçbir yerde bulamadım baktım da. Fiyatı nedir diye yoklayacaktım :D

Battlefield 3 oynayan kaldıysa birlikte oynayabiliriz.

Sadece Hardcore Conquest sunucularda, Operation Firestorm, Caspian Border ve Kharg Island haritalarında oynuyorum. Sunucular 64 kişilik ve 1500-2000 ticket şeklinde.

İyi bir helikopter pilotu ve/veya gunner olursa çok makbule geçer. Pilotluğum iyidir, gunner pozisyonunda kısa zamanda yüksek kill/death oranı yakalayabilirsiniz :)

Battlelog profilim aşağıda, arkadaş olarak ekleyebilirsiniz:

(link)

Ufak bi listem var ama bisikleti bırakıp oynayamadım. :)

Dosyalar

• Screenshot_20180507-131553.jpg
    Screenshot_20180507-131553.jpg
    30,8 KB · Okunma: 18
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Oyun online. Single hikayesini sonradan çıkarttılar Squadron 42 adında.

Oyunu satın almaktan ziyade oyunu oynayabilmek için uçak satın alma zorunluluğunuz var. En düşük uçak paketi standart 45 dolardan başlıyor ama zaman zaman indirimlere girip 35 dolar olduğuda oluyor. Oyun kickstarterda projeydi, fundlana fundlana 2 milyon oyuncuya kadar çıktı, topladığı paralarlada jet fadıl olmaktan ziyade canla başla çalışmaya ittiler kendilerini.

Sitesi (link) . Yeni tasarıma geçtiler sitede sürekli güncelleniyor. Oyunda şuan çok fazla stabilizasyon sorunları var netcode'dan kaynaklı. Harita neredeyse sınırsız olduğu için siz istasyondan 300.000km uzakta olsanız bile istasyonda online oyuncuların yaptığı hareketler sürekli renderleniyor buda çok ama çok devasa network optimizasyon sıkıntıları yaratıyor. Sitede dolaşır iyice içine dalarsanız şirketteki tüm ekibin bu optimizasyonlar ve diğer tüm departmanlar (3D modelleme, ses departmanı, vfx, oyun fiziği vs.), için canla başla çalıştığını görebilirsiniz. Hemde bunları şirketin içine kapanık tavırla değil neredeyse hergün YouTube kanallarına video atarak yapıyorlar.

Kısaca oyundan ziyade tarihin en gelişmiş ve eşi benzeri olmayan bir oyun projesi diyebiliriz. Şuan hayata geçirilme aşamasında :)

Zaten bu oyunu keşfettikten sonra neredeyse tüm oyunlardan otomatikmen elimi ayağımı çektim. İstesemde diğer oyunlarda vizyonum daralmış hissediyorum bir zaman sonra. Biryerde metrelerce büyük devasa uzay araçlarıyla neredeyse gerçek büyüklükte gezegenlere konup keşifler yaptığınızı, diğer tarafta 5m2 lik haritalarda istediği kadar müthiş fizik ve grafik olsun düşmanlarla savaştığınızı düşünün. Düşününce bile anlaşılıyor herşey :)

Kayıt olmayı düşünürseniz referral code'um: STAR-4XMR-DDLD :)

@Aydoğan KUNT
Metro Exodus'u ben de çok merak ediyorum. Güzel bi indirim veya sağlam bir torrent bulsam oynayacağım oyunlardan. İlk ikisi de efsaneydi yani bir daha bitirilecek oyunlar listemde :D
Listendeki sadece Wolfeinstein 2 yi oynayabildim, çok aksiyonlu hatta sürekli aksiyon diyebilirim, hikayesi de güzel olsa da Doom oyunu gibi öldür babam öldür nereye kadar dedikten sonra oynamayı bırakmıştım :D
Destiny 2 şuan humblebundle'da 12 dolar, sub olunca siteye oyunu hediye ediyor diye biliyorum. Normal ücreti ne kadar bilmiyorum ancak 50 liradan çok olduğu kanaatindeyim :D

@samurusov
Hocam canım çekti anlatmayın daha :D
Mükemmel bir oyuna benziyor, uzay gemisi aldıktan sonra ekstra para yatırma zorunluluğu var mı? Bir de diğer oyuncularla savaşma olayı nasıl oluyor?
Dediğiniz gibi çok geniş bir oyun. Böyle olması gerçekçiliği ve oynama zorluğunu birlikte getirir diye düşünüyorum.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Hepsi güzel oyundu (oynanış ve fragman videolarını izleyip öyle oluşturdum listeyi) ben torrent'ten indiriyorum. Ama şuan fırsatım yok. İlk fırsatta yükleneceğim:)

Geri